برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در معاونت بهداشت

نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در معاونت بهداشت برگزار شد و بر موضوعاتی همچون تشدید نظارت های بهداشتی در دهه پایانی ماه صفر، استفاده از هوش مصنوعی و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر تاکید شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست با بیان اینکه حفظ و ارتقاء سلامت مردم مهمترین مسئولیت حوزه بهداشت و درمان محسوب می شود و باید در این حوزه پروژه های دانشگاهی مناسب تعریف و اجرایی شود خاطر نشان کرد: با توجه به در پیش بودن ایام اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر و افزایش حضور زائران، تشدید نظارت های بهداشتی به ویژه در مناطق مرزی به منظور کنترل بیماری ها امری مهم و ضروری است.

دکتر محمود شبستری با تاکید بر کاربرد هوش مصنوعی به ویژه در حوزه پیشگیری از بیماری های غیر واگیر تصریح کرد: بر اساس بررسی های انجام شده 33 درصد از جمعیت زیر پوشش در شرایط پره دیابت قرار دارند و باید با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و با استفاده از هوش مصنوعی پروژه هایی در حوزه بیماری های غیر واگیر همچون سرطان، فشار خون بالا و دیابت تعریف و اجرایی شود.

وی افزود: توانمندی در حوزه هوش مصنوعی نیازمند درایت افراد است و تجهیزات گران قیمتی ندارد بلکه باید با استفاده بهینه از منابع و کمک هوش مصنوعی تحلیل های مناسب از وضعیت موجود ارائه و در مسیر ارتقاء سلامت مردم گام برداریم .

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر تعاملات و ارتباطات بین دانشگاهی در بخشهای مختلف بهداشت و سلامت، هوش مصنوعی و .... تاکید و اظهار امیدواری کرد: در خدمات رسانی به زائرین اربعین و دهه پایانی صفر که میزبان زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی هستیم خدمات ما افتخار آفرین و در جهت آرامش و امنیت سلامت جامعه باشد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با اشاره به سیمای جمعیتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و حضور هرساله خیل عظیمی از زائران بارگاره منور رضوی در این شهر گزارشی از وضعیت طرح گسترش واحدهای بهداشتی و نیروی انسانی، اجرای برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع، جذب و پذیرش 521 بهورز در سالهای گذشته و اخذ مجوز 150 بهورز در سال 1403 ارائه داد و اظهار کرد: استفاده از پتانسیل شرکت های دانش بنیان استان به منظور تقویت حوزه سلامت برای اولین بار در کارگروه فنی و خدمات هوشمند سازی استان مطرح گردید.

دکتر قربان زاده خاطر نشان کرد: افتتاح 4 مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی با همکاری معاونت آموزشی از جمله اقداماتی است که در راستای ارتقای سطح علمی دانشجویان پزشکی انجام شد .

وی بهره برداری از دو مرکز تخصصی ارجاع سطح 2 با مشارکت آستان قدس رضوی ( زائرسرای چمن و طرق) را از جمله اقدامات این معاونت در راستای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع برشمرد.

در این جلسه مدیران حوزه بهداشت دانشگاه گزارشی از  اقدامات صورت گرفته و مشکلات و چالشهای موجود ارائه دادند.همچنین در پایان معاونین اسبق بهداشت دانشگاه که در این جلسه هیئت رئیسه حضور داشتند به بیان راهکارهایی جهت برطرف شدن چالش های حوزه بهداشت و ارتقاء شاخص های سلامت استان پرداخته و بر لزوم استقرار سیستم سلامت ( به جای سیستم مراقبت سلامت) و تقویت نقش کارگروه اجتماعی سلامت (ساغ) و اختصاص سرانه کشوری برای زائرین و اتباع دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کردند.

742.jpg - 106.47 kB

741.jpg - 161.84 kB

743.jpg - 132.19 kB

740.jpg - 110.10 kB

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳