منابع سرشار از آنتی اکسیدان کدوحلوایی اثر حفاظتی از پوست در برابر نور خورشید دارد
- بازدید: 935
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: کدو حلوایی غنی از آنتی اکسیدان بوده و اثرات حفاظتی خوبی از پوست در برابر اشعه خورشید دارد.
دکتر الهه دلشاد در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: کدو حلوائی و کدو تنبل علیرغم تفاوت ظاهری از یک خانواده بوده و از نظر خواص نیز مشابه هستند البته کدو حلوایی از نظر مواد مغذی مثل پروتئین و چربی و آهن غنی تر بوده و نیز کربوهیدرات و کالری بیشتری دارد.
وی تصریح کرد: مزاج کدو حلوایی از نظر طب ایرانی سرد و تر است، و با توجه به رطوبت بخشی بالایی که دارد در درمان بیماریهایی از جمله خشکی و اگزمای پوست، یبوست، و بیخوابی ناشی از خشکی مغز بسیار مؤثر است.
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کدو حلوایی ملین بوده و استفاده از پخته آن همراه با غذا یا در خورشها رطوبت مناسبی به بدن می بخشد اظهار کرد: کدو حلوایی ، سبب رفع تشنگی می شود و همچنین در درمان سرفه های خشک انتخاب مناسبی است.
دانش آموخته ی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توجه به مزاج سرد کدو حلوایی، آن را بسیار مناسب گرم مزاجان و افراد جوان دانست و گفت: ممکن است در افراد با مزاج سرد و افراد با زمینه بیماریهای معده مشکلاتی ایجاد کند که برای کاهش این عوارض بهتر است کدو همراه با غذاها مثل خورشها طبخ شود که این کار خواص آن را به بدن رسانده و از آسیبهای احتمالی آن جلوگیری میکند.
دکتر دلشاد افزود: استفاده از مصلحاتی مثل روغن زرد، گردو و فندق ، جوز هندی ، دارچین ، شیره انگور و نبات یا عسل میتواند کدو حلوایی را به دسر مناسبی برای فصول سرد سال تبدیل کند.
دانش آموخته ی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تخم کدو را، به دلیل داشتن طبع سرد و تر دارای خواص بسیاری دانست و ادامه داد: تخم کدو، سرشار از روی و امگا ۳ بوده و باعث تقویت پوست و استخوان میشود.
وی با بیان اینکه روغن تخم کدو نیز دارای مصارف موضعی و خوراکی متعددی است گفت: مصرف روغن کدو در اگزماهای پوستی و بیخوابی و همچنین مصرف موضعی آن ، در تقویت کلیه و بهبود مشکلات پروستات مؤثر است.