گفتگو با پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه‌ی پزشکی هسته ای

دکتر آتنا آقایی، متولد 1366 در شهر مقدس مشهد، متخصص پزشکی هسته‌ای و عضو هیئت علمی گروه پزشکی هسته‌ای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، یکی از جوان ترین اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که به لطف هوش و توانمندی بالا و الیته تلاش خستگی ناپذیر، موفق شده در جشنواره های داخلی و خارجی مختلف مقالات علمی سودمندی را در حوزه پزشکی هسته ای ارائه و به عنوان پژوهشگر برتر مورد تقدیر قرار گیرد.

دکتر آقایی که هم اکنون به عنوان رئیس بخش پزشکی هسته ای بیمارستان قائم (عج) مشغول به فعالیت می باشد در گفتگو با وبدا، از آغاز فرایند تحصیل خود در دانشگاه علوم پزشکی مشهد  می گوید و تلاش های مستمری که با موفقیت های علمی در طول سال های اخیر به ثمر نشسته است: "  دوران تحصیلات دانشگاهی من از سال ۱۳۸۴ در رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد و پس از آن دوره تخصص را در رشته پزشکی هسته‌ای در همین دانشگاه ادامه دادم. در سال ۹۵ به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول به فعالیت شدم و هم اکنون به عنوان رئیس بخش پزشکی هسته ای بیمارستان قائم (عج)، مشغول به خدمت می باشم. در توضیح کوتاهی از فعالیتهای این بخش می توانم بگویم که علاوه بر تمام روش های تشخیصی پزشکی هسته ای، درمان انواع بیماری های خوش خیم و بدخیم تیروئید و سرطان های متاستاتیک، پروستات و تومورهای نورواندوکرین و تسکین دردهای استخوانی ناشی از متاستاز در آن انجام میشود.

وی در خصوص فعالیتها و دستاوردهای علمی و پژوهشی خود نیز می گوید:" در طول سال‌های گذشته در کنگره‌های بین‌المللی مختلف در زمینه پزشکی هسته‌ای حضور داشته‌ام و در واقع سعی کرده ایم با حضور در این کنگره ها توانایی‌هایی که در فیلد پزشکی هسته‌ای در بیمارستان قائم (عج) و دانشگاه علوم پزشکی مشهد داریم را معرفی کنیم. از جمله‌ی این کنگره ها، کنگره پزشکی هسته ای اروپا و کنگره‌ی پزشکی هسته‌ای آسیا که در آن به مدت ۳ سال متوالی جایزه مقاله برتر را کسب کردم، همچنین کنگره بین المللی پزشکی هسته‌ای آمریکا که به صورت مجازی برگزار گردید و در این فضا هم موفق شدم به مدت ۳ سال متوالی سخنرانی داشته باشم و دو مورد از این سخنرانی ها به عنوان مقالات برتر معرفی و جایزه کسب کرد. همچنین در جشنواره پژوهشی امسال که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد به لطف خداوند توانستم عنوان پژوهشگر برگزیده را داشته باشم.

دکتر آقایی در خصوص حمایت های خانواده و همسرش در مسیر کسب این موفقیت های علمی نیز می گوید: " قطعاً از ابتدای دوران تحصیل تاکنون همواره از حمایت و تشویق‌های والدین و خانواده ام برخوردار بوده‌ام. همچنین حمایت مستمر همسرم در این فرایند و با توجه به اینکه ایشان هم پزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه هستند، خوشبختانه درک بالایی از شرایط کاری من دارند. حتی در بحث مدیریت و نگهداری دو فرزند خردسال مان ایشان و والدینم همکاری و حمایتگری بسیار خوبی دارند که اگر نبود این حمایت این عزیزان قطعا دشواری های مدیریت همزمان فضای کار و منزل به مراتب بیشتر می شد.

این پژوهشگر برتر اما نقدی هم یر حوزه پژوهش در فضای کنونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارد: " دانشگاه در حوزه پژوهش، حمایت‌های معنوی خوبی دارد، اما از نظر مالی این حمایت‌ها به ویژه در طرح‌های مربوط به رشته پزشکی هسته‌ای کمرنگ است. با توجه به اینکه پژوهش‌های پزشکی هسته‌ای به سمت پت سی تی رفته و با توجه به گران بودن این دستگاه و به طبع بالا رفتن هزینه های پژوهش حمایت های مالی بیشتر قطعا لازم و کمک کننده خواهد بود.

استاد و پژوهشگر جوان سخنی هم با دانشجویان خود دارد: " من همیشه سعی کردم به دانشجویانم انرژی و انگیزه بدهم و قبول دارم که در حال حاضر شرایط به دلیل تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی سخت می‌باشد، اما از آنها میخواهم که در این راه قدم بگذارند و ببینند بهبود بیماران را پس از درمان که چقدر حال خوبی دارند؛ خودشان و همراهانشان. دیدن این حال خوش بسیار خوشایند و انگیزه بخش است و حتی می تواند بحث های اقتصادی حوزه‌ی کارشان را تحت الشعاع قرار دهد. همچنین به آنها تاکید میکنم که روی یادگیری بیشتر و بهتر تمرکز کنند و بدانند که آینده ایران در دست همین جوانان است؛ امیدوارم با عشق و علاقه این راه را دنبال کنند.

و کلام آخر پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد: " از تلاش و توجهات ریاست محترم دانشگاه و معاونین حوزه پژوهش و آموزش سپاسگذارم و همچنین از ناظر فنی، تکنولوژیست ها و پرستاران بخش پزشکی هسته ای و اعضای هیئت علمی، رزیدنت‌ها و پرسنل محترم که قطعا همراهی آنها در مسیر فعالیت های ما همواره کمک کننده بوده است.

418.jpg - 85.06 kB

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳