انجام عمل کاشت حلزون بر روی 75 درصد از افراد شناسایی شده دردانشگاه علوم پزشکی مشهد
- بازدید: 138
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بالغ بر ۳۰۰ کودک نیازمند کاشت حلزون شناسایی شده و تاکنون ۷۵ درصد این نوع اعمال با موفقیت و طبق نوبتدهی صورت گرفته انجام شده است.
به گزارش وب دا، دکتر ایوب توکلیان در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار کرد: دهه مبارک فجر که روزهای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است فرصتی مناسب برای بیان خدمات و اقدامات صورت گرفته بوده و بهواقع نمایشگاهی برای معرفی دستاوردهای کسب شده در حوزههای مختلف از جمله حوزه درمان است.
وی تصریح کرد: یکی از اقدامات شاخص یک سال اخیر، در خصوص کاشت حلزون و رفع مشکلات ناشنوایان بود و در مشهد بیش از ۳۰۰ کودک کاندید کاشت حلزون شناسایی شده و برای هر حلزون ۱۰ هزار دلار و بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان هزینه میشود و این رقم با هزینههای درمان به بیش از ۵۰۰ میلیون تومان میرسد.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این خدمات بهطور رایگان انجام میشود، خاطرنشان کرد: تاکنون ۷۵ درصد اعمال کاشت حلزون طبق نوبتدهی صورت گرفته است.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به نوع سبک زندگی مردم باید بگوییم که سونامی سرطان به صدا در آمده و باید اقدامات بیشتری در این خصوص بهویژه در موضوع پیشگیری انجام داد تا با مشکلات جدی مواجه نباشیم.
دکتر توکلیان اضافه کرد: خدمات درمانی بیماران سرطانی را در بیمارستانهای امید، دکتر شیخ و شهید هاشمینژاد در حال انجام است و یک دستگاه پیشرفته رادیوتراپی هم برای بیمارستان امید جهت درمان بیماران سرطانی خریداری شده که برای این دستگاه ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است و در نظر داریم تا در بهمن ماه امسال راهاندازی این دستگاه را داشته باشیم.
وی با ذکر این نکته که بحث راهاندازی اورژانس دندانپزشکی از دیگر اقدامات مهم حوزه درمان بوده است، تاکید کرد: با توجه به اینکه اورژانس دندان جنبه تهدید کننده حیات نیست و هزینه تجهیزات آن هم زیاد است آنچنان که باید مورد توجه قرار نگرفته، اما در برنامه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد راهاندازی اورژانس دندانپزشکی با ظرفیت ۹ یونیت در بیمارستان امام رضا(ع) در دستور کار قرار گرفته است.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: اقدام شاخص دیگر شناسایی بیماران SMA بود و داروی خاص این بیماران بهصورت رایگان تزریق شد، دارویی که برای تامین هر آمپول مبلغ ۹۰ میلیون تومان هزینه شد؛ همچنین در خصوص خدمات رایگان دیالیز هم ۱۰ تخت در قائم(عج)، ۱۶ تخت در امام رضا(ع) و دو بخش ایزوله در شهرهای رشتخوار و درگز بوده است.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۶۰ هزار زوج نابارور داریم و پنجره جمعیتی کشور در سالهای آینده بسته خواهد شد، بیان کرد: معتقدیم که در راستای افزایش جمعیت باید برنامه های کلانی در سطح کشور اجرا شود و در حوزه بهداشت و درمان روی موضوع درمان ناباروری در ۵ مرکز مشهد (۴ خصوصی و یک دولتی) کار شده و بهزودی مکان جدید مرکز ناباروری میلاد بیمارستان امام رضا(ع) افتتاح میشود و برای این مرکز دستگاه پیشرفته انتقال لقاح خریداری شده تا مردم از خدمات موردنیاز با تعرفه دولتی برخوردار شوند.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در خصوص خدمات حوزههای بینایی و شنوایی نوزادان، گفت: برنامههای غربالگری بینایی و شنوایی در همان بدو تولد در مراکز بهداشتی و درمانی انجام میشود تا اگر مشکلی شناسایی شد آن فرد بلافاصله تحت درمان قرار بگیرد و خوشبختانه باید اشاره کنیم در دو سال اخیر هیچگونه مشکل بینایی و شنوایی مشاهده نشده و حتی عدد آن در نوزادان نارس هم صفر بوده است و معتقدیم که با وجود تحریمهای ظالمانه دشمنان خدمات متعددی در طول ۴۴ سال اخیر صورت پذیرفته که این موضوع از برکات انقلاب شکوهمند اسلامی بوده است.