ایده عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو سی ایده برتر سال2024  ارتوپدی دنیا معرفی شد

محصول اکسنترنال فیکساتور دیستال رادیوس که  تحت حمایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاونت پژوهش وفناوری ساخته شد، به عنوان یکی از 30 اتفاق مهم و جدید در سال 2024 در ژورنال معتبر ارتوپدی (JBJS) انتخاب و معرفی شد .

دانشیار گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: ژورنال THE JOURNAL OF BONE AND JOINT SURGERY    (JBJS) بعنوان یکی از اثر گذارترین ، قدیمی ترین و معتبرترین مجله در حوزه ارتوپدی در دنیا شناخته شده است  و بعنوان یک مجله مرجع،  بسیار باعث افتخار هر ارتوپد از هر جای دنیا است که مقاله اش در این مجله چاپ و استناد شود .

دکتر  علی مرادی خاطر نشان کرد: یکی از کارهایی که همه ساله نویسندگان این  مجله انجام می دهند این است که در پایان هر سال بررسی می کنند که چه اقدامات و کارهای جدیدی در حوزه ارتوپدی  در دنیا اتفاق افتاده است که  توانسته تاثیر گذار باشد و این حوزه را متحول کند. امسال هم که سال 2024 هست این رویه را انجام داده است و مقاله ای  با عنوان  چه چیز جدیدی در ارتوپدی دنیا اتفاق افتاده که مهم است را چاپ نموده است؟.

دانشیار گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت : بسیار باعث خوشحالی و بسی افتخار است که با وجود کارهای تحقیقاتی بسیار قوی، مقالات ارزشمند و اختراعاتی که در سرتاسر جهان وجود دارد  این ژورنال بسیار معتبر جهانی به مقاله ما در دانشگاه علوم پزشکی مشهد استناد نموده است و اکسنترنال فیکساتور دیستال رادیوس  ما را بعنوان یکی از سی اتفاق برتر که در سال2024 میلادی در حوزه ارتوپدی اتفاق افتاده است  را انتخاب و بدنیا معرفی نموده است .

 فوق تخصص جراحی دست و میکروسرجری  گفت : اکسنترنال فیکساتور دیستال رادیوس که اختصاصی برای شکستگی های مچ دست در بالغین استفاده می شود  به گونه ای طراحی شده است که  برخلاف  اکسترنال فیکاستور های قبلی که نیروها را در جهت خود استخوان و شافت استخوان  اعمال می کردند ،  نیرو را در جهت سطح مفصلی استخوان اعمال می کند و این یک ایده کاملا جدید و نو می باشد  که  نیرو باید در جهت سطح مفصلی باشد نه در جهت شافت استخوان و ما موفق شدیم با همکاری همکاران در مرکز تحقیقات ارتوپدی  این ایده را در این دستگاه اجرایی نماییم و نتایج بسیار  فوق العاده و خوبی در بیماران بگیریم .

دکتر مرادی فوق تخصص جراحی دست و میکروسرجری  با اشاره به اینکه این وسیله نه تنها در ایران ثبت اختراع شده بلکه بعنوان یک ایده و خلاقیت جدید از سوی جراحان ارتوپدی آمریکا و اروپا نیز  بعنوان یک اختراع جهانی پذیرفته و ثبت شده است بیان داشت :  شکستگی های مچ دست جزو شایع ترین شکستگی ها در افراد می باشد. این اختراع تلاشی هفت الی هشت ساله را بدنبال دارد که خوشبختانه 5 سال است که وارد بازار شده و بسیار مورد استقبال همکاران ارتوپد قرار گرفته و بسیاری از ایشان در عمل های خود تمایل به استفاده از این فیکاستور دارند.

دکتر مرادی در ادامه در خصوص ویژگی ها و قابلیت های این فیکساتور بیان داشت : یکی از مهمترین قابلیت ها و تفاوت های این فیکساتور با نمونه های مشابه این است که در این مدل نیرو در جهت مفصل تنظیم می شود و بخاطر وزن بسیار سبک آن که تقریبا یک سوم نمونه های قبلی می باشد بسیار راحت توسط ارتوپد جاسازی می شود و وقت بسیار کمتری را از پزشک می گیرد. همچنین با طراحی شکیلی که برای این محصول انجام دادیم تلاش کردیم به گونه ای ساخته و طراحی شود که کمتر به لباس های بیمار گیر کند و باعث آزار وی شود .

دکتر علی مرادی با اشاره به اینکه این  اکسترنال فیسکاتور  در شرکت دانش بنیان آویسا طراحی و ساخته شده است گفت : این شرکت در تعامل و همکاری نزدیکی که با مرکز تحقیقات ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارد توانسته  است کارهای زیاد در زمینه های ارتوپدی انجام دهد.

0492.jpg - 221.16 kB

0493.jpg - 52.58 kB

0494.jpg - 241.30 kB

0495.jpg - 212.46 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳