معاون درمان: اجرای برنامه سطح بندی و ارجاع بیماران کرونایی با قوت ادامه می یابد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: اجرای طرح سطح بندی برای خدمات رسانی به بیماران کرونایی از ازدحام بیمارستان ها جلوگیری کرد و در حال حاضر این طرح قرار است در سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور اجرایی شود.

دکتر شاپور بدیعی در نشست هم اندیشی با سرپرست و جمعی از مدیران گروه های آموزشی دانشکده پزشکی ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در بحران همه گیری کرونا با تاکید بر اینکه اجرای برنامه سطح بندی و ارجاع بیماران کرونایی با قوت ادامه می یابد  تصریح کرد: هماهنگی و همکاری موثر میان گروه های آموزشی و درمانی و قرار گرفتن در کنار هم موجب افزایش کیفیت خدمات رسانی به بیماران می شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش پشتیبان درمان است خاطر نشان کرد: بر اساس استانداردهای درمانی، در یک بیمارستان آموزشی، پژوهشی و درمانی 30 تا 40 درصد از درمانگران باید از گروه درمانی و 60 تا 70 درصد باید از گروه های آموزشی باشند که باید برای دستیابی به این استاندارد تلاش بیشتری داشت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در موج سوم بحران کرونا، طرح سطح بندی بیماران مبتلا به کووید-19 در مناطق زیر پوشش به اجرا در آمد خاطر نشان کرد: در پیک سوم روزانه 3 هزار بیمار سرپایی به مراکز سطح یک و دو مراجعه داشتند و از مراجعه مستقیم این بیماران به مراکز اورژانس جلوگیری شد.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در این مدت علاوه بر همکاری بیمارستان فارابی از ظرفیت 140 درمانگاه بخش خصوصی به شکل مطلوبی استفاده شد خاطر نشان کرد: در پیک سوم از مجموع دو هزار تختی که برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده بود تنها 200 تخت در بیمارستان قائم(عج) و 350 تخت در بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) به این امر اختصاص یافت تا خدمات رسانی به بیماران غیر کرونایی نیز به شکل مطلوبی انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیمارستان های قائم(عج) و امام رضا(ع) از مراکز درمانی پاک محسوب می شوند تصریح کرد: تلاش می شود در صورت بروز موج چهارم از ظرفیت این دو مرکز استفاده نشود تا به آموزش و خدمات رسانی به بیماران غیر کرونایی آسیبی وارد نشود.

معاون درمان دانشگاه  علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه باید پذیرفت که کرونا همچنان با سیستم بهداشت و درمان همراه است و باید روش های مناسبی برای خدمات رسانی به بیماران را در دستور کار قرار داد گفت:  باید در تمامی گروه های آموزشی اساتید فعال در حوزه کووید-19 و غیر کرونایی تعیین شوند که با اجرای این طرح می توان ضمن استفاده از ظرفیت تمامی گروه ها و اساتید، خدمات رسانی به بیماران را نیز به شکل مطلوب تری ارائه داد.

دکتر بدیعی با بیان اینکه رسالت اصلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کاهش مرگ و میر بیماران و محافظت از بحث آموزش است اظهار کرد: حوزه درمان آمادگی برای هر گونه کمک در این زمینه را داراست.

184.jpg - 62.64 kB

185.jpg - 59.09 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳