گفتگو با دستیارمتخصصی که 13 سال از عمر دانشجوییش را در حوزه پژوهش صرف کرده است
- بازدید: 231
دکتر حسین محدث اردبیلی، دانشجوی فناور دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مجموعهای از اقدامات پژوهشی دانشجویان شاخص انتخاب برگزیدگان در این جشنواره است افزود:با توجه به فعالیتهای مختلفی که در کمیته تحقیقات دانشجویی و سایر گروه های دانشجویی داشتم، به عنوان دانشجوی برتر در این جشنواره معرفی شدم.
دکتر محدث اردبیلی که هم اکنون دوره دستیاری تخصصی در رشته روانپزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد می گذراند در گفتگو با وب دا گفت:ماهیت جشنواره دانشجویی پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد بگونهای است که دانشجوی برتر بر اساس مجموعهای از اقدامات علمی و پژوهشی خود انتخاب میشود و صرفاً ارائه یک طرح تحقیقاتی و پژوهشی نمی تواند مبنای گزینش دانشجویان منتخب باشد.
وی افزود: بر همین اساس, من فعالیت هایی که در سال های گذشته (یعنی در طول۱۳ سال تحصیلی در دانشگاه) انجام داده بودم را در این جشنواره ثبت کردم، فعالیتهای متنوعی اعم از؛ مقالات، پروپوزال، جوایز و رتبه های کسب شده، فعالیت های اجرایی در حوزه پژوهشی و کارگاه ها و... که در هر حیطه ای جداگانه بررسی و امتیاز بندی شد و خوشبختانه مجموع امتیازات من در حیطه رزیدنتی در بالاترین میزان کسب امتیازات بود و لذا به عنوان رتبه اول در این حیطه معرفی شدم.
داتشجوی برتر حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص سوابق فعالیتهای علمی و پژوهشی خود نیز گفت: از سال نخست دوره دانشجویی در کمیته تحقیقات عضو فعال بودم و در مقاطع زمانی مختلف به عنوان مسئول بخش تألیف کتاب و کتابخانه کمیته و نیز دبیر کمیته تحقیقات دانشکده پزشکی فعالیت می کردم. در همه این سالها با توجه به مسئولیتی که داشتیم با اساتید و دانشجوهای مختلف همکاری داشتم.
دکتر محدث اردبیلی همچنین با اشاره به کارکردهای مثبت جشنواره دانشجویی پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: مزیت این جشنواره آن است که تلاش های اساتید و دانشجویان دیده شده و ارزشگذاری میشود که این امر باعث تشویق و تقویت انگیزه آنها برای انجام وثبت فعالیتهای بیشتر میشود؛ بخصوص اکنون که به بحث های پژوهشی در دانشگاه بهای بیشتری داده میشود و در عین حال پیشنهاد میکنم تقدیرهایی که از دانشجویان انجام میشود به لحاظ ارزش مادی ارزشمندتر باشد یا در رابطه با امکانات دانشگاه برای این دسته از دانشجویان تمهیدات ویژهای در نظر گرفته شود.
وی همچنین پیشنهاد کرد: در خصوص مقالات و پژوهش هایی که به نوعی در راستای نیازهای دانشگاه است ، ضریب بالاتری در نظر گرفته شود تا افراد در همان حیطه ای که هستند تشویق شوند و همینطور حمایت از گروه های دانشجویی مثل کمیته تحقیقات و انجمن های دانشجویی که در رواقع رابطی بین دانشجویان و اساتید هستند.، افزایش یابد.
دکتر محدث اردبیلی، از حمایت دیگران در نیل به موفقیتهای خود نیز یاد کرد و گفت: در طول 13 سال فعالیت های پژوهشی در وهله اول پدر و مادرم و همسرم همراهی خوبی داشتند؛ علیرغم همه سختی هایی که کارهای پژوهشی دارد.و من قدردان لطف و همراهی این عزیزان هستم و همینطور دوستان خوب من که از جمله آنها دکتر عندلیبی، دکتر رحیم زاده اسکویی و دکتر اخوان می باشند.
وی اضافه کرد: دکتر غیور نیز از نخستین اساتیدی بودند که بی دریغ ما را در این مسیر همراهی کردند و با ارتباط دادن ما به مجموعه های دانشگاهی داخلی و خارجی مسیر حرکت ما را هموار کردند. در حال حاضر نیز اعضای گروه روانپزشکی و اساتید همچنان از ما حمایت دارند که قدردان این پشتیبانی شان هستیم.
دانشجوی برتر دانشگاه همچنین گفت: در شرایط فعلی دانشجویان تخصص برای اینکه بتوانند دفاع کنند حتما باید مقاله چاپ شده داشته باشند که این مشکلاتی را برای ایشان ایجاد میکند و اگر چه این تصمیم مسوولان رویکرد خوبی است، اما با توجه به عدم ارتباط دروس دوره تخصص با بحث تحقیق و اینکه تمامی دروس آموزشی هستند و نه پژوهشی، این کار دانشجو را سخت خواهد کرد.
گفتنی است؛ دکتر حسین محدث اردبیلی پیش از این به عنوان پژوهشگر برتر جوان در انجمن جهانی طب اعتیاد معرفی شده که بورسیه حضور در کنگره نیز به وی تعلق گرفته است. همچنین در بنیاد علمی نخبگان برگزیده طرح سرباز نخبگی گردیده و اکنون در حال انجام این طرح می باشد.