46 مرکز درمانی در دهه پایانی صفر به گردشگران سلامت خدمات ارائه می دهند

521.jpg - 26.56 kBمدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در دهه پایانی ماه صفر مراکز درمانی دارای مجوز IPD به گردشگران سلامت، خدمات ارائه می دهند.  

دکتر داوود خوش شکن، در گفتگو با وب دا گفت: باتوجه به افزایش حضور زائران خارجی در دهه پایانی ماه صفر در شهر مشهد تمامی 46 مرکز دارای گواهینامه IPD موظف هستند که در این ایام به  صورت فعال به گردشگران سلامت خدمات ارائه دهند و در ایام تعطیل نیز به صورت آنکال باشند تا در صورت حضور گردشگران خارجی ، روند درمانی به سرعت برای بیماران ارائه شود. 

وی ادامه داد: علاوه براین نشستی برای لیدرهای دارای کارت شناسایی برگزار می شود تا در فرایند خدمت رسانی به گردشگران خارجی به صورت فعال حضور یابند و این بیماران درگیر دلال ها و واسطه ها نشوند. 

دکتر خوش شکن بیان کرد: سامانه جامع گردشگری نیز به صورت پایلوت در 5 بیمارستان دولتی آغاز به کار خواهد کرد که در این سامانه تمام داده های مربوط به هر گردشگر سلامت ثبت می شود و مراکز درمانی و اقامتی مناسب نیز به بیمار معرفی می شود. 

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در دهه پایانی ماه صفر این سامانه به صورت پایلوت در بیمارستانهای قائم(عج)، امام رضا(ع)، خاتم الانبیا(ص) ، منتصریه و اکبر اجرایی می شود تا فرآیند درمان گردشگران سلامت مورد رصد و پیگیری قرار بگیرد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آمار رسمی ثبت شده در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در سه ماهه نخست امسال، بیش از ۲۰ هزار و ۵۰۰ گردشگر سلامت به مراکز درمانی، درمانگاه‌ها و کلینیک‌های دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت در مشهد مراجعه کردند.

دکتر خوش‌شکن با بیان اینکه از این میزان گردشگر سلامت نزدیک به ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر از خدمات بستری و ۱۰ هزار نفر از خدمات سرپایی در مشهد بهره‌مند شدند  اظهار کرد: این دانشگاه در سه ماهه نخست امسال مبلغ چهار هزار میلیارد ریال از گردشگری سلامت درآمد حاصل کرده است.

وی افزود: ۱۰ کشور اول دارای بیشترین مراجعه گردشگر سلامت شامل افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیکستان، عربستان، کویت، پاکستان، عمان و ترکیه هستند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳