اختصاص 22 واحد مسکونی برای اسکان دانشجویان متأهل
- بازدید: 274
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جلب مشارکت و همکاری خیران در جهت در اختیار گرفتن 22 واحد مسکونی به منظور اسکان دانشجویان متأهل با اولویت افراد ممتاز علمی و شرایط خاص خبر داد.
دکتر علی تقیپور در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در راستای توسعه خدمات خوابگاهی، برنامه بازسازی اساسی و تأسیسات زیرساختی ساختمان مجتمع خوابگاهی شهید رحمتی در خیابان سناباد جهت اسکان دانشجویان بینالملل (اتباع) اجرا شد، مجموعهای که با امکانات کامل و بهروز پذیرای این گروه از دانشجویان است.
وی تصریح کرد: اقدام مهم دیگر در خصوص انجام کار کارشناسی و عقد قرارداد ساختمان خوابگاه شهید کاظمیان جهت اسکان 168 نفر از دانشجویان پسر در ابتدای سال تحصیلی بوده و در کنار آن نیز پیگیری لازم را جهت پرداخت وام ساخت خوابگاه دانشجویی دختران 750 نفره به میزان 100 میلیارد تومان و همچنین فعال شدن کارگاه ساختمانی مجموعه به شکل پویا داشتیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی و هماهنگی جهت بلوک بندی ساخت خوابگاه هزار واحدی دانشجویان متأهل به منظور امکان فراهم شدن مشارکت خیران نیکاندیش و تقدم زمان بهرهبرداری در بلوکهای ساختمانی، بیان کرد: در همین خصوص جلب مشارکت و همکاری خیران عزیز را در جهت در اختیار گرفتن 22 واحد مسکونی به منظور اسکان دانشجویان متأهل با اولویت افراد ممتاز علمی و شرایط خاص داشتهایم.
دکتر تقیپور اضافه کرد: همچنین برنامهریزی و بهسازی تجهیزات آشپزخانه و سالن غذاخوری پردیس برای طبخ روزانه حداقل 4 هزار پرس غذا و افزایش ظرفیت سالنهای پذیرایی جهت پذیرش دانشجویان با توجه به تجمیع دانشکدهها و حضور اکثریت دانشجویان در پردیس آموزشی دانشگاه، برگزاری جلسات کارشناسی متعدد، انجام مکاتبات مختلف و برنامهریزی در جهت راهاندازی و فعال نمودن سالن غذاخوری مجتمع آموزشی شهید خوارزمی و افتتاح آزمایشی آن و ارائه خدمت بهصورت محدود به دانشجویان دانشکدههای مستقر در این مجموعه آموزشی، اسکان 8 هزار نفر از دانشجویان دختر دانشگاههای علوم پزشکی تیپ 2 و 3 در تابستان امسال به عنوان مجری طرح با ستارهها و برنامهریزی جهت نصب و راهاندازی گیتهای کنترل تردد دانشجویان خوابگاهی در ورودی خوابگاهها از دیگر برنامههای مهم اجرا شده در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.
وی با ذکر این نکته که یکی از زیرمجموعههای فعال معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دبیرخانه تشکلهای اسلامی دانشجویان این دانشگاه بوده که شامل بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی، جامعه اسلامی و جهاد دانشگاهی میشود، تأکید کرد: در سال تحصیلی گذشته تعداد 34 جلسه هیأت نظارت برگزار شد که خروجی آن منجر به 194 مصوبه و اجرای 184 برنامه توسط تشکلهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین دبیرخانه کانونهای فرهنگی دانشجویان این دانشگاه هم مجوز 134 درخواست را در 35 جلسه برگزار شده از سوی اعضای شورای هماهنگی صادر کرد و در طول سال تحصیلی 1402-1403 هم تعداد 230 نشست فرهنگی توسط این کانونها برگزار شد.
دکتر تقیپور گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد 13 انجمن علمی فعال دارد و اعضای شورای نظارت این انجمنها در طول سال تحصیلی قبل 4 جلسه برگزار کردند که خروجی آن منجر به برگزاری 39 برنامه با مشارکت دانشجویان شد.
وی افزود: همچنین در خصوص نشریات دانشجویی هم باید بگوییم که دانشگاه علوم پزشکی مشهد 15 نشریه فعال، 8 نشریه نیمه فعال و 35 نشریه منتشر شده دارد و در سال تحصیلی گذشته 9 مجوز جدید در خصوص صدور نشریات صادر شد و با تلاش دانشجویان تیراژ چاپ نشریات دانشجویی این دانشگاه به 455 جلد رسیده است.