معاون درمان: بیمارستان‌های منتخب تنفسی مورد بررسی و ارزیابی مجدد قرار می‌گیرند

105.jpg - 10.96 kBجانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا اظهار کرد: وضعیت فعلی کرونایی را با همکاری تمامی بیمارستان‌های غیردانشگاهی اعم از تأمین اجتماعی، نظامی، خصوصی و خیریه‌ای کنترل خواهیم کرد تا هرچه سریع‌تر شاهد خروج از موج چهارم بحران کرونا باشیم.

دکتر شاپور بدیعی در حاشیه نخستین نشست شورای مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 1400، اظهار کرد: متأسفانه در روزهای اخیر شاهد روند رو به افزایش آمار مبتلایان به کووید 19 در شهرهای مختلف استان از جمله مشهد هستیم و می‌خواهیم که ضمن بررسی عملکرد حوزه درمان در یک سال گذشته در بحث کرونا و غیرکرونا و استفاده از بهترین روش‌ها در مسیر کنترل و درمان بیماری، شاهد رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت در سال جدید باشیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی کرونایی و افزایش تعداد بیماران سرپایی و بستری می‌خواهیم ضمن استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های غیردانشگاهی، بررسی مجدد تخت‌های تمامی شهرستان‌های حوزه تحت پوشش به‌ویژه مشهد را که قابلیت ارائه خدمات به بیماران کرونایی دارند داشته باشیم تا اگر نقصی در این خصوص وجود دارد برطرف شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: با توجه به تجاربی که در طول سال گذشته به‌ویژه در ایام موج سوم بحران کرونا در ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کووید 19 داشتیم می‌توانیم وضعیت فعلی کرونایی را هم با همکاری تمامی بیمارستان‌های غیردانشگاهی اعم از تأمین اجتماعی، نظامی، خصوصی و خیریه‌ای کنترل کنیم و به شرایط مناسب‌تر ماه‌های قبل بازگردیم.

دکتر بدیعی خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در خصوص بیمارستان‌های منتخب تنفسی بوده که این مراکز درمانی دوباره مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرند و در حوزه اعتباربخشی و فرآیند ارائه خدمات به بیماران کرونایی T حمایت‌ها و ارائه خدمات مورد نیاز را با همکاری مدیریت نظارت و اعتباربخشی، مدیریت امور بیمارستانی، مدیریت امور پرستاری، مدیریت تجهیزات پزشکی و واحد اداره امور اورژانس‌ها خواهیم داشت.

وی تأکید کرد: از خدمات تمامی بیمارستان‌ها در سال گذشته تقدیر و تشکر می‌کنیم و خواستار تداوم این همکاری‌های شایسته با حوزه معاونت درمان هستیم تا بتوانیم در کنار هم ظرفیت‌های بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم تا ضمن آمادگی کامل در ایام موج چهارم بحران کرونا، هرچه سریع‌تر شاهد خروج از این موج باشیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تقدیر از همکاری مسئولان دانشگاهی و وزارتخانه‌ای در خصوص تخصیص واکسن کرونا به کادر درمان بیمارستان‌ها، تصریح کرد: خوشبختانه روند تزریق واکسیناسیون کادر درمان بیمارستان‌ها در اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه امسال به‌خوبی صورت پذیرفته تا با داشتن نیروهای کاملاً مصون در برابر بیماری، بتوانیم به ارائه خدمات مورد نیاز به بیماران بپردازیم.

دکتر بدیعی با اشاره به اینکه تعداد قابل توجهی از بیماران کرونایی‌ که در دو هفته اخیر در بیمارستان‌های مشهد و شهرستان‌ها بستری شدند زائران و مسافران نوروزی بودند، افزود: با وجود آنکه در هفته‌های گذشته تأکید ویژه بر انجام نشدن  سفرهای نوروزی داشتیم، اما طبق وظیفه و رسالت ذاتی‌مان به زائران و مسافران نوروزی مبتلا به ویروس کرونا خدمات‌رسانی کردیم و امیدواریم که هر چه زودتر از این گرفتاری رها شوند و با سلامت کامل به شهرهایشان بازگردند.

وی با تأکید بر اینکه کرونا هنوز تمام نشده و کوچکترین غفلت در خصوص بی‌توجهی نسبت به استفاده از ماسک، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی و همچنین رفتن به سفرها و حضور در دورهمی‌ها موجب رقم خوردن موج جدید بحران کرونا می شود گفت: اگر می‌خواهیم از این وضعیت نامطلوب رهایی یابیم شرط نخست آن همکاری شایسته مردم با خادمانشان در حوزه سلامت بوده و بدانند که اگر این مهم نباشد تلاش مدافعان سلامت به تنهایی اثرپذیر نیست.

در این جلسه مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های خود در سال 1399، برنامه‌های مجموعه خود در سال 1400 را عنوان کردند و مسئولان حاضر در این جلسه بر گسترش همکاری‌ها در مسیر خدمت‌رسانی شایسته‌تر به مردم تأکید کردند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳