افتتاح پروژه های آموزشی، درمانی و خدماتی در بیمارستان امید مشهد
- بازدید: 290
در راستای توسعه خدمات رسانی به بیماران، 12 پروژه درمانی و خدماتی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان امید به بهره برداری رسید.
به گزارش وب دا، مرکز غربالگری سرطان، بهسازی و توسعه آزمایشگاه، نصب و راه اندازی دستگاه سی تی اسکن، گسترش و بازسازی اورژانس،راه اندازی تله مدیسن،بازسازی و تجهیز واحد فناوری اطلاعات، راه اندازی دوره فلوشیپ سرطان،نوسازی و بهسازی سیستم های سرمایش و گرمایش، ارتقاء سیستم های انرژی و بایگانی مکانیزه از جمله طرح هایی است که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مسئولان دانشگاهی به بهره برداری رسید.
رییس بیمارستان امید در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این طرح ها در راستای توسعه خدمات رسانی به بیماران مجاور و زائر بارگاه منور رضوی با هزینه ای بیش از 43 میلیارد ریال و با مشارکت خیران به بهره برداری رسیده است.
دکتر سودابه شهید ثالث در خصوص نخستین مرکز غربالگری سرطان خاطر نشان کرد: در این مرکز خدماتی همچون آندوسکوپی، کولونوسکوپی، کولپوسکوپی و ماموگرافی به مراجعین ارائه می شود.
وی با بیان اینکه این مرکز با حمایت خیران سلامت با هزینه ای بیش از 8 میلیارد ریال راه اندازی شده است خاطر نشان کرد: دراین مرکز مراجعین می توانند از حضور متخصصین رادیوانکولوژی، گوارش، انکولوژی زنان، رادیولوژیست بهره مند شوند.
رییس بیمارستان امید تصریح کرد: هدف از تاسیس این مراکزارائه خدمات سطح دو پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماریهای غیرواگیر و سرطان از طریق ارائه خدمات بالینی ( ویزیتها ، مشاوره عمومی و تخصصی ) تشخیصی و درمانی سرپایی با استفاده از نیروهای تخصصی ذی ربط و با رعایت تعرفه های مصوب ،سامان دهی نظام ارجاع ، ایجاد دسترسی عادلانه و تامین خدمات مرتبط و ارتقا کیفیت این خدمات است.
دکتر شهید ثالث به پروژه نصب و راه اندازی دستگاه سی تی اسکن اشاره کرد و گفت: با وجود موارد زیاد ابتلا به سرطان و مراجعه زیاد بیماران به بیمارستان امید مشهد به عنوان مرکز درمان سرطان شرق و شمال شرق کشور کمبود دستگاه سی تی اسکن احساس می شد و در این راستا این دستگاه با پیگیریهای مستمر مسئولین بیمارستان و دانشگاه از طریق پروژه بانک جهانی تحویل داده شده است.
وی افزود: راهاندازی این دستگاه با هزینه ای بیش از 8 میلیارد ریال با مشارکت خیر سلامت انجام شدویکی از اصلیترین نیازهای درمانی این بیمارستان بود که با هدف ارتقاء بخشی کیفیت خدمات سلامت و کاهش رفت و آمد و رنج بیماران مبتلا به سرطان برای مراجعه به مراکز دیگر در دستور کار قرار گرفت.
رییس بیمارستان امید افزود: افزایش سرعت بالای تصویربرداری در دستگاه سی تی اسکن جدید، موجب کاهش مدت زمان معطل شدن بیماران و در نتیجه افزایش تعداد پذیرش بیماران است که این امر موجب تأمین رفاه حال بیماران مبتلا به سرطان و کاهش رفت و آمد بیماران برای تصویربرداریهای تخصصی به مراکز دیگر میشود.
دکتر شهید ثالث نوسازی و بازسازی آزمایشگاه بیمارستان با هدف فراهم آوردن فضای مناسب و استاندارد برای بانک خون و آزمایشگاه تشخیص طبی را از دیگر پروژه ها برشمرد و گفت:این پروژه درمتراژ150 متر مربع اجرا گردید و مبلغی بالغ بر 6 میلیارد ریال هزینه گردید. که در طبقه همکف بیمارستان واقع شده است.
وی تصریح کرد : با توجه به اینکه در سال های اخیر تجهیزات جدیدی به آزمایشگاه بیمارستان اضافه شده بود و همچنین ساختمان آزمایشگاه قدیمی شده بود، نیاز به گسترش و نوسازی آزمایشگاه احساس می شد و به طور قطع این مهم كمك بزرگی به تشخیص صحیح و دقیق بیماری ها در جهت حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه و نیز كسب اعتبار بیشتر در حوزه فعالیت های آزمایشگاهی، با بهره گیری از فضای استاندارد، تجهیزات مدرن و پیشرفته، نیروی انسانی متخصص، مجرب و متعهد و با مشاركت اعضاء هیات علمی دانشگاهی و متخصصین منجر خواهد شد.
رییس بیمارستان امید با اشاره به پروژه بایگانی مکانیزه اظهار کرد: بیمارستان امید مشهد از بزرگترین مراکز سرطان در شرق و شمال شرق کشور می باشد و روزانه با حجم زیادی از اسناد، مدارک و پرونده های بیماران مواجه میشود که حفظ و نگهداری این اسناد دارای اهمیت بالایی می باشد، اما بایگانی مستندات به صورت سنتی از معضلات دیرینه این بیمارستان بوده است. لذا سیستم های ذخیره سازی و بایگانی ریلی یک راه حل علمی برای ذخیره حجم زیادی از موارد بایگانی در فضای محدود است.
دکتر شهید ثالث افزود: به همت مسئولین بیمارستان و یاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد این امر میسر شد و علاوه بر اینکه فضای فیزیکی بایگانی به محل مناسبی انتقال یافت، با استفاده از سیستم بایگانی ریلی و مکانیزه شدن سیستم ثبت اطلاعات سلامت بخش فناوری اطلاعات سلامت این بیمارستان ارتقا یافت.
وی با بیان اینکه این پروژه در فضایی به مساحت 150 متر و با هزینه 6میلیارد ریال در بیمارستان امید اجرا گردیدافزود : راه اندازی سیستم مکانیزه بایگانی نقش مهمی در جمع آوری اصولی، پردازش و تحلیل اطلاعات دارد که این اطلاعات می توانند به سرعت در اختیار افراد ذیـربط قرار داده شوند.
رییس بیمارستان امید افزود: توسعه و بهسازی اورژانس بیمارستان در فضایی بیش از 150 متر مربع و با هزینه ای بیش از 3 میلیارد ریال، راه اندازی واحد تله مدیسن با هزینه ای بیش از یک میلیارد ریال، نوسازی و بازسازی انبار دارو در فضایی بالغ بر 150 متر مربع و هزینه ای بیش از دو میلیارد ریال، نوسازی و بهسازی سیستم های سرمایش و گرمایش با هزینه ای بیش از 5 میلیارد ریال، و ارتقاء سیستم های انرژی با هزینه ای بیش از 400 میلیون ریال از دیگر پروژه هایی است که در این مرکز اجرا و به بهره برداری رسیده است.