مشارکت220 آزمایشگاه بخش خصوصی در انجام تست رپید در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

215.jpg - 6.05 kBدبیر کمیته بهداشت ستاد اجرایی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: در پیک پنجم کرونا به دلیل حجم بالای مراجعات مردمی به مراکز منتخب ، 220 آزمایشگاه برای انجام تست رپید کرونا وارد میدان شدند.

دکتر علی خوش گفتار در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در پیک پنجم برخلاف تصور ما مبنی بر اینکه دیتاهای لازم آموزشی در اختیار مردم قرار گرفته است، تماس های تلفنی مردمی به سامانه 191 افزایش قابل توجهی یافت، عنوان کرد: تعداد تماس های تلفنی سامانه 191 به حدی بالا بود که گاهی تا 120 نفر  و به مدت زمان 20 دقیقه پشت خط می ماندند.

وی بیان کرد: در راستای افزایش ظرفیت پاسخگویی به شهروندان، تعداد خطوط در عرض سه یا چهار روز ، سه برابر شد و زمان انتظار در میانگین پیک به کمتر از سه دقیقه رسید و گاهی زمان انتظار صفر شد.

دکتر خوش گفتار با اشاره به اینکه جمع بندی  دیتا ها از سامانه 191می تواند نشان خوبی از مشکلات مردم باشد، بیان کرد: از همین رو اطلاعات کارشناسی شد و در اختیار ستاد قرار گرفت تا  ستاد مداخله هوشمند انجام دهد .

وی ادامه داد: دکتر سحاب طی سه یا چهار روز دو هزار تماس را تحلیل کردند و امروز سوالات پرتکرار مردمی با مداخله و راهنمایی منسجم کاهش یافت.

دکتر خوش گفتار با اشاره به اینکه در بازدید شبانه از مراکز منتخب کووید شاهد ازدحام بسیار بالایی بودیم، عنوان کرد: حضور مردم در مراکز منتخب با علت های مختلف بود که برخی از آنها به دلیل تصور نادرست مردم در خصوص ضرورت انجام تست قبل از واکسیناسیون بود.

دبیر کمیته بهداشت ستاد اجرایی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا بیان اینکه دستگاه های نوبت دهی باعث نظم دهی حضور مراجعین شد، بیان کرد: اما برای کاهش حجم مراجعات مردمی به مراکز منتخب با مداخله معاونت درمان 220 آزمایشگاه برای رپید تست وارد شدند که کمک بزرگی بود.

وی با بیان اینکه در خصوص انجام تست  پی سی ار 17 آزمایشگاه از بخش خصوصی پای کار امدند ، عنوان کرد: علاوه براین به منظور کاهش ازدحام در مراکز منتخب در بدو ورود تریاژ دقیقی انجام می شود تا مردم معطل نشوند و تریاژ سه گانه بخشی از ازدحام مردم را کاهش داد.

دکتر خوش گفتار با اشاره به اینکه اطلاع رسانی کافی در خصوص کرونا،نوع دلتا و علایم خطر بیماری انجام نشده بود از همین رو پمفلت آموزشی تهیه شد تا به سوالات مردمی پاسخ داده شود، گفت: همچنین مداخله 7 محوری برای ثبت دیتا واکسیناسیون انجام شد و بزودی در اینده، بخشی از اساتید به عنوان ناظر بر روند واکسیناسیون در مراکز بهداشتی حضور می یابند.

وی با بیان اینکه در پیک پنجم کمبودهایی به لحاظ تامین مواد اولیه و تهیه سرنگ بودکه با کمک ستاد مشکلات مرتفع شد، بیان کرد: ساختار بازدید از مراکز بهداشتی مشخص شده است و مدیر مرکز بهداشت موظف شد عرض سه روز با انجام مداخله، مشکلات را مرتفع کند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳