امضای تفاهم نامه مشترک میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیمارستان رضوی
- بازدید: 457
تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیمارستان رضوی در راستای ارائه خدمات تخصصی، علمی، تحقیقاتی، آموزشی تخصیصی و درمانی منعقد شد.
به گزارش وب دا، این تفاهم نامه توسط دکتر محور رییس بیمارستان رضوی و دکتر فاطمه محرری سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب ۳ ماده و ۱۱ بند منعقد شد.
مدت زمان اجرای این همکاری مشترک یک سال بوده و بر مواردی همچون حضور پزشکان در بیمارستان رضوی در نوبت صبح با هماهنگی دانشکده پزشکی مشهد، حضور ساعت اداری ۷:۳۰ تا ۱۳ در ۳ روز از هفته، برنامه حضور اساتید و فراگیران با هماهنگی دانشکده و گروه مربوطه، انجام خدمات آموزشی و درمانی اعضای هیات علمی طبق مفاد تفاهم نامه و استفاده از فضای بیمارستان رضوی جهت آموزش دانشجویان و دستیاران تاکید شده است.
حضور پررنگ و اثربخش آستان قدس رضوی را همواره در ماموریتهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی دیدهایم
مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هرگاه که ماموریتهای ویژهای داشتیم حضور پررنگ و اثربخش آستان قدس رضوی را در کنار خودمان دیدهایم.
دکتر ناصر سرگلزایی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیمارستان رضوی، اظهار کرد: یکی از بزرگترین افتخارات من خدمت ۴ ساله در دارالشفاء امام(ع) بوده و بسیار خرسندیم که زمینه ایجاد یک همکاری دیگر با آستان قدس رضوی فراهم شد.
وی تصریح کرد: ما در هر کجا که ماموریتهای ویژهای داشتیم حضور پررنگ و اثربخش آستان قدس رضوی را در کنار خودمان دیدهایم و از جمله این موارد میتوانیم به طرح نوروزی، دهه پایانی ماه صفر و ایام بحران کرونا اشاره کنیم.
خواستار همکاری بیشتر در حوزه دارو بهویژه مواردی همچون سرم، داروهای بیماران سرطانی و فاکتور ۸ هستیم
در این مراسم دکتر ابراهیم شوستری، مشاور و رئیس دفتر رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: ما در کنار همکاریهای بهداشتی و درمانی با آستان قدس رضوی خواستار همکاری بیشتر در حوزه دارو بهویژه مواردی همچون سرم، داروهای بیماران سرطانی و فاکتور ۸ هستیم.
وی بیان کرد: ما در بخشهای مختلف حوزه سلامت عملکرد خوبی داشتهایم و میخواهیم که این عملکرد درخشان در تمامی حوزهها با تامین نیازهای دارویی با همکاری آستان قدس رضوی تداوم یابد.
در ادامه این مراسم دکتر علی تقیپور، سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: از مسئولان آستان قدس رضوی و بیمارستان رضوی میخواهیم زمینه حضور دانشجویان را در اردوهای فرهنگی و بازدید از بیمارستان رضوی، مرکز سرمسازی ثامن و دیگر مجموعهها داشته باشیم.
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که برگزاری این اردوها موجب تقویت روحیه دانشجویان و افزایش امیدآفرینی در آنها میشود، ضمن اینکه با دیدن خدمات بالینی از نزدیک میتوانند تجربیات لازم را جهت ارائه خدمات شایسته و بینقص به مردم پس از دوره فارغالتحصیلی کسب نمایند.
آمادگی دانشکده پزشکی برای همکاری با بیمارستان رضوی و دارالشفاء امام(ع)
در بخش دیگری از این مراسم دکتر فاطمه محرری، رئیس دانشکده پزشکی مشهد، تصریح کرد: در عصر ارتباطات یکی از مهمترین مسائل در حوزه علمی و پژوهشی بوده و ما بیمارستان رضوی را یک مجموعه موفق در حوزههای آموزشی، درمانی، پژوهشی و گردشگری سلامت دیدهایم.
وی تاکید کرد: ویژگی خوب این بیمارستان تعامل و همکاری با حدود هزار عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رشتههای مغزواعصاب، قلب، زنان، اطفال و غیره است و باید از این پتانسیل برای افزایش کیفیت آموزشی در مسیر تربیت و پرورش متخصصان و جراحان آینده کشور استفاده کنیم.
در ادامه این مراسم دکتر محمد دهقانیفیروزآبادی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: خوشبختانه شرایط حاکم فعلی در این دانشگاه مبتنی بر نگاه تسهیلگری در کار بخش خصوصی فعال در حوزه سلامت بوده و هست و با توجه به حجم بالای زائران نیازمند مشارکت بخش خصوصی در حوزه درمان هستیم.
وی اضافه کرد: بیمارستان رضوی یکی از مراکز درمانی موفق کشور بوده که همواره و بهویژه در مواقع خاص و در زمان بحرانها در کنار دانشگاه علوم پزشکی بوده است.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: ما معتقدیم که انجام کارهای درمانی موردنیاز به تنهایی توسط بیمارستانهای دولتی قابل انجام نیست و برای انجام هرچه بهتر نیازهای درمانی بیماران و ارائه خدمات باکیفیت آن هم با قیمت مناسب نیازمند همکاری بیش از پیش مراکز درمانی خصوصی هستیم و در این راستا باید بگوییم که مشارکت و همکاری بیمارستان رضوی قابل تقدیر بوده و این موضوع را به فال نیک میگیریم.
برنامه راهبردی ما در ۳ حوزه منابع انسانی، تقویت تجهیزات و توسعه بخشهای تخصصی بوده و هست
همچنین دکتر محسن محور، رئیس بیمارستان رضوی هم در این مراسم، گفت: سابقه همکاری بیمارستان رضوی با دانشگاه علوم پزشکی مشهد به سال ۱۳۸۴ در دوره تولیت مرحوم آیتالله واعظ طبسی و دوره ریاست دکتر بهرامی بازمیگردد و اولین تفاهمنامه ما با این دانشگاه در همان سال منعقد شد.
وی افزود: در هر دوره مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاریهای خوبی با این دانشگاه داشتیم و دوره فعلی هم همکاریهای بسیارخوبی با این دانشگاه داریم و با توجه به نگاههای مشترک حجتالاسلام مروی و دکتر شبستری در حوزه سلامت، تاکید ویژه تولیت آستان رضوی بر توسعه و تداوم همکاریها با این دانشگاه بوده است.
رئیس بیمارستان رضوی با بیان اینکه این مرکز درمانی همه ساله جزو مراکز درمانی برتر کشور به لحاظ عملکردی و رضایت بالای بیماران و همراهیان آنها بوده است، خاطرنشان کرد: این بیمارستان در سال گذشته در یک رقابت تنگاتنگ با بیمارستان بقیه الله(عج) تهران رتبه اول کشور در میان تمام مراکز درمانی خصوصی فعال در سطح کشور کسب کرد.
دکتر محور اضافه کرد: ما آمادگی همکاری کامل با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخشهای مختلف حوزه سلامت هستیم و در موضوعاتی همچون بهداشت، درمان، گردشگری سلامت و غیره هستیم و با توجه به قراردادی که با تمامی بیمهها داریم تمامی بیماران را پذیرا هستیم در این مرکز درمانی که متعلق به امام رضا(ع) است طبق تاکید ویژه تولیت آستان قدس رضوی بهترین و باکیفیتترین خدمات درمانی را ارائه میدهیم.
وی با ذکر این نکته که بیمارستان رضوی در ۲ فاز ساخته شده که فاز یک آن در سال ۱۳۸۴ و فاز ۲ آن هم در سال ۱۳۹۲ افتتاح شده است، تاکید کرد: ما هماکنون در حال ساخت مرکز درمان ناباروری هستیم و با توجه به فضایی که داریم اگر ۳۷۰ تخت به ما تخصیص یابد میتوانیم سطح خدماتمان را گسترش دهیم.
رئیس بیمارستان رضوی ادامه داد: همچنین باید اشاره کنیم که مرکز مهارتهای تخصصی در بیمارستان رضوی فعال است و این مرکز درمانی در حوزه صادرات هم جزو مراکز درمانی برتر کشور بوده است.
دکتر محور با تاکید بر اینکه برنامه راهبردی ما در ۳ حوزه منابع انسانی، تقویت تجهیزات و توسعه بخشهای تخصصی بوده و در کنار آن فعالیتهایی در حوزههای کتابخانه و انتشارات، خدمات رفاهی و غیره داریم، گفت: تمامی تصمیمگیریها براساس مصوبات کمیتهها بوده و ۱۱ اتاق عمل را به ۱۸ اتاق افزایش دادیم و طی سالهای اخیر ۷ اتاق عمل دیگر به اتاقهای عملهای فعال این بیمارستان افزوده شده است.
وی افزود: مرکز دیالیز رضوی از ۱۰ به ۱۸ تخت افزایش داشته و در حوزههای دندانپزشکی، کت لب، سرطان، پوست، IVF، رادیوتراپی، دارویی، فیزیوتراپی و بازتوانی هم اقدامات قابل توجهی صورت پذیرفته است و از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد میخواهیم که کدهای ۲۴۷ و ۷۲۴ را هم در این بیمارستان فعال نمایند و مجوز مجزا برای داروخانه دارالشفاء امام(ع) بدهند.
رئیس بیمارستان رضوی اضافه کرد: همچنین بخش درمان ناباروری این بیمارستان هم در ۲ طبقه و با متراژ ۳۵۰۰ مترمربع در حال ساخت است و طبق اعلام تیم سازنده تا تیر ماه سال آینده آماده افتتاح خواهد بود.
دکتر محور خاطرنشان کرد: ما از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد میخواهیم که مجوز lPD دارالشفاء امام(ع) را به ما بدهند تا بتوانیم در این مکان خدماتی بهتر و تخصصیتر به بیماران غیرایرانی ارائه دهیم و ما بالاترین میزان این گروه از بیماران را از عراق، لبنان، پاکستان، کویت و افغانستان داریم.
وی با اشاره به اینکه آستان قدس رضوی جزو اولین گروههای همراه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایام کرونا بود، بیان کرد: در این مدت زائرسرا و فضایی از حرم مطهر رضوی را جهت انجام واکسیناسیون کووید و مراقبت و نگهداری بیماران ترخیص شده از بیمارستان تا زمان بهبودی کامل و همچنین مراقبت از بیماران بدون نیاز به بستری داشتیم.
رئیس بیمارستان رضوی تاکید کرد: ما همچنین در ۳ روز آخر صفر بیش از ۵۰ هزار خدمت به زائران پیاده رضوی ارائه دادیم و افتخار خدمترسانی شایسته به مهمانان امام مهربانیها است.
کسب رتبه اول کشور در حوزه گردشگری سلامت
در ادامه این مراسم دکتر شاپور بدیعی، معاون امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: در ایام کرونا و غیرکرونا یکی از مراکز درمانی همراه شهر مشهد بیمارستان رضوی بوده و ما از همکاری مسئولان این مرکز درمانی تشکر میکنیم.
وی تاکید کرد: ما در حوزه بینالملل رتبه اول کشور را در ۶ ماهه نخست امسال کسب کردیم و در کنار آن نیز توانستیم رتبه اول را در حوزه گردشگری سلامت با عملکرد درخشان تمامی مراکز دارای مجوز IPD بهویژه بیمارستانهای رضوی و امام رضا(ع) کسب نماییم.
معاون امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در طی هفتههای آینده ۲۰۰ دانشجوی عراقی جهت تحصیل وارد مشهد میشوند که درآمدی یک میلیون دلاری دارد، بیان کرد: از مسئولان بیمارستان رضوی میخواهیم که در کارهای آموزشی بالینی این دانشجویان با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری داشته باشند.
دکتر بدیعی افزود: همچنین در سفر اخیری که به ترکمنستان داشتیم مسئولان این کشور بر افزایش حضور گردشگران سلامت کشورشان در مشهد تاکید کردند و خواستار بستری و درمان در بیمارستان رضوی به جهت سابقه درخشان این مرکز درمانی در حوزههای درمان و گردشگری سلامت شدند.