آغاز پویش تعالی خدمت و بهره برداری از 22 پروژه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

پویش "تعالی خدمت، استمرار خدمت" به منظور افتتاح پروژه های نیمه تمام حوزه سلامت در سراسر کشور از امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با بهره برداری از  22 پروژه آموزشی،پژوهشی، بهداشتی و درمانی با اعتباری بالغ بر 20 هزار میلیارد ریال در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد.

به گزارش وب دا، بهره برداری از مجتمع آموزشی خوارزمی با زیر بنای 50 هزار متر مربع و با هزینه ای بیش از یک هزار و 350 میلیارد تومان در حوزه های ساخت و تجهیز از مهمترین پروژه هایی است که با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

کار ساخت این پروژه عظیم آموزشی در قالب چهار دانشکده شامل پرستاری و مامایی، بهداشت، علوم پیراپزشکی و طب ایرانی و مکمل در سال 98 آغاز شد اما به دلیل شرایط مالی در ابتدای سال 1400 متوقف شد و در دولت سیزدهم و با حمایت های شهید آیت الله رییسی، بر ساخت این پروژه تاکید شد و به طور مجدد در خرداد سال 1401 با تامین اعتبارات مورد نیاز کار ساخت آن آغاز شد و در مدت یک سال از پیشرفت 50 درصد به 100 درصد رسید.

پروژه پژوهشگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دیگر پروژه های مهمی است که با حضور دکتر  عین اللهی به بهره برداری رسید، این پروژه  به منظور تجمیع مراکز تحقیقات در فضای نزدیک به محل دانشکده ها به مساحت بیش از 15 هزار مترمربع طراحی پیش شده اس که فاز اول آن به متراژ 10 هزار مترمربع به بهره برداری رسید. برای فاز اول این پژوهشگاه بزرگ و پیشرفته که طبق استانداردهای بین‌المللی ساخته شده 300 میلیارد تومان در بخش های ساخت و تجهیز هزینه شده است.

در این پژوهشگاه ۳۳ مرکز تحقیقاتی مستقر هستند و ۲۵ آزمایشگاه تخصصی و پیشرفته، سالن های اجتماعات و کلاس های درسی در این مرکز فعال است. 

پروژه کلین روم یا اتاق های تمیز نیز از پروژه هایی است که صبح امروز وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی آن را به بهره برداری رساند، این پروژه،  از جمله فضاهایی است که دارای فناوری های نوینی در مواد، نوع معماری و تهویه خاص برخوردار است و برای جلوگیری از ورود هر گونه آلودگی باید طراحی های علمی و دقیق و محاسبات پیچیده ای صورت گیرد و از هواساز های های ژنیک و فیلتر های هپا استفاده شود که بتواند به طور کامل تعویض هوا را انجام دهند.

از این  فضا در حوزه سلول های بنیادی استفاده می شود که علاوه بر توسعه تحقیقات زمینه گسترش خدمت رسانی به بیماران را نیز فراهم می کند.

این پروژه با زیر بنای 360 متر مربع و با هزینه 22 میلیارد تومان در حوزه های عمرانی و تجهیزاتی  در پارک علم و فناوری سلامت و با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیریت فنی دانشگاه ساخته شده است و به طور حتم بهره برداری از این پروژه نقش موثری در توسعه پژوهش و خدمت رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی خواهد داشت.

بخش اداری بیمارستان منتصریه،بخش دیالیز بیمارستان ولایت،دستگاه رادیو لوژی دیجیتال بیمارستان ولایت،بخش آی سی یو دو ولایت،افزایش ظرفیت تخت روانپزشکی بیمارستان ابن سینا،پایگاه اورژانس شهری عطار مشهد،بازسازی بخش اتاق عمل بیمارستان طالقانی،توسعه بخش دیالیز بیمارستان طالقانی،سی تی اسکن 64 اسلایس بیمارستان طالقانی،کال سنتر( مرکز تلفن گویای گردشگری سلامت) 191،پایگاه اورژانس زشک،سوله پشتیبانی انبار  غذا دارو،خانه بهداشت بردر قوچان،ستاد مرکز بهداشت شهرستان کلات،زیست پزشک متخصصین بیمارستان امام حسن مجتبی(ع)،،مرکز جامع سلامت احمد آباد فریمان،مرکز جامع زائرسرای چمن،کلینیک سیدی سراج،مرکز جامع سلامت عبس آباد رشتخوار نیز از دیگر پروژه هایی است که با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

0431.jpg - 36.56 kB

0432.jpg - 142.38 kB

0433.jpg - 78.92 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳