گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه های تحقیق و پژوهش در کشور سرآمد است

انجام نخستین عمل جراحی ترمیمی دست بیماران  ای بی شرق کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهددانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: گروه ارتوپدی این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حوزه های تحقیق و آموزش سرآمد است.

دکتر امیر رضا کچویی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: به همت اساتید و اعضای هیات علمی این گروه، بسیاری از اقدامات همچون راه اندازی مرکز تحقیقاتی ارتوپدی مصوب کشور، آموزش دانشجویان پسا دکترا، phd، تایید برگزاری دوره های فلوشیپ و دوره های تکمیلی جراحی های دست، شانه و زانو برای اولین بار در این دانشگاه اجرایی شده که این امر نشان از توانمندی و ظرفیت های مطلوب علمی و آموزشی در این حوزه است.

متخصص ارتوپدی و فوق تخصص آرنج با بیان اینکه سبک های جراحی در 15 و 20 سال گذشته به روش سنتی بود تصریح کرد: در ده سال اخیر فناوری های نوین وارد حوزه ارتوپدی شده است و رشد چشمگیر و سریعی در جراحی های ارتوپدی با تهاجم کمتر و نتایج بهتر رخ داده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از روش های جراحی ارتوپدی وابسته به فناوری و استفاده از تجهیزات پیشرفته است تصریح کرد: خوشبختانه با حمایت اساتید و مسئولان دانشگاه، در حال حاضر استفاده از تکنیک های جدید جراحی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد قابل انجام است.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه در حال حاضر روش آرتروسکوپیک که استفاده ازدوربین و ایجاد برش کوچک در جراحی های ارتوپدی است و تهاجم کمتری دارد در این دانشگاه انجام می شود خاطر نشان کرد: به طور قطع زمانی که برش های کوچک در عمل جراحی ایجاد می شود، نیاز به لوازم جراحی پیشرفته همچون سیستم های تصویربرداری، پیچ ها و نخ برای ترمیم رباط ها و تاندون ها و جایگزین کردن استخوان بیشتر است و این اقدام تنها محدود به تخصص پزشکی نیست و باید از درهم آمیخته شدن رشته های مختلف صنایع، مواد، مهندسی مواد ، مهندسی مکانیک و مهندسی الکترونیک انجام شود.

دکتر کچویی با بیان اینکه در ده سال گذشته مشارکت و همکاری با سایر رشته های تخصصی برای پیشرفت درمان ها و اقدامات جراحی ارتوپدی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است تصریح کرد: این امر موجب پیشرفت گروه ارتوپدی در حوزه های آموزشی، تحقیقاتی و درمانی نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح بین المللی شده است.

انجام عمل های میکروسکوپیک ارتوپدی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پذیر است

دانشیار گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان  اینکه در حال حاضر امکان انجام عمل های میکروسکوپیک همچون ترمیم عصب، تعویض مفاصل لگن، زانو، شانه، آرنج و مچ پا به روش آرتروپلاستی در این دانشگاه قابل انجام است اظهار کرد: حمایت نکردن سازمان های بیمه گر از برخی از اقدامات و جراحی های ارتوپدی یکی از چالش های پیش روی بیماران محسوب می شود که موجب تحمیل هزینه های بالا و محروم شدن بسیاری از بیماران برای استفاده از این روش های درمانی شده است.

دکتر کچویی با بیان اینکه در حال حاضر تهیه مفصل مچ پا 100 میلیون تومان و آرنج 50 میلیون تومان است که تامین هزینه های آن برای بسیاری از بیماران میسر نیست و این امر موجب محروم شدن بیمار از این روش درمانی می شود اظهار کرد: با توجه به وجود زیر ساخت های تجهیزاتی و علمی در دانشگاه در صورت حمایت سازمان های بیمه گر به طور حتم این خدمات گسترش بیشتری خواهد یافت.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظرفیت آموزش و پژوهش در زمینه درمان بیماری های آرنج را داراست

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از ظرفیت مناسبی برای آموزش دوره های تکمیلی و اجرای طرح های پژوهشی در زمینه درمان بیماری های آرنج در سطوح ملی و بین المللی را داراست.

دکتر کچویی که به تازگی دوره تکمیلی تحقیقاتی خود را در زمینه بیماری های آرنج از دانشگاه آمستردام هلند دریافت کرده است اظهار کرد: این دوره آموزشی زمینه ساز آغاز تحقیقات بیشتر در زمینه استخوان، مفاصل، شناخت بیماری ها، ساخت و تکمیل درمان های کمکی از طریق ساخت وسایل پزشکی است.

متخصص ارتوپدی و فوق تخصص آرنج با بیان اینکه زمینه همکاریهای مشترک میان کشورهای آمریکا، هلند و ایران برای آموزش و پژوهش و تبادل دانشجو فراهم و در این زمینه قول های مساعد داده شده است تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی نخستین مرحله برای تحقق این مهم است که در حال حاضر ظرفیت آموزش در دوره های phd  در گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد فراهم شده است.

دکتر کچویی افزود: مرکز تحقیقات ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نخستین مرکز مصوب کشور است که نقش موثری در تربیت نیروی انسانی در دوره های پست دکترا داشته است و امیدواریم با راه اندازی دوره های phd نیز، برنامه های آموزشی گسترش بیشتری یابد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تحقیقات به دو شیوه آینده نگر و گذشته نگر در کشورهای پیشرفته دنیا در حال انجام است تصریح کرد: هر چند این روش ها هزینه و چالش هایی را به همراه دارد اما برآیند مثبتی را می توان در پیشبرد تحقیقات و تربیت نیروی انسانی و سرآمد شدن در این زمینه را می توان به دست آورد.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳