صدور مجوز برای 1600 لیدر گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- بازدید: 137
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به صدور مجوز برای 1600 لیدر گردشگری سلامت اظهار کرد: مراکز درمانی باید با لیدرهای دارای مجوز برای ارائه خدمات درمانی به بیماران خارجی همکاری کنند تا ضمن ارائه خدمات با کیفیت ، از سوءاستفاده دلالان و واسطه ها نیز جلوگیری شود.
دکتر داوود خوش شکن در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه ساماندهی لیدرهای گردشگری سلامت در مشهد از دو سال گذشته با همکاری کارگروه گردشگری سلامت استان انجام شده است، خاطر نشان کرد: با همکاری 4 دستگاه دوره های آموزشی برای لیدرهای بیماران خارجی برگزار شد که این دوره آموزشی 10 آذر ماه پایان یافت .
وی با اشاره به اینکه هزارو 600 لیدر در مشهد در سامانه گردشگری سلامت ثبت نام شدند و از آموزش های لازم در این حوزه بهره بردند، گفت: علاوه براین امسال بسیاری از مراکز درمانی درخواست مجوز IPD داشتند که پس از بازدید مسئولان و کارشناسان گردشگری سلامت وزارت بهداشت و دانشگاه، به صورت ویژه 13 مرکز درمانی دیگر مجوز پذیرش بیماران خارجی را کسب کردند .
دکتر خوش شکن با بیان اینکه در مجموع در مشهد 59 مرکز دارای مجوز IPDفعالیت دارند، گفت: تمام مراکز درمانی از سطح مطب به بالا برای پذیرش بیمار خارجی باید مجوز IPD داشته باشند.
وی با بیان اینکه مراکز درمانی دارای مجوز IPD از ظرفیت قانونی معافیت مالی و قوانین توسعه تجارت ایران استفاده می کنند ، گفت: از ابتدای امسال تا کنون ورود گردشگر سلامت به کشور و استان با وجود محدودیت های پرواز خارجی در حد مطلوبی بوده است و در شش ماه ابتدایی سال قریب 50 هزار بیمار خارجی از کشورهای عراق، افغانستان، ترکمنستان و تاجیکستان برای درمان به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کرده اند.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه امسال شاهد افزایش حضور توریسم سلامت از کشور ترکمنستان بوده ایم، عنوان کرد: علاوه بر این بیشترین خدمات مربوط به جراحی قلب و عروق، چشم ،ارتوپدی، پروتز استخوانی، درمان ناباروری و عمل های زیبایی بوده است.
وی گفت: درآمد ریالی تا پایان شش ماه ابتدایی سال بیش از هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به پارسال 23 درصد افزایش مراجعات داشته است.