تعامل و مشارکت در انتخابات، راهگشا و پیشبرنده ی اهداف است

 373.jpg - 61.05 kBعضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و محیط کار و مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: تعامل و مشارکت در عرصه های مختلف و از جمله انتخابات، می تواند راهگشا و پیشبرنده ی اهداف یک جامعه باشد.

دکتر سیف الله غریب در گفتگو با وب دا ضمن طرح این پرسش، که آیا هر کدام از ما برای آنچه که قرار است در زندگی آینده مان اتفاق بیفتد و وضعیت ما را تحت تاثیر قرار دهد، فعالانه کار می‌کنیم یا نه ؟ گفت: این چالش بعضاً در جامعه ما وجود دارد که برخی جوانانمان با توجه به صحبت هایی که در فضای مجازی و فضای حقیقی می‌شنوند، رویکردی منفعلانه را در خصوص اتفاقات پیرامون و از جمله انتخابات اتخاذ می کنند و می گویند ما مایلیم نظری ندهیم و مشارکت نداشته باشیم و همین افراد بعدها از وضعیت موجود اعلام نارضایتی می کنند و لب به اعتراض می گشایند، اما در پاسخ به این اعتراض و نارضایتی باید گفت که شما چه تلاش و مشارکتی برای بهبود این وضع کرده‌اید؟

وی در همین ارتباط افزود: مهمترین نکته‌ای که در همه بحث‌های علوم اجتماعی مطرح شده؛ این است که یک جامعه، زمانی می‌تواند به اوج رشد و بالندگی خود برسد که همه آحاد جامعه در امور آن مشارکت کنند و فعالانه در زمینه‌ای که به وضعیت بهتر جامعه کمک می‌کند حضور داشته باشند.

لذا چنانچه این اتفاق نیفتد و عده‌ای با عده‌ای دیگر مقابله کنند، در اینصورت انرژی منفی به وجود می‌آید که برآیند کار و نتیجه نهایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد، بر همین اساس اگر افرادی که در جامعه زندگی می‌کنند و حق رای دارند، مشارکت داشته باشند و خواسته‌هایشان را بیان کنند، آن زمان قطعاً شرایط برای رشد و تغییرات مثبت فراهم می شود.

دکتر غریب در خصوص انگیزه خود برای حضور در انتخابات نیز گفت: دلایلی که من برای این حضور دارم، برمی گردد به این موضوع که همه چیز را در تعامل و همکاری می‌بینم و معتقدم که اگر ما یک مجموعه تعاملی باشیم و بتوانیم سخنان را بشنویم و از سوی دیگر رویکرد انزوا و اصطلاحا افسردگی اجتماعی نداشته باشیم قطعاً به نتایج بهتری خواهیم رسید.

اما چنانچه این حضور نباشد و به جای اینکه فعالانه مشارکت کنیم خود را کنار بکشیم و حتی کسانی را که در حال تلاش هستند، تا این شور و شوق پدید بیاید و فرد برای زندگی خودش تصمیم بگیرد، از مشارکت منصرف کنیم، در چنین شرایطی ما به هیچ چیز نخواهیم رسید.

بنابراین ما می‌توانیم دو رویکرد را در رابطه با انتخابات داشته باشیم اول اینکه فعالانه برای آینده زندگی مان مشارکت کنیم و دوم اینکه انزوا داشته باشیم که اگر دومی را انتخاب کردیم آن زمان نباید گلایه داشته باشیم، چون خودمان مشارکت نکردیم و از نقشی که باید ایفا می‌کردیم شانه خالی کردیم.

لذا از همه عزیزان و دانشگاهیان می‌خواهم که رویکرد اول را داشته باشند و فعالانه در انتخابات حضور داشته باشند.

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳