افزایش سطح کمی و کیفی خدمات حوزه بهداشت و درمان رویکرد اصلی قرارگاه مبارزه با کرونا

78.jpg - 5.98 kBدبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: افزایش تخت های بستری به ویژه تخت های آی سی یو و افزایش تست های پی سی آر از مهمترین خدمات در راستای توسعه کمی و کیفی خدمات حوزه بهداشت و درمان است.

دکتر محمد علی کیانی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه مردم عزیز همچنان باید با دقت پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند تا بتوانیم به مرحله کنترل بیماری برسیم، گفت: خوشبختانه در پی ایجاد قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا، اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان مناطق تحت پوشش دانشگاه انجام شده است.

وی ادامه داد: به لحاظ توسعه کمی ، توسعه فضای مورد نیاز ، افزوده شدن تخت های بیمارستانی به خصوص تخت های ویژه که پیگیریهای خوبی در این زمینه انجام شد رخ داده است.

دکتر کیانی با بیان اینکه باتوجه به دستور معاون توسعه وزارت در سفر اخیر به مشهد، تخت های آی سی یو مورد نیاز تجهیز شد، عنوان کرد:افزایش تخت های بخش مراقبت ویژه  توسط معاونت درمان ، شرایط بهتری برای خدمات و سرویس به بیماران بدحال ایجاد کرد .

وی بیان کرد: در بعد کیفی هم مسئله مربوط به حوزه بهداشت و مدیریت بیماران به لحاظ تست پی سی آر است که به خوبی مدیریت شده است به نحوی که اخیرا میزان مراجعات کاهش پیدا کرده است و به تست های پی سی آر دقیق تر پرداخته شده است.

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در خصوص افزایش سطح کمی و کیفی خدمات حمایت مسئولان استانی موجب شد تا به دستاوردهای خوبی دست یابیم، عنوان کرد: در حال حاضر وضعیت فعلی قابل پیش بینی نیست بنابراین با توجه بیشتر نسبت به رعایت پروتکلها توجه کنیم و همکاری مردم با کادر بهداشت و درمان  می تواند بر توفیقات این حوزه بیافزاید.

وی با بیان اینکه از عموم مردم درخواست میکنم تا براساس فراخوان نسبت به واکسیناسیون اقدام کنند ، گفت: همچنین در صورت بروز علایم به سرعت نسبت به درمان خود اقدام کنند زیرا زمان شروع درمان تاثیر بسیار مهمی در روند بهبودی حال بیمار دارد.

دکتر کیانی با اشاره به اینکه اگر مراجعه بهنگام مردم وجود داشته باشد و توصیه های پزشکی را جدی بگیرند، درصد کمی از بیماران دچار وخامت حال می شوند، بیان کرد: در حال حاضر شرایط خوبی در حوزه شیوع بیماری وجود ندارد بنابراین پروتکل های بهداشتی باید با دقت خاصی اجرایی شود .

وی تاکید کرد: شرایط موجود جامعه در مناطق تحت پوشش دانشگاه قابل ارزیابی و رصد است و براساس اطلاعات موجود تصمیم گیری می شود .

دکتر کیانی با بیان اینکه سامانه 191 اطلاعات خوبی در خصوص واکسیناسیون ارایه می دهد، گفت: در بازدیدهای شبانه روزی از مراکز بهداشت خدمت رسان به بیماران کرونایی و مراکز بهداشت که واکسیناسیون انجام می دهند روند واکسیناسیون و خدمت رسانی به بیماران همچنان ادامه داردو خوشبختانه تاخیر و یا تعللی در روند خدمت رسانی وجود ندارد.

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: مردم حساسیت زیادی در خصوص واکسیناسیون نداشته باشند زیرا ایمنی زایی واکسن هایی که در ایران تلقیح می شود تقریبا با هم برابر است و تزریق واکسن به مراتب بهتر از ابتلا و وجود علایم است.

دکتر کیانی بیان کرد: کمیته علمی، مسئله مربوط به یکسان سازی پروتکل های درمانی را انجام داده است تا در مطب ها، کلینیک ها، مراکز بهداشتی سطح یک  و دو و مراکز درمانی پروتکل های استاندارد اجرایی شود.

وی بیان کرد: تمام مشکلات شهرستانها رصد و ارزیابی می شود و مورد تجزیه وتحلیل  قرار می گیرد و تمام خدماتی که در مشهد به حوزه بهداشت و درمان داده می شود برابر با خدمات شهرستانها است و در واقع قرارگاه کل استان را مورد بررسی و رصد و حمایت قرار می گیرد.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳