7 بخش جدید بیمارستان قائم(عج) در ایام الله دهه مبارک فجر به بهرهبرداری میرسد
- بازدید: 576
مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهداز توسعه و بازسازی هفت بخش در این مرکز خبر داد و اظهار کرد: این طرح ها همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر به بهرهیرداری میرسد.
دکتر حسن خداپرست در گفتوگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: در ایام بحران کرونا علاوه بر خدمات رسانی به بیماران کرونایی به توسعه زیر بنایی این مرکز نیز توجه شد و طی این مدت 7 بخش جدید در این مرکز درمانی ساخته و راهاندازی شد.
وی افزود: این بخشها شامل راهاندازی نخستین SCU شرق کشور (آی سی یو سکته مغزی ) با ظرفیت ۱۴ تخت، راهاندازی بخش NICU کشور (ای سی یو نوزادان) با ظرفیت ۳۴ تخت، بازسازی NICU قدیم و تبدیل به CCU با ۸ تخت، راهاندازی اولین ICU جراحی اعصاب با ۸ تخت و یک ایزوله، راهاندازی بخش پروسیجرهای بیمارستان با بازسازی اورژانس قدیم و تجمیع تمامی خدمات سرپایی، اندوویژن، انتقال دفتر خدمات پرستاری و دفاتر مربوطه و نیز اتاق بحران و بهبود کیفیت به ساختمان مهارتهای بالینی کنار ساختمان اداری (بازسازی مختصر در حد رنگ امیزی و ترمیم نور و گرمایش) و خالی کردن سالن اول بیمارستان برای منظم کردن به حاد داخلی قدیم برای راهاندازی یک بخش و ICU داخلی بهمنظور افزودن بخشهای بالینی مرکز و انتقال بانک خون به محل استاندارد بازسازی شده جدید است.
مدیر بیمارستان قائم(عج) با بیان اینکه در این ایام 2 بخش آی سی یو مغز اعصاب در این مرکز راهاندازی شد خاطرنشان کرد: در این ایام فلوشیپ سکته مغزی را داشتیم و اولین آی سی یو ویژه مغز و اعصاب در شرق کشور با ظرفیت 14 تخت بوده است؛ همچنین در کنار آن بخش آی سی یو جراحی مغز و اعصاب با ظرفیت 8 تخت و یک اتاق ایزوله هم فعال شده است.
دکتر خداپرست اضافه کرد: همچنین بازسازی و بهروزرسانی بخش NICU (آی سی یوی نوزادان) را هم در راستای ارتقای هتلینگ داشتیم که ظرفیت آن 34 تخت است.
وی بیان کرد: برنامههای بعدی هم شامل راهاندازی سیتیاسکن اورژانس کوهسنگی بوده که فضای آن آماده است و فقط منتظر رسیدن دستگاه با ارز دولتی 2 میلیارد تومان و نصب آن هستیم.
مدیر بیمارستان قائم(عج) با ذکر این نکته که بخش دیالیز فعلی این مرکز درمانی با ظرفیت 5 تخت بسیار کوچک بود و پاسخگوی نیاز بیماران کرونایی و غیرکرونایی نیست، تأکید کرد: هماکنون در حال ساخت یک بخش ویژه دیالیز با ظرفیت 13 تخت در این مرکز درمانی هستیم که ظرفیت اولیه را 2.5 برابر میکند، ضمن اینکه اتاق ایزوله را برای کروناییها داریم؛ همچنین رادیوگرافی تجهیزات کلینیک ویژه این بیمارستان هم در حال نصب است.
دکتر خداپرست تصریح کرد: تمامی دستگاههایی که در طبقه منفی 2 بودند به همکف منتقل میشوند تا تجهیزات ایمنی بیمارستان قویتر از گذشته بشود و هیچگونه نگرانی در این خصوص وجود نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: مراسم افتتاح 7 بخش جدید بیمارستان قائم(عج) در ایام الله دهه مبارک فجر با حضور ویدیوکنفرانسی مسئولان و مقامات ارشد کشوری برگزار میشود، البته هماکنون این 7 بخش جدید فعال است و خدماترسانی به مردم را معطل مراسم افتتاحیه نکردهایم
مدیر بیمارستان قائم(عج) با اشاره به اینکه یکی از مهمترین طرحهای این مرکز درمانی که هماکنون در حال اجرا است پروژه بزرگترین مگ آی سی یو کرونای کشور با ظرفیت 64 تخت بالای بخش اورژانس کوهسنگی با اعتبار 15 میلیارد تومان بوده است، گفت: این پروژه با حمایت خیران نیکاندیش در حال ساخت است و با تأکید ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روند ساخت آن سرعت بیشتری گرفته تا بتوانیم در آغاز سال 1400 یک عیدی بسیارخوب به بیماران کرونایی و خانوادههای آنان بدهیم و نگرانیهایشان را برطرف نماییم.