۱۳۸ پروژه در دوران شهید آیت الله رییسی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا و آماده افتتاح شد

486.jpg - 141.83 kBمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در زمان مدیریت شهید آیت الله رئیسی در دولت مردمی سیزدهم تعداد ۱۳۸ پروژه با اعتبار ۶۷ هزار میلیارد ریال در این دانشگاه  اجرا و آماده افتتاح شد.

دکتر محمد دهقانی‌فیروزآبادی در گفتگو با وب دا، ضمن عرض تسلیت شهادت رییس جمهور، خادم الرضا(ع)، شهید آیت الله رئیسی(ره) و هیئت همراه، اظهار کرد: در طول ۳ سال اخیر خدمات زیادی در حوزه درمان در تمامی نقاط کشور از جمله حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت پذیرفت و رئیس جمهور شهید، آیت الله رئیسی همواره بر توسعه کمی و کیفی خدمات درمانی در بیمارستان‌ها و جلب رضایت حداکثری بیماران و هراهیان آنها تاکید داشت.

وی تصریح کرد: شروع کار دولت سیزدهم با اپیدمی کرونا همراه بود و متاسفانه در هر روز بیماران مبتلا و فوتی های زیادی در سطح استان و کشور داشتیم که با مدیریت شهید آیت الله رئیسی پاندمی کووید مدیریت شد و با انجام واکسیناسیون گسترده در سطح کشور آمارها صفر شد و با تلاش‌های صورت گرفته مانع از تداوم این پاندمی شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در طی ۳ سال اخیر تعداد ۱۳۸ پروژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعتبار ۶۷ هزار میلیارد ریال اجرا و آماده افتتاح شد و بنا بود که این پروژه‌ها در سفر دور دوم رئیس جمهور به مشهد به بهره‌برداری برسد که متاسفانه این حادثه تلخ رخ داد، خاطرنشان کرد: برای اجرای این پروژه‌های دانشگاهی تلاش‌های زیادی صورت پذیرفت تا که به موقع به بهره‌برداری برسد و شرایط توسعه خدمات درمانی به زائران و مجاروان امام مهربانی‌ها فراهم گردد.

دکتر دهقانی‌فیروزآبادی افزود: در زمان مدیریت شهید آیت الله رئیسی بیمارستان ولایت با ۲۳ هزار مترمربع زیربنا و ۲۲۰ تخت فعال در موضوع تروما، حوادث و جراحی عروق، مرکز آموزشی چند منظوره دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

وی با تاکید بر اینکه در طی سال‌های اخیر اجرای فاز نخست پژوهشگاه با مساحت ۷ هزار مترمربع، اضافه شدن ۷۵۰ تخت بستری و افزایش تخت‌های ویژه همچون ۳۲ تخت مگا آی سی یو بیمارستان حضرت قائم(عج) را داشتیم، گفت: همچنین کار ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد هم آغاز شد و امیدواریم که این پروژه بیمارستانی به‌موقع به بهره‌برداری برسد، ضمن اینکه بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی گلبهار هم آماده افتتاح شده و با اتمام این پروژه نیز به میزان ظرفیت‌های درمانی موجود در سطح استان افزوده شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: تامین حدود ۳ هزار تجهیزات پزشکی به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال برای جبران تجهیزات هایتک بوده که شامل آنژیوی قلبی، مغزی و محیطی، ام آر آی، سی تی اسکن، شتاب دهنده، ترموتراپی، براکی تراپی در بیمارستان‌های حضرت قائم(عج)، امام رضا(ع)، ولایت، طالقانی و شهید هاشمی‌نژاد بوده است.

دکتر دهقانی‌فیروزآبادی اضافه کرد: انجام بسیاری از خدمات درمانی به‌صورت رایگان و یا با هزینه ناچیز بود که از جمله آنها می‌توان به پیوند قلب، کبد، کلیه، پانکراس، پوست، قرنیه و 400عمل کاشت حلزون به ارزش ۲۵۰ میلیارد تومان اشاره کرد.

وی تاکید کرد: توسعه گردشگری سلامت و ارائه خدمت به گردشگران سلامت را در ۲ سال اخیر داشتیم که عدد آن بالغ بر 80هزار نفر بوده که سند افتخاری برای شهر مشهد است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: همچنین در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری هم که یکی از اهداف مهم کشور بوده توسعه مرکز درمان ناباروری سطح ۳ میلاد را داشتیم و در ۲ سال اخیر ۱۳۰ هزار خدمت به زوج‌های نابارور ارائه شد که بیش از ۵۰ هزار مورد آن در مرکز میلاد مشهد بود.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳