بیش از یک هزار و 100 بیمار مبتلا به کووید-19 در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند/ همکاری تمام مراکز دانشگاهی و غیر دانشگاهی در خدمات رسانی به بیماران
- بازدید: 376
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا اظهار کرد: در حال حاضر بیش از یک هزار و 100 بیمار مبتلا به کووید-19 در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه بستری هستند که 900 نفر از این بیماران در مشهد خدمات را دریافت می کنند.
دکتر شاپور بدیعی در حاشیه نشست کارگروه مراقبت و درمان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه سرعت انتقال و افزایش تعداد بیماران در موج چهارم کرونا به مراتب بیشتر از موج های قبلی است خاطر نشان کرد: در این مرحله تمام مراکز دانشگاهی و غیر دانشگاهی اعم از تامین اجتماعی، نظامی و انتظامی و خصوصی در ارائه خدمات به بیماران کرونایی همکاری موثر دارند و در برخی از مراکز که امکان بستری بیمار وجود ندارد، نیروی انسانی آنها به کمک تیم درمان آمده اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وزارت بهداشت مبنی بر امکان ارائه خدمات سرپایی به بیماران دریافت کننده رمدسیویر تصریح کرد: در حال حاضر 400 بیمار به صورت روزانه به مراکز درمانی مراجعه و داروی تزریقی رمدسیویر را دریافت می کنند که این امر نقش موثری در کاهش بار بیماران بستری در مراکز درمانی داشته است.
دکتر بدیعی افزود: ارائه خدمات مراکز مراقبت در منزل و فعالیت مرکز تکمیل درمان که به همت بسیج جامعه پزشکی فعالیت می کند از دیگر اقدامات در راستای کاهش بار مراکز درمانی به شمار می رود.
مسئول کمیته مراقبت و درمان کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: اجرای برنامه نظام ارجاع و ارائه خدمات در مراکز سطح یک و دو و همچنین ارائه داروی فاویپیراویر به بیماران مبتلا به کرونا در مراکز خدمات جامع سلامت از دیگر اقداماتی است که در راستای خدمات رسانی به بیماران و کاهش بار مراکز درمانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شده است.
وی افزود: با توجه به تعداد بیمارانی که در مراکز مختلف در حال دریافت خدمات هستند در حال حاضر حدود دو هزار بیمار مبتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود دارد که این میزان نسبت به موج های قبلی بالاتر است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: مهمترین برنامه ای که در این موج در دستور کار قرار گرفته است کاهش موارد مرگ و میر به ویژه در بخش های مراقبت ویژه است که امیدواریم در این حوزه نیز موفق عمل نماییم.
دکتر بدیعی با اشاره به سفر معاون درمان وزارت بهداشت به مشهد مقدس طی هفته گذشته اظهار کرد: دکتر جان بابایی در این سفر از مراکز درمانی فارابی، شریعتی، امام رضا(ع) و قائم(عج) بازدید کرد و عملکرد تیم تنقسی ، ترخیص و درمان را مورد بررسی قرار داد که به طور کلی مورد رضایت ایشان بود.
وی با بیان اینکه به طور کلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توجه به تجربیاتی که تیم درمان کرونا از موج های قبلی کسب کرده است عملکرد مطلوبی را در این زمینه تا کنون داشته است گفت: همچنین معاون درمان وزارت بهداشت از مشارکت سازمان تامین اجتماعی در خدمات رسانی موثر به بیماران کرونایی قدردانی کرد و به عنوان یک تجربه درمانی موفق از آن یاد کرد.