استاد فقید"دکتر محمود طباطبایی" ثاتیر مثبت زیادی بر دانشجویان داشت

344.jpg - 26.11 kB عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: استاد فقید مرحوم" دکتر محمد طباطبایی" هم به لحاظ علمی و هم به لحاظ  اخلاقی تاثیرات مطلوب زیادی بر دانشجویان داشتند و من نیز توفیق داشتم بیش از 20 سال شاگردی محضر ایشان را درک کنم

دکتر بهرام علی قنبری هاشم آبادی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه مرحوم دکتر طباطبائی  یک استاد بی نظیر برای تدریس بود و به لحاظ علمی و تشخیص روان پزشکی بهترین عملکرد را داشت، خاطر نشان کرد: یکی از ویژگی بارز ایشان معلمی شاخص و تاثیر گذارشان بود و ارتباطات گسترده و مطلوبی با دانشجویان داشتند.

وی ادامه داد: علاوه براین گستره دانش و توانمندی این استاد فقید، تنها در حوزه روانپزشکی خلاصه نمی شد بلکه ایشان تحصیلات حوزوی نیز داشتند و یکی از آثار فاخر ایشان به نام (الحشايش) در چندین جلد نگاشته شده و در حال حاضر یکی از منابع علمی است.

دکتر قنبری هاشم آبادی افزود: این استاد فقید، در حوزه پژوهش ضمن استاد راهنمایی تعداد متعددی از دانشجویان ارشد و دکتری در علم روان پزشکی نیز کتب معتبر علمی بسیاری از خود به یادگار گذاشته است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در خصوص برخورد با بیماران نیز رفتار این استاد مثال زدنی بود، گفت: در طول سالهای خدمت با پزشکان زیادی برخورد داشته ام اما طرز برخورد استاد با بیماران و تشخیص بیماریهای حوزه روان مثال زدنی بود.

دکتر قنبری تاکید کرد: استاد به حدی در حوزه درمان بیماریها حساس بودند که داروی ایشان قطعا منجر به درمان بیمار می شد.

گفتنی است: در سی ويكمين دوره كتاب سال جمهوری اسلامی ايران، ترجمه فارسی، تحقيق و پی نويسی كتاب ديسقوريدس (الحشايش) توسط دكتر سيد محمود طباطبائی استاد روانپزشکی و عضو هیات علمی گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان كتاب برگزیده سال شناخته شد.

از ميان 17 هزار و چند صد جلد كتاب كه كانديدای كتاب سال بودند، تنها پنج كتاب به عنوان کتاب برگزیده و چند کتاب دیگر  تحت عنوان شايسته تقدير شناخته شده و از اين ميان ترجمه فارسی، تحقيق و پی نويسی كتاب ديسقوريدس (الحشايش) توسط دكتر سيد محمود طباطبائی،  كه  در ده جلد (حدود 4500صفحه) توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران چاپ و منتشر شده، به عنوان كتاب برگزیده سال انتخاب شد.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳