بازدید معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

 معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد روند خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش وب دا، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت که دکتر بحرینی رییس دانشگاه ، دکتر بدیعی معاون درمان و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد وی را همراهی می کردند با حضور در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر، ضمن عیادت از بیماران بستری و بازدید از بخش های مختلف ، روند خدمات رسانی و نحوه تریاژ تنفسی را مورد بررسی قرار داد.

همراهی و همکاری موثر بیمارستان فارابی در خدمات رسانی به بیماران کرونایی

معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه در بیمارستان فارابی حضور یافت و ضمن قدردانی از اقدامات موثر این مرکز در خدمات رسانی به بیماران کرونایی، از بخش های بستری بیماران مبتلا به کووید-19 این مرکز بازدید کرد.

بیمارستان فارابی مشهد تا کنون نقش موثری در خدمات رسانی به بیماران کرونایی داشته است و بخشی از بار درمانی این دسته از بیماران را به دوش می کشد و در حال حاضر بیش از 100 مبتلا به کووید-19 در این مرکز درمانی بستری هستند.

بررسی روند خدمات رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان شهید هاشمی نژاد

معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر به مشهد مقدس با حضور در بیمارستان شهید هاشمی نژاد در جریان روند خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی در این مرکز قرار گرفت و نکات راهبردی را در راستای افزایش کیفیت خدمات به بیماران ارائه داد.

دکتر جان بابایی با حضور در بخش های مختلف بیمارستان هاشمی نژاد، از بیماران بستری در این مرکز عیادت کرد و با پرسنل فعال دراین بخش ها گفتگو نمود.

رییس بیمارستان شهید هاشمی نژاد در حاشیه این بازدید در گفتگو با وب دا اظهار کرد: راه‌اندازی سایت ویژه بیماران کرونایی بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد یکی شاخص‌ترین اقدامات صورت گرفته در این مرکز درمانی بوده که از نیمه دوم آبان ماه 99 فعال شده است.

دکتر موسوی خاطر نشان کرد:  سایت ویژه بیماران کرونایی این مرکز در قالب بخش های بستری، بخش مراقبت های ویژه و اورژانس حاد و بخش بستری حاد تنفسی راه اندازی شده است و در موج چهارم با افزایش تعداد بیماران، یک بخش دیگر نیز به  بخش های بستری حاد تنفسی اضافه شده است.   

معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر به مشهد مقدس، با حضور در بیمارستان امام رضا(ع) خدمات رسانی به بیماران کرونایی را مورد ارزیابی قرار داد.

دکتر جان بابایی ضمن بازدید از بخش های مختلف اورژانس و بستری بیماران کرونایی در جریان اقدامات انجام شده و روند خدمات رسانی به بیماران در این مرکز درمانی قرار گرفت.

معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ادامه با حضور در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) ضمن بازدید از بخش های مختلف این مرکز، روند خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی را مورد ارزیابی قرار داد.

مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) در حاشیه این بازدید در گفتگو با وب دا اظهار کرد:در ایام موج چهارم بحران کرونا 8 بخش ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان قائم(عج) فعال شده است.

دکتر حسن خداپرست خاطر نشان کرد: در حال حاضر 134 بیمار کرونایی در 3 بخش ICU و 3 بخش عادی داریم، از این تعداد 48 نفر در بخش‌هایICU  و مابقی در دیگر بخش‌ها بستری هستند.

وی افزود: به جهت افزایش فزآینده آمار بیماران کرونایی 2 بخش دیگر (اطفال و ICU اطفال) تخلیه شده و به کرونایی‌ها اختصاص یافته و با احتساب 6 بخش قبلی 8 بخش ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان قائم(عج) فعال شده است.

بازدید از پروژه در حال ساخت بیمارستان امداد و نجات جنوب

معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه با حضور در پروژه در حال ساخت بیمارستان امداد و نجات جنوب در جریان اقدامات انجام شده و روند ساخت این پروژه قرار گرفت.

پروژه بیمارستان امداد و نجات جنوب مشهد از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به مشهد مقدس است که در سال ۸۸ با پیش بینی اولیه برخورداری از ۱۰۰ تخت آغاز شد اما به دلیل پاره‌ای از  مشکلات مالی ناشی از تحریم‌ها در سال ۹۰ با ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شد.

 این پروژه از سال 97 با مکاتبات انجام شده با دفتر مقام معظم رهبری و سایر مسئولان بالادستی کشور در ردیف پروژه‌های لازم الاجرا قرار گرفت و ساخت آن با فروش ۲۵۰ میلیارد ریال اوراق قرضه و پیش بینی برخورداری از ۲۰۰ تخت بیمارستانی از سر گرفته شد.

این بیمارستان با ۱۸ هزار متر مربع زیر بنا علاوه بر تمرکز بر درمان بیماران تروما و جراحی عروق می‌تواند بخشی از نیازهای مراجعه کنندگان در جنوب مشهد به خدمات عمومی پزشکی را هم پوشش دهد.

بازدید از پروژه در حال ساخت دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دکتر جان بابایی در ادامه از پروژه دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در پردیس این دانشگاه در حال ساخت است بازدید کرد.  

مجتمع آموزشی مشتمل بر 4 دانشکده طب سنتی، بهداشت، پرستاری و مامایی و پیراپزشکی با زیر بنای 50 هزار متر مربع از پروژه های مهم در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی مشهد محسوب می شود که  با بهره برداری از آن تا 30 سال آینده مشکل کمبود فضای فیزیکی آموزشی در این دانشگاه مرتفع خواهد شد.

بازدید از پروژه بیمارستان 540 تختخوابی که قرار است در یکی از مناطق کم برخوردار مشهد ساخته شود نیز از دیگر برنامه های سفر معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به مشهد مقدس بود.

4.jpg - 61.56 kB

5.jpg - 53.04 kB

1.jpg - 64.81 kB

3.jpg - 72.06 kB

2.jpg - 57.99 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳