دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای ۲۲۷ همکار دارای ۴ فرزند و بیشتر است

598.jpg - 20.37 kBمسئول امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خانواده‌ باشکوه به خانواده‌‌ای گفته می‌شود که دارای ۴ فرزند و بیشتر بوده و در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲۲۷ همکار با این ویژگی خاص داریم.

دکتر نغمه رزاقی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: مادر شدن تجربه‌ای بی‌نظیر و منحصر به فرد است، حس مادری با شروع بارداری شکل می‌گیرد و با احساس مسئولیتی جدید در مراحل رشد کودک هویت می‌یابد.

وی تأکید کرد: رهبر فرزانه انقلاب از هویت مادری به عنوان سرانگشتان گره گشا یاد می‌کنند و معتقدند هیچ چیز نمی‌تواند حضور و جایگاه مادر در خانواده را جبران کند.

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه احساسات و عواطف از صفات بارز یک مادر و یک زن با مادر شدن می‌تواند تمام ظرفیت‌های عاطفی خود را بروز دهد، خاطرنشان کرد: به طور قطع عشق ورزیدن به فرزند مهم‌ترین نقش مادر در تربیت او محسوب می‌شود عشق مادر به فرزند مایه تداوم نسل است و در همین خصوص "مرسر " تئوری پرداز نقش مادری می‌گوید یک مادر وقتی در نقش خود کارآمد است که از ایفای نقش مادری لذت ببرد و از آن رضایت داشته باشد. 

دکتر رزاقی تصریح کرد: از سوی دیگر مادر هویت ملت‌ها را می‌سازد و شخصیت یک ملت را تعیین می‌کند، مادر بذر ایمان را در دل فرزندانش می‌کارد و رویش‌های اخلاقی را در وجود آنها پدید می‌آورد و اوست که هم هوای خانه را دارد و هم مشتاق اصلاح جامعه است؛ در واقع یک مادر خوب نه تنها مربی فرزند خود، بلکه در نهایت مربی یک جامعه خوب هم هست.

وی با ذکر این نکته که در جامعه نیازمند تقویت هویت مادری هستیم، تأکید کرد: اگر هویت مادری تقویت بشود و به آن در فضاها و محیط‌های مختلف و متنوع بها داده شود و حمایت‌های لازم در همه زمینه‌ها به‌خصوص از نظر اجتماعی صورت پذیرد و مادر جایگاه و ارزش واقعی خودش را پیدا کند دیگر شاید حتی نیازی به تبلیغات برای فرزنداوری نباشد، چون همان حس زیبای مادر شدن آنقدر جاذبه و انگیزه برای یک زن دارد که خودخواسته و آگاهانه فرزندآوری داشته باشد.

مسئول شورای توانمندسازی زنان و سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین اگر چتر حمایتی اجتماع بر سر مادر باشد دیگر آن خانم برای ایفای نقش مادری خویش هیچ دغدغه و نگرانی‌ای ندارد یا اینکه نگرانی‌هایش به حداقل می‌رسد.

دکتر رزاقی با تأکید بر اینکه متأسفانه در دوران مدرن هویت مادری با چالش‌ها و تغیییرات اساسی مواجه شده است، گفت: در این خصوص می‌توان به مسائلی مانند کسب جایگاه اجتماعی، اشتغال تمام وقت و درآمد بالا که از جمله مواردی است که گاهی ایجاد تعارض در نقش و هویت مادری می کند اشاره کرد.

وی افزود: طبق تحقیقات انجام شده در جامعه ما همچنان اولویت اول بانوان همان هویت مادری است که این موضوع ریشه در دین و عرف دارد و خوشبختانه اکثر بانوان جامعه ما با مدیرت عالی و البته از خودگذشتگی مثال زدنی خود توانسته‌اند این شرایط تعارض شغل و خانواده را مدیریت نموده و در حفظ سلامت روان و سلامت معنوی خود و خانواده‌شان تلاش نمایند.

مسئول امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: البته ناگفته پیداست که سیاستگزاران باید نگاه ویژه‌ای به قوانین بانوان داشته باشند تا با ایجاد تسهیلات و برنامه‌های حمایتی از مادران چتر حمایتی را  گسترده‌تر نموده و در نهایت استحکام نهاد مقدس خانواده رقم بخورد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در راستای حرکت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به سمت دانشگاه دوست دار خانواده، حوزه امور بانوان این دانشگاه با همکاری معاونت توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه مذکور در نظر دارد تا که باشگاه خانواده‌های باشکوه را تشکیل دهد که در آینده اطلاعات تکمیلی به اطلاع خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهد رسید.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳