میوه بِه در درمان رفلاکس و سردردهای گوارشی تأثیر مثبت دارد
- بازدید: 376
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: دارا بودن خاصیت قبضی ِبه، مقوی فم یعنی دهانه معده است و در درمان رفلاکس و سردردهای گوارشی، انتخاب مناسبی محسوب می شود.
دکتر الهه دلشاد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه بِه از جمله شاخص ترین خوراکی های مخصوص فصل پاییز است خاطر نشان کرد: بِه دارای خواص شبیه سیب و در بعضی افعال قوی تر از سیب است و قسمت های مختلف آن اعم از برگ درخت، میوه و دانه آن به شکل های مختلف مربا، شربت، کمپوت، پخته و خام قابل استفاده می شود.
این متخصص طب ایرانی و مکمل تصریح کرد، میوه بِه از منظر طب ایرانی دارای طبع سرد و خشک بوده و هر چه شیرین تر باشد سردی و خشکی آن کمتر و به اعتدال نزدیکتر میشود.
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: به مقوی قلب و مغز نیز بوده و در درمان افسردگی و کم دلی و غم انتخاب خوبی است.
دکتر دلشاد با تأکید بر اینکه حکمت خداوند چنان تدبیر کرده که خوراکی های هر فصل متناسب با نیازهای همان فصل باشد. تصریح کرد میوه بِه، دوای خوب برای غروب های دلگیر پاییز است،که می تواند، یک دمنوش معطر بِه و یا یک پیاله مربا باشد.
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طرز تهیه دمنوش بِه پرداخت و گفت: میوه بِه را با رنده درشت رنده کرده و روی بخاری یا پارچه خشک کرده و برای رنگدهی بیشتر روی شعله ملایم تفت دهید و مانند چای دم کرده و میل نمایید.