دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طرح  کشوری ارزیابی واکسن‌های تزریقی کرونا ورود پیدا کرده است

37.jpg - 5.99 kBمعاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: طرح ارزیابی واکسن‌های تزریقی کرونا به شکل ملی با حمایت وزارت بهداشت در 6 دانشگاه علوم پزشکی کشور از جمله مشهد به مرحله اجرا در آمده است.

دکتر محسن تفقدی در گفت‌وگو با وب دا، با اشاره به اینکه به تازگی طرح ارزیابی واکسن‌های تزریقی کرونا به شکل ملی با حمایت وزارت بهداشت در 6 دانشگاه علوم پزشکی کشور از جمله مشهد به مرحله اجرا در آمده است، تصریح کرد: در قالب این طرح پرسش‌نامه‌ از افراد واکسینه‌شده تکمیل شده و در مدت زمان 25 هفته این افراد مورد پیگیری قرار بگیرند تا اگر عوارض احتمالی پس از تزریق واکسن‌های 3 گانه کرونا (اسپوتنیک، آسترازنکا و سینوفارم) مشاهده شد، ثبت شود.

وی بیان کرد: در این طرح پرسشنامه استاندارد سازمان جهانی بهداشت مورد استفاده قرار می‌گیرد و به محض ورود واکسن ایرانی، شاخه چهارم هم به این طرح اضافه خواهد شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که این دانشگاه به عنوان ششمین دانشگاهی است که در طرح ارزیابی واکسن‌های تزریقی کرونا ورود پیدا کرده است، تأکید کرد: با هماهنگی و همکاری کمیته علمی کرونا و معاونت بهداشتی، وضعیت سلامتی افراد واکسینه شده پیگیری می‌شود و هدف اصلی از انجام این کار مقایسه عوارض کوتاه‌مدت و میان‌مدت این واکسن‌ها می‌باشد.

دکتر تفقدی خاطرنشان کرد: اقدامات حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نگاه مسئولان شهری، استانی و کشوری در سطح کشور بی‌نظیر بوده و عملکرد این معاونت در حوزه‌های مختلف تقدیر مسئولان ارشد دولت و وزارتخانه را به همراه داشته است.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳