توسعه خدمات درمانی بیمارستان قائم(عج) در دوران شهید آیت الله رئیسی
- بازدید: 200
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خدمات درمانی بیمارستان حضرت قائم(عج) در زمان مدیریت شهید آیت الله رئیسی توسعه چشمگیری داشت.
دکتر غلامعلی معموری در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: شهادت رئیس جمهور مردمی و جهادی شهید آیتالله رئیسی و هیئت همراه مصیبتی بزرگ و جانکاه برای همه ما بود و این ضایعه جبران ناپذیر را به محضر امام زمان(عج)، مقام معظم رهبری حفظهالله و ملت شریف ایران تسلیت عرض میکنم.
وی تصریح کرد: مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حضرت قائم (عج) مشهد به عنوان یکی از بزرگترین مراکز درمانی شهر مشهد بوده که خدمات و فعالیتهای زیادی در طی سه سال اخیر در تمامی حوزههای درمانی داشته است و در طی این مدت بخش ها و تجهیزات تخصصی فراوانی مورد بهره برداری قرار گرفته است که از آن جمله: بخش نورولب بای پلین (آنژیوگرافی مغزی) با اعتباری بالغ 100 میلیارد تومان (60 میلیارد تومان دستگاه نورولب و 40 میلیارد تومان ساخت و آماده سازی بخش) به منظور انجام تمام اعمال جراحی مرتبط با مغز و نخاع و همچنین خدمت رسانی به بیماران سکته مغزی و جلوگیری از عوارض ناشی از آن به بهره برداری رسیده است.
رئیس بیمارستان حضرت قائم(عج) ادامه داد: همچنین دستگاه پیشرفته دیگر ، اسپکت سی تی Spect-CT با هزینه ای بالغ بر 700 هزار یورو خریداری ، نصب و راه اندازی شده است که در گذشته یک مورد از آن در بیمارستان فعال بوده و اکنون این تعداد به 2 دستگاه رسیده . دستگاه پیشرفته Spect-CT که همزمان تصویربرداری پزشکی هسته ای و سی تی اسکن را امکان پذیر می سازد و می توان کارکرد اندام ها و ارگان های بدن و ساختار ( آناتومی) آن ها را با جزئیات مشاهده کرد و بیشتر برای بیماری های قلبی و عروقی ، سرطان ، کلیوی ، و طیف گسترده ای از بیماری های استفاده شود.
دکتر معموری با بیان اینکه بخش فعال شده دیگر بزرگترین بخش مراقبت های ویژه شرق کشور ( مگا آی سی یو اعطایی ) با همت خیر نیکاندیش حوزه سلامت جناب آقای مهندس اسماعیل اعطایی با هزینه 30 میلیارد تومان ساختمان آن ساخته شد که تجهیزات آن توسط دانشگاه و بیمارستان با هزینه ای حدود 60 میلیارد تومان تامین شد. مگا آی سی یو اعطایی با مساحتی حدود 3800 متر مربع در طبقه فوقانی اورژانس مرکزی بیمارستان قائم (عج) مشهد واقع شده است که در 4 بال و با ظرفیت 64 تخت ویژه بعنوان بزرگترین مرکز مراقبت های ویژه شرق کشور می باشد. بال اول این مرکز در اسفند ماه 1401 با 16 تخت آغاز به کار کرد که در خرداد ماه 1403 بال دوم آن نیز با همین تعداد تخت مورد بهره برداری قرار گرفت و ان شالله دو بال دیگر این پروژه بزرگ بزودی به بهره برداری خواهد رسید.
وی اضافه کرد: همچنین توسعه بخش اورژانس بیمارستان حضرت قائم(عج) هم از جمله دیگر اقدامات شاخص سالهای اخیر بود و به این بخش تعداد ۳۰ تخت پشتیبان اضافه شد و بخش اورژانس این مرکز درمانی با ظرفیت ۷۰ تخت ثابت و پشتیبان فعال است.
رئیس بیمارستان حضرت قائم(عج) با ذکر این نکته که با افزایش فضای اورژانس زمینه توسعه خدمات اورژانسی به زائران و مجاوران امام رضا(ع) فراهم شد، تاکید کرد: در طی سالهای اخیر بازسازی و نوسازی یکی از بخش های جراحی بیمارستان حضرت قائم(عج) با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان و 10 میلیارد تومان اعتبار جهت تجهیزات انجام شد که در این بخش 38 تخت بستری و 8 تخت ویژه گذاشته شده، بخشی که آماده بهرهبرداری است و با راهاندازی آن شاهد خدمات بهروزتر و با زمان انتظار کمتر خواهیم بود.
دکتر معموری افزود: عمل های جراحی کاشت حلزون شنوایی در سه سال اخیر شتاب گرفت و خدمات موردنیاز بیماران با یک مبلغ ناچیز ارائه میشود و تا کنون بیش از 400 عمل کاشت پروتز حلزون شنوایی در بیمارستان قائم (عج) مشهد انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه بیمارستان حضرت قائم(عج) جزء مراکز درمانی قدیمی بوده و نیاز است که تجهیزاتش بهروز شود، گفت: در سال گذشته بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان جهت نوسازی تجهیزات اتاق عمل، جراحی، داخلی، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، توراکس، پزشکی هسته ای، کاشت حلزون، نورولوژی و غیره با هدف توسعه کمی و کیفی خدمات درمانی انجام شد.
رئیس بیمارستان حضرت قائم(عج) اضافه کرد: رئیس دولت سیزدهم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد حمایتهای زیادی در طی سالهای اخیر از بیمارستان حضرت قائم(عج) داشتند و موجب رشد و ارتقاء خدمات این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شدند.
دکتر معموری تصریح کرد: در زمان مدیریت شهید آیت الله رئیسی دستگاه LTM (LONG TERM MONITORING) برای کمک به درمان صرعهای مقام به درمان در کودکان فعال شده و این دستگاه که بهطور شبانهروزی فعال بوده و کانون صرع را نشان میدهد و با کمک پروتز کانون صرعی مهار شده و بیمار بهبود مییابد.
وی خاطرنشان کرد: کلینیک فوق تخصص دبیری با همکاری خیّر نیک اندیش حوزه سلامت در حال ساخت است و این پروژه در ۵ طبقه و با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان در حال ساخت بوده که فاز نخست و طبقه اول آن با اعتبار ۲۰ میلیارد در حال اتمام است و انشاالله تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
رئیس بیمارستان حضرت قائم(عج) افزود: همچنین بخش جراحی توراکس این بیمارستان هم با همکاری خیّر کویتی و با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال در حال باسازی بوده و انشاالله این پروژه در اواخر سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری میرسد.