دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدال طلای فستيوال اختراعات کره جنوبی را کسب کرد

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دارنده مدال طلای فستيوال اختراعات کره جنوبی در سال 2024 گفت: در مسیر رشد و توسعه ایده‌های برتر نیازمند یک بستر حمایتی هستیم.

امیرمسعود اسدی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: متولد 1377 در تهران هستم، در کنکور سراسری سال 1397 در مقطع کارشناسی رشته رادیولوژی دانشگاه جندی شاپور اهواز پذیرفته شدم و در طی سال‌های 1397 تا 1401 دوره کارشناسی را پشت سر گذاشتم و بلافاصله پس از اتمام این دوره وارد مقطع کارشناسی ارشد شدم و از سال 1401 هم در دانشکده پزشکی مشهد و در مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیک پزشکی به ادامه تحصیل پرداختم و برنامه‌ام هم این است که این مسیر را تا پایان مقطع دکترا ادامه دهم.

وی تصریح کرد: در طول سال‌های تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تألیف، ترجمه و چاپ بیش از 10 کتاب و مقاله را در موضوعات رادیولوژی و فیزیک پزشکی داشتم و همواره جزء معدل الف‌های دانشکده پزشکی مشهد بودم، ضمن اینکه در زمان تحصیل در مقطع کارشناسی هم جزء استعدادهای درخشان بودم.

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی دانشکده پزشکی مشهد در رابطه با حضور در عرصه بین‌الملل و افتخارات کسب شده در این خصوص، بیان کرد: من در سال 2022 و در اولین حضورم در رویدادهای بین‌المللی که در مسابقات فستیوال اخنراعات ژنو سوئیس بود مؤفق به کسب مدال طلا شدم و در دومین حضور بین‌المللی‌ام هم در رقابت‌های فستویال اختراعات 2024 سئول کره جنوبی حاضر شدم و مؤفق به کسب دومین مدال طلای جهانی شدم که هر دو مدال در دوران دانشجویی و در زمان تحصیل در مقاطع کارشناسی رادیولوژی و کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی به دست آمد و در اینجا جا دارد که از پدر و مادر عزیزم و همچنین تمامی اساتید بزرگوارم که حامی من در کسب افتخارات حاصل شده بودند تقدیر و تشکر نمایم.

اسدی تأکید کرد: فستیوال کره جنوبی هر سال یک بار برگزار می‌شود و در مسابقات امسال نمایندگان ایران 4 طرح ارائه دادند که 2 طرح آن مدال طلا کسب کرد که یکی از طلاها را من کسب کردم و 2 جایزه ویژه هم به صاحبان طرح‌های دیگر اهدا شد.

وی اضافه کرد: سطح کمی و کیفی این مسابقات بسیار بالا بود و از 19 کشور دنیا از جمله ایران در این رویداد بین‌المللی حاضر بودند، رقابت‌هایی که به مدت 3 روز در سئول کره جنوبی برگزار شد و معتقدم که رقابت در این دوره در بین شرکت کنندگان و در تمامی حوزه‌ها بسیار نزدیک بود و کار داوری آن و معرفی تفرات برتر برای هیأت داوران این فستیوال آسان نبود.

دارنده مدال طلای فستيوال اختراعات کره جنوبی در سال 2024 افزود: من تاکنون 2 اختراع ثبت شده داشتم که یکی از آنها در سال 1401 و با عنوان دستگاه داروکشی کنترل از راه دور پزشکی هسته‌ای بوده و دیگری هم در سال 1399 بوده که مربوط تخت رادیوگرافی نوزادان و کودکان بود که مورد اولی به عنوان برگزیده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی شد و در همین خصوص باید اشاره کنم دستگاه داروکشی در مرحله تجاری سازی بوده و ان‌شاالله به‌زودی وارد فاز تولید خواهد شد.

اسدی تصریح کرد: من کنار امر تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فعالیت در شرکت پژوهشی بخش خصوصی هم دارم، شرکتی که دارای یک مجوز قانونی بوده و من نیز مدیرعامل این شرکت هستم و در این مجموعه روی موضوع نوآوری در حوزه پزشکی و بیوتکنولوژی کار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه بعدی من در رابطه توسعه طرح‌ها تبدیل اختراعات ثبت شده به محصول بوده و از مسئولان درخواست داریم تا که یاری گر ما در حوزه نوآوری اختراعات و رسیدن طرح‌ها به مرحله تولید محصول بوده است.

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی دانشکده پزشکی مشهد همچنین خطاب به تمامی کسانی که علاقه‌مند به تحصیل در رشته فیزیک پزشکی هستند، گفت: به برادران و خواهران عزیزم که علاقه‌مند به تحصیل در این رشته تخصصی هستند توصیه می‌کنم که ابتدا رشته تحصیلی‌شان را متناسب با علاقه‌شان انتخاب نمایند و در زمان تحصیل نیز در کنار فعالیت‌های آموزشی، در حوزه‌های پژوهشی و نوآوری هم فعالیت داشته باشند و توصیه اکید من به این عزیزان این است که نگاه تک بعدی در دوران تحصیلشان نداشته باشند و بی‌شک اگر نگاهشان چند بعدی باشد خروجی‌اش به کسب افتخارات ملی و بین‌المللی منجر خواهد شد.

515.jpg - 85.85 kB

438.jpg - 142.66 kB

439.jpg - 144.11 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳