تألیف 63 کتاب و 8 اختراع توسط عضو هیأت علمی دانشکده داروسازی مشهد
- بازدید: 727
دکتر احمد امامی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ثبت 8 اختراع و تألیف 63 کتاب به زبان های فارسی، عربی، فرانسوی و انگلیسی جز افتخارات مثال زدنی در حوزه و دانشگاه است.
به گزارش وب دا، دکتر احمد امامی 11مردادماه سال 1342 در کرمانشاه چشم به جهان گشود و در کنار تحصیلات مدرسه، تحصیلات حوزوی خود را تا مقطع خارج ادامه داده، دکتری داروسازی عمومي و P.h.D فارماکوگنوزی دارد و با زبان های فارسی، عربی، انگليسي و فرانسوی آشناست.
دکتر امامی که استاد پایه 34 دانشكده داروسازي، دانشگاه علوم پزشكي مشهد است، در طی دوران خدمت، راهنمایی 9 پایان نامه دکتری تخصصی داروسازی ، 120 پایان نامه دکتری عمومی داروسازی، 1 پایان نامه دکتری عمومی پزشکی،2 پایان نامه دکتری تخصصی پزشکی، 1 پایان نامه دکتری تخصصی دندان پزشکی و 19 پایان نامه کارشناسی ارشد را در کارنامه دارد.
انتشار 218 مقاله بین المللی به زبان های انگلیسی و فرانسوی و 44 مقاله به زبان فارسی، نگارش32عنوان (36 مجلد) کتاب به زبان های فارسی وعربی و نیز 27 عنوان کتاب( ویا فصلی از کتاب) به زبان های فرانسوی و انگلیسی، از دیگر اقداماتش طی سال های خدمت است. او دارای 8 اختراع ثبت شده و نیز عناوین فناور برتر و همچنین استاد برگزیده در حیطه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 1364 در دانشکده داروسازی مشغول به تحصیل گردید وطی سال های 65 تا 67 به دلیل شرکت در جبهه های حق علیه باطل وقفه ای در روند تحصیلاتش رخ داد و پس از پایان جنگ دنباله تحصیل را گرفت و در سال 1372 در تخصص فارماکوگنوزی حائز رتبه نخست کشوری شد، او بعد از فراغت از تحصیل و اخذ تخصص از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در سال 80 به عنوان استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول خدمت گردید و در سال 86 عنوان دانشیاری را کسب نمود و در سال 91 به عنوان استاد به ادامه خدمت پرداخت و در حال حاضر، استاد پایه 34 می باشد.
اچ ایندکس وی 33 است و به تازگی نیز کتابی انگلیسی تحت عنوان "Medicinal Plants used in Traditional Persian Medicine" با ویراستاری وی، دکتر فرزاد نجفی (از کشور اتریش) و پروفسور هارتویگ شولز (از کشور آلمان) توسط انتشارات CABI انگلستان در 450 صفحه منتشر شده است.
این استاد برجسته دانشگاه علوم پزشکی مشهد که مطالعاتش، بیشتر در حوزه گیاهان انحصاری ایران ، گیاهان دارویی، گیاه درمانی، شیمی گیاهی و آنتی اکسیدان های گیاهی است، در گفتگو با خبرنگار وب دا اظهار می دارد: با همکاری برخی اعضای هیأت علمی و نیز تنی چند از دانشجویان علاقمند شماری از داروهای گیاهی مؤثر در درمان سندروم متابولیک، جریان آهسته عروق کرونر و نیز کولیت اولسراتیو مورد بررسی های بالینی قرار گرفتهو بعضا روانه بازار شده اند.
دکتر امامی همچنین با کمک برخی از دیگر همکاران و دانشجویان تخصصی، پژوهش های ارزشمندی در زمینه یافتن جایگزین های مناسب برای گیاهان وارداتی ریوند چینی و سنا انجام داده است که نتایج این تحقیقات در مجله های بین المللی دارای ضریب تأثیر بالا انتشار یافته است. استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که طب سنتی اسلام و ایران از دغدغه های پژوهشی اش محسوب می شود تأکید می کند: وجود تنوع گیاهی بسیار بالا( رویش حدود 9 هزار گونه گیاه که بیش از دو هزار گونه از آنها مختص ایران هستند) و نیزتاریخ پرافتخار و درخشان پیش از اسلام و پس از اسلام و تأثیر ژرف کشورما در پیشبرد دانش های فلسفه، معماری، فیزیک، شیمی طب، داروشناسی، گیاه شناسی و همچنین تنوع قومی ایران (وجود بیش از 67 قومیت که هر کدام گنجینه ای از جنبه های مختلف فولکلوریک دارند) و بالاخره مکتب گرانقدر طب سنتی اسلام و ایران می تواند منبع بسیار خوبی برای پژوهش دانشجویان و اساتید در این حوزه باشد.
این استاد برجسته دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید براینکه نگارش کتاب و مقاله به زبان های فرانسه و انگلیسی در زمینه های طب سنتی اسلام و ایران و نیز گیاهان دارویی رویش یافته در کشور مورد اقبال دانشمندان غربی است گفت: دو هزار و سیصد نوع گیاه مختص کشور ما وجود دارد که اگر حداقل 10 درصد آنها معرفی و خواص درمانی آنها بررسی شود، تحول بزرگی در صنعت دارویی و درمان بیماری ها رخ می دهد.
دکتر امامی با اشاره به این که اساتید و دانشجویان در فضای علمی و آکادمیک باید از روی اشتیاق باطنی و به جان خریدن سختی ها و موانع به تحقیق و پژوهش بپردازند ، اظهار کرد: اساتید به عنوان الگوی دانشجویان در این زمینه می توانند نقش مهمی را ایفا کنند.