قشر دانشگاهی، نقش بسزایی در جهت گیری های عمومی کشور دارند

مدیر مرکز همایش‌های بین‌المللی شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: قشر دانشگاهی و به ویژه اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها به عنوان خواص جامعه، نقش بسزایی در جهت گیری های عمومی کشور دارند.

دکتر محمد مقضی در گفتگو با وبدا، اظهار کرد: هر کشوری برای اینکه بتواند مستقل باشد، پیشرفت کند و تعاملات بین‌المللی خوبی داشته باشد نیازمند مشارکت مردم است و هر حکومتی که مشارکت مردمی در آن بیشتر باشد، طبیعتاً خدمتگزاری به مردم را بهتر انجام خواهد داد.

وی افزود: انتخابات به مثابه یک مشارکت مردمی در اداره کشور است و طبیعتاً کسانی که تلاش می‌کنند وظیفه خود را بشناسند و انتخاب اصلح داشته باشند؛ هم به خودشان و هم به آینده سرزمینشان و فرزندانشان خدمتگزاری خواهند داشت؛ چرا که آنها می‌توانند ریل پیشرفت کشور را همراه با توسعه و عدالت ایجاد کنند. بنابراین انتخابات قطعاً در انتخاب فردی که کشور را آباد می‌کند یا به سمت قهقرا و عدم توسعه می‌برد تاثیرگذار خواهد بود.

دکتر مقضی همچنین با بیان اینکه قشر نخبه دانشگاهی مجموعه ای تاثیر گذار در برهه ها و حوزه های مختلف کشور هستند افزود: در ادبیات دینی و سیاسی ما افرادی در جامعه وجود دارند که به آنها خواص جامعه گفته می‌شود؛ یعنی کسانی که مردم به آنها نگاه می‌کنند و از رفتار و گفتار آنها پیروی دارند، بنابراین ممکن است یک فردی که از خواص جامعه است، هزاران نفر را با رفتار و گفتار خود به سمت و سویی مشخص سوق دهد و از این جهت منش رفتاری و گفتاری این افراد بسیار مهم و تعیین کننده است.

وی اضافه کرد: قشر دانشگاهی و به ویژه اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها هم قشر فرهیخته‌ای هستند که نقش و جایگاه خواص جامعه را ایفا می‌کنند و سایر مردم به رفتار و گفتار آنها تأسی دارند و در واقع عملکرد آنها را مبنای رفتار و گفتار خود قرار می‌دهند، لذا باید به آنچه می گویند و انجام می دهند توجه داشته باشند و بسیار مهم است که ما هم در باب اصل شرکت در انتخابات و هم در باب انتخاب کاندیدای اصلح دقت و توجه زیادی داشته باشیم.

24.jpg - 100.54 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳