سرپرست دانشگاه:استفاده از ظرفیت دستیاران در حوزه آموزش مورد تأکید است
- بازدید: 669
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: باید روی موضوع آموزش بیش از پیش کار کنیم و از ظرفیت دستیاران دانش آموخته در حوزه آموزش و به عنوان عضو هیأت علمی استفاده نماییم.
به گزارش وب دا، دکتر محمود شبستری در مراسم تقدیر از رتبههای برتر آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی سال 1402، اظهار کرد: بسیار مفتخریم که در جمع ما نخبگان علمی در تخصصهای مختلف پزشکی حضور دارند و ما وظیفه داریم تا حمایت لازم را در جهت بهرهمندی حداکثری از ظرفیت این پزشکان متخصص و فوق تخصص داشته باشیم.
وی تصریح کرد: ما باید علاوه بر حوزه درمان بر روی موضوع آموزش بیش از پیش کار کنیم و از ظرفیت دستیاران فارغالتحصیل شده در حوزه آموزش و به عنوان عضو هیأت علمی استفاده نماییم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در خصوص مهاجرت نخبگان علمی در عرصههای مختلف از جمله حوزه سلامت بوده است، خاطرنشان کرد: ما باید زمینه ماندن این چهرههای علمی و نخبه در کشور را فراهم کنیم و رویکرد دانشگاهها هم نباید به این باشد که از این نیروها به عنوان نیروی کار استفاده کنند و به تمامی گروههای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد توصیه میکنیم که از ظرفیت این نخبگان حداکثر استفاده را در تمامی حوزهها، از جمله حوزه آموزش داشته باشند.
دکتر شبستری اضافه کرد: باید بستههای تشویقی برای تمامی دستیاران، بهویژه نیروهای تمام وقت در نظر گرفته شود و در کنار آن باید لحاظ کردن امتیازات ویژه هم جهت ماندگاری و مشارکت آنان دیده شود.
وی با اشاره به اینکه رقم کارانه در تمامی بیمارستانها 2 برابر شده است، بیان کرد: ما نگاه ویژهای در این حوزه داشتیم و در یک اقدام مناسب افزایش 100 درصدی رقم کارانههای بیمارستانی را داشتیم و بهطور مثال میتوان از رسیدن رقم کارانه بیمارستان امام رضا(ع) از 10 به 20 میلیارد تومان اشاره کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله دانشگاههای برتر کشور در حوزههای مختلف از جمله حوزه آموزش بوده و در این دانشگاه از ظرفیت اساتید نخبه و بهنام برخوردار هستیم.
ویژگی شاخص دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه آموزش بهرهمندی از ظرفیت اساتید نخبه و به نام بوده است
در این مراسم دکتر حمیدرضا کیانیفر، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: پتاسیلهای فردی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بسیار بالا بوده و تمامی اساتید و دستیاران ما در گروههای آموزشی عمومی، تخصصی، فوق تخصص و جراحی از ظرفیت و توانمندی بسیارخوبی برخوردار هستند.
وی اضافه کرد: ما در آزمون دستیاری امسال رتبه برترهای تک رقمی زیادی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم و در برخی موارد اختلاف بسیار ناچیز بسیار مشهود بود و این نشان از سطح و آمادگی بالای داوطلبان داشت.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله دانشگاههای برتر کشور در حوزههای مختلف از جمله حوزه آموزش بوده و در این دانشگاه از ظرفیت اساتید نخبه و به نام برخوردار هستیم، اساتیدی که تعدادی از آنان جزو نخبگان یک درصدی هستند.
دکتر کیانیفر تصریح کرد: گروههای آموزشی، مدیران گروه و اعضای هیأت علمی از گذشته تاکنون عملکرد بسیارخوبی داشتند و این دانشگاه همواره جزو رتبههای برتر کشور در تمامی گروههای آموزشی بوده است و از جمله موراد خاص آن میتوان از گروههای گوش، حلق و بینی، فوق تخصصی جراحی کودکان و جراحی مغز و اعصاب نام برد.
وی خاطرنشان کرد: موفقیت یک دستیار به شرایط روحی، آمادگی لازم، توانمندی بالا و غیره بستگی دارد و باید اشاره کنیم که کمک و آموزش دستیاران به همگروههای سالهای پائینتر خود هم در افزایش تجربه و یادگیری خود آنها و هم در کسب تجربیات بیشتر گروههای جدید حائز اهمیت است.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ما به دنبال بهرهوری حداکثری در حوزه آموزش هستیم تا از ظرفیت اساتید به شکل مطلوب در مسیر پرورش پزشکان و متخصصان آینده جامعه استفاده شود.
افزایش 10 درصدی حق الزحمه دستیاران و بهرهمندی آنها از خدمات اسکان مهمانسرای قائم(عج)
همچنین دکتر فاطمه محرری، سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این مراسم، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب رتبه اول در رشتههای گوش، حلق و بینی و جراحی کودکان و این دانشگاه 2 برگزیده در این رشتهها دارد.
وی افزود: ما چالشهای زیادی در دوره دستیاری داریم که مواردی همچون دوری از خانواده، مسائل اقتصادی، حق الزحمه و سختی کار آنها از جمله این موارد است.
سرپرست دانشکده پزشکی مشهد ادامه داد: ما همچنین پیگیر افزایش حق الزحمه دستیاران هستیم و برای هر دستیار افزایش 10 درصدی حقوق آنان لحاظ شده است، ضمن اینکه این افراد میتوانند جهت اسکان از خدمات مهمانسرای قائم(عج) استفاده نمایند.
دکتر محرری با بیان اینکه گاهی اوقات حوزه آموزش تحت تأثیر حوزه درمان قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه باید بگوییم که با وجود این چالشها دستیاران موفق زیادی داشتیم که با تابآوری بالای خود به موفقیتهای زیادی دست یافتهاند و نمونه بارز آن در ایام بحران کرونا بود که دستیاران دوشادوش اساتید خود بهصورت داوطلبانه در جبهه مبارزه با ویروس منحوس کرونا حضور داشتند.
وی تصریح کرد: ما همواره بر آموزشهای اصولی، بهروز و مورد نیاز جامعه در حوزه پزشکی تأکید داریم و امیدواریم که دستیاران در کنار بهرهمندی از آموزشهای روز در رشته تخصصیشان، از مهارتهای بالینی مرتبط هم بهخوبی بهرهمند شوند و بر دانش پزشکی خود بیش از پیش بیفزایند.
سرپرست دانشکده پزشکی مشهد ضمن قدردانی از تمامی مدیران گروهها و اساتید، بیان کرد: حمایت و همراهی تمامی اساتید موجبات آرامش و یادگیری بهتر دروس را در دانشجویان فراهم کرده و این موضوع نقش بسزایی در تحویل متخصصان توانمند به جامعه دارد.
تجلیل از 25 رتبه برتر آزمونهای بورد تخصصی و فوق تخصصی سال 1402
در پایان این مراسم از 25 رتبه برتر آزمونهای بورد تخصصی و فوق تخصصی سال 1402 که در رشتههای پوست، گوش، حلق و بینی، داخلی، کودکان، جراحی عمومی و جراحی مغز و اعصاب حائز کسب رتبه برتر شدند با اهدای هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم از 22 تخصص و 3 فوق تخصص به همراه 5 مدیرگروه پوست، گوش، حلق بینی، داخلی، کودکان و جراحی عمومی تقدیر شد.
در مقطع تخصص از سیما داودی و پریسا رمضانیدرمیان در رشته پوست، از مهرناز نظریراد، شکوه حمیدیفر و فاطمه سعیدافخمشعرا در رشته کودکان، از عاطفه گلحسنی، زهرا بهروزنیا، فریماه نقیبیان، سپیده فتاحی، محبوبه آهی و شادان تفرشیان در رشته داخلی، از شهاب محمودنژادفندری و امیر کاویان در رشته جراحی مغز و اعصاب، از سحر امیدوارطهرانی و نسیم کمالاحمدی در رشته روانپزشکی، از علی علیزادهنوغانی در رشته گوش، حلق و بینی، از سیده پوراندخت موسویان در رشته بیماریهای مغز و اعصاب، از امید خسروی در رشته قلب و عروق، از حمیدرضا حیدرزاده در رشته چشمپزشکی، از امیر بهفروز در رشته رادیولوژی و از مهری سخدری در رشته زنان تقدیر به عمل آمد.
همچنین در مقطع فوق تخصص هم محمدعارف امامی در رشته جراحی کودکان، سمیهسادات شریعتمغانی در رشته خون و سرطان بالغان و مریم بهمدی در رشته طب نوزادی و پیرامون مورد تقدیر واقع شدند.
از مجموع این 25 نفر 9 نفر به عنوان 5 درصد و 14 نفر به عنوان 10 درصد معرفی شدند و 2 نفر دیگر هم بهطور همزمان جزو نفرات 5 درصد و 10 درصد بودند.