100 دستیار تخصصی در دانشکده دندانپزشکی مشهد در حال تحصیل هستند

232.jpg - 19.02 kBمعاون تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: 100 دستیار تخصصی در 10 رشته تحصیلات تکمیلی این دانشکده تحصیل می‌کنند.

دکتر تورج واعظی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی مشهد تعداد 100 دستیار تخصصی در 10 رشته بیماری‌های دهان، فک و صورت، رادیولوژی دهان، فک و صورت، پاتولوژی دهان، فک و صورت، جراحی دهان، فک و صورت، پروتزهای دندانی، پریو، ارتودنسی، n2، دندانپزشکی کودکان، دندانپزشکی ترمیمی و phd سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در حال تحصیل هستند.

معاون تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی مشهد با بیان اینکه در این دانشکده 115 عضو هیأت علمی داریم و این تعداد از لحاظ پاسخگویی در حوزه‌های آموزش و درمان قابل قبول است، خاطرنشان کرد: اساتید دانشکده دندانپزشکی مشهد در زمره اساتید نخبه و شاخص در رشته‌ها و گروه‌های تخصصی‌شان هستند و نام این دانشکده به واسطه تلاش‌های خستگی ناپذیر آنها در تربیت و پرورش دانشجویان رشته‌های تخصصی دندانپزشکی به‌خوبی در سطح کشور درخشیده است.

دکتر واعظی افزود: در سال گذشته اولین دوره آزمون جامع دانشجویان مقطع دکترای تخصصی سلامت دهان در دانشکده دندانپزشکی مشهد برگزار شد و تمامی دانشجویان حاضر در این آزمون نمره بالای 90 کسب کردند و رتبه‌های اول تا سوم هم به ترتیب 97، 94 و 92 نمره کتبی، شفاهی و عملی را کسب کردند.

وی با تأکید بر اینکه در یک سال اخیر مجوز فلوشیپ رشته‌های ارتوسرجری ارتودنسی و ایمپلنت اخذ شد و اولین ورودی‌های آن در مهر ماه امسال خواهد بود، گفت: برای این رشته 2 نفر پذیرش می‌شوند و با اضافه شدن این 2 فلوشیپ مجموع فلوشیپ‌ها به 5 رشته رسیده است؛ پیش از این فلوشیپ‌های بافت شناسی دهان، دندانپزشکی بیمارستانی و ارتودنسی شکاف کام و لب در دانشکده دندانپزشکی مشهد فعال بود که به آنها فلوهای ارتوسرجری ارتودنسی و ایمپلنت هم اضافه شد.

معاون تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی مشهد تصریح کرد: ما در راستای انجام کارهای مشترک با سایر دانشکده‌ها همواره آمادگی کامل داشته و داریم و یک نمونه آن با دانشکده پزشکی است؛ همچنین این آمادگی را داریم تا که همکاری میان گروه‌های شکاف کام دانشکده دندانپزشکی و گفتار درمانی دانشکده پیراپزشکی را هم داشته باشیم.

دکتر واعظی تأکید کرد: در سال گذشته بخش دیجیتال دندانپزشکی در این دانشکده راه‌اندازی شد و در این مدت 5 کارگاه تخصصی و مرتبط با این حوزه برگزار شده و در کنار آن نیز برگزاری 9 کارگاه توانمندسازی دستیاران تخصصی را در رشته‌های مختلف داشتیم.

وی اضافه کرد: در سال 1402 تعداد 3 رتبه برتر در آزمون بورد تخصصی کشوری داشتیم که شامل نفر اول و دوم رشته ارتودنسی و نفر دوم بیماری‌های دهان، فک و صورت بوده است.

معاون تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی مشهد ادامه داد: همچنین افتتاح بخش اسکنر داخل دهانی این دانشکده هم اقدام مهم دیگری بود که در سال گذشته و با حضور دکتر باقری‌فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت پذیرفت و در کنار آن نیز تجهیز بخش جراحی دهان، فک و صورت و تروما بیمارستان ولایت را داشتیم.

دکتر واعظی خاطرنشان کرد: همچنین باید اشاره کنیم که در طی یک سال اخیر تعداد 5 کارگاه و سمپوزیوم تخصصی در موضوعات مختلف دندانپزشکی و تکنولوژی و روش های نوین در آموزش‌های نظری و عملی با شرکت‌های فعال در بخش خصوصی و با حضور کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده دندانپزشکی مشهد و واحد صنعت و فناوری کمیته تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کنار حضور اردوهای جهادی به صرف لبخند، حضوری پررنگ در طرح سلامت نوروزی 1403 داشتند، بیان کرد: در این برنامه‌ها 60 رزیدنت و 60 استاد در اورژانس دندانپزشکی خدمات درمانی اورژانسی موردنیاز بیماران حوزه دهان و دندان ارائه کردند؛ همچنین خدمات طرح سلامت نوروزی در حوزه دندانپزشکی هم در 2 مکان ارائه شد که موارد سرپایی در دانشکده دندانپزشکی مشهد و موارد بستری در بیمارستان ولایت این شهر ارائه شد.

23 فروردین روز دندانپزشک نام گذاری شده است.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

https://ble.ir/mums_info

https://eitaa.com/mums_info

 https://rubika.ir/mums_info

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳