مشارکت موثر گروه مامایی در هسته فرزندآوری و قرارگاه جوانی جمعیت

446.jpg - 17.63 kBمدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اساتید گروه مامایی این دانشکده، مشارکت و همکاری بسیارخوبی در هسته فرزندآوری و قرارگاه جوانی جمعیت دارند و با برگزاری کارگاه‌های تخصصی در مسیر تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت تلاش می‌کنند.

دکتر ناهید جهانی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد 15 استاد دارد که شامل 13 هیأت علمی و 2 غیرهیأت علمی بوده و در این گروه دروس مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای مامایی به دانشجویان این رشته آموزش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: در این گروه آموزشی 111 دانشجو در مقطع کارشناسی، 31 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مامایی، 25 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مشاوره در مامایی و 26 دانشجو در مقطع دکترای بهداشت باروری در حال تحصیل هستند، ضمن اینکه تعداد 13 دانشجوی غیرایرانی هم داریم که از این تعداد یک نفر از آنها در مقطع دکترا تحصیل می‌کند و در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هم به ترتیب 8 و 4 نفر در حال تحصیل هستند.

مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تربیت نیروی انسانی توانمند در حوزه مامایی مهمترین رسالت ماست، خاطرنشان کرد: گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد در کنار کار آموزش در حوزه‌های پژوهش و درمان هم فعال است و این گروه آموزشی با معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه آموزش کارکنان و برگزاری کارگاه‌ها آموزش مداوم همکاری مستمر دارد.

دکتر جهانی افزود: در حوزه پژوهش یک مرکز تحقیقاتی فعال با عنوان مرکز تحقیقات پرستاری و مامایی مشهد داریم و تاکنون بیش از 90 طرح پژوهشی با موضوع مامایی توسط اعضای هیأت علمی گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد اجرا شده و بیش از 57 مقاله پرکاربرد در بخش‌های مختلف حوزه مامایی نیز به چاپ رسیده است.

وی با تأکید بر اینکه اعضای هیأت علمی گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد در کنار کارهای انجام شده، در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری هم همکاری دارند، گفت: اعضای هیأت علمی این گروه آموزشی مشارکت و همکاری بسیارخوبی در هسته فرزندآوری و قرارگاه جوانی جمعیت دارند و در این راستا با برگزاری کارگاه‌های تخصصی در مسیر تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت تلاش می‌کنند.

مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد ادامه داد: دانشکده پرستاری و مامایی مشهد از سال 1337 فعال شده و از سال 1370 نیز فعالیت‌های این دانشکده پس از جدا شدن حوزه پیراپزشکی، مستقل و متمرکز شده و گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد هم جزو اولین گروه‌های شکل گرفته در این دانشکده بوده است.

دکتر جهانی بیان کرد: گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد به طور متوسط سالانه 30 ورودی و 30 خروجی در مقطع کارشناسی، 20 ورودی و 20 خروجی در مقطع کارشناسی ارشد و 5 ورودی و 5 خروجی در مقطع دکترا دارد، گروهی که جزء گروه‌های مؤفق و با سابقه در بخش‌های مختلف حوزه مامایی بوده است.

وی تأکید کرد: در گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد در کنار استفاده کامل و بهینه از ظرفیت اساتید این گروه، از ظرفیت‌های دانشجویان این گروه نیز در حوزه‌های مختلف استفاده شده تا که همزمان با آموزش دروس، تجربه لازم را هم قبل از ورود فضای کار حرفه‌ای این حوزه کسب نمایند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳