اجرای کامل نسخه الکترونیک در مراکز بیمه روستایی و پزشک خانواده

550.jpg - 10.99 kBمدیر توسعه و ارتقا شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:  برنامه پزشک خانواده روستایی برای روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر اجرایی شده است  و در حال حاضر 100 درصد نسخه های پزشکی به شیوه الکترونیکی صادر می شود.

دکتر حسن عبدالله زاده، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه پیگیری تعدیلات (کسورات) اعتبارات صندوق بیمه برنامه پزشک خانواده روستایی و بازگشت کامل آن به دانشگاه به میزان80 میلیارد ریال از دیگر اقدامات اجرایی طرح پزشک خانواده روستایی است، خاطر نشان کرد: نظارت و پایش عملکرد تیم سلامت مبتنی بر پرونده الکترونیک سینا نیز در طرح پزشکی خانواده انجام شده است .

وی تصریح کرد: طرح پزشکی خانواده در شهرهای زیر 20 هزار نفر اجرایی شده و خوشبختانه نتایج خوبی از این طرح به دست آمده است.

دکتر عبدالله زاده  با بیان اینکه شناسایی به موقع بیماران در سطح یک خدمات درمانی و ارجاع بیماران به پزشکان در سطوح بالاتر موجب می شود ضمن درمان بیماری، هزینه ها و فرایندهای درمان نیز کمتر شود ، بیان کرد: با شناسایی به موقع بسیاری از بیماریهای غیر واگیر دار ،می توان از صدمات جبران ناپذیر بعدی جلوگیری کرد از همین رو در راستای دسترسی عادلانه به خدمات درمانی در مناطق روستایی طرح پزشک خانواده اجرایی شد.  

 مدیر توسعه و ارتقا شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بیماریهایی مانند دیابت و فشار خون می تواند باعث نارسایی حاد کلیوی، بیماریهای چشمی، ناراحتی های قلبی و عروقی و .. شود که ضمن پرداخت هزینه های درمانی گزاف، بیمار متاسفانه نمی تواند همانند سابق به زندگی عادی خود بازگردد، اظهار کرد:  علاوه براین ارجاع به موقع بیماران به سطوح بالاتر ، موجب می شود بیمار در فرآیند درمانی دچار سردرگمی نشده و  از پرداخت هزینه های اضافی جلوگیری می شود. 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳