بهره برداری رسمی از سامانه بین الملل گردشگری سلامت

سامانه بین الملل گردشگری سلامت در راستای  ارتقاء کیفیت خدمات و تسهیل در فرآیند جذب گردشگران سلامت با حضور جمعی از مسئولان استانی و دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهره برداری رسمی رسید.

به گزارش وب دا، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نشست آموزشی بهره برداری از این سامانه که با حضور معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیر گردشگری سلامت دانشگاه برگزار شد  اظهار کرد: این سامانه یک پلتفرم جامع تخصصی در زمینه گردشگری سلامت است که بر اساس مصوبه هیئت وزیران تمامی دستگاه‌های متولی این حوزه شامل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی، وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و وزارت کشور در آن مشارکت داشته و خدمات خود را از طریق این بستر ارائه می‌دهند.

دکتر شاپور بدیعی خاطر نشان کرد: بر اساس عملکرد این سامانه هر شخص بیماری که به عنوان گردشگر سلامت وارد کشورمان می‌شود یک کد منحصربه‌فرد و یکتا دریافت می‌کند که این کد خود به تنهایی شامل اطلاعاتی همچون نحوه ورود گردشگر از طریق هریک از آژانس‌ها و یا شرکت‌های مجوزدار گردشگری سلامت در این زمینه و بیمارستان پذیرش‌کننده است که این امر موجب افزایش شفافیت آمار و جامعیت می‌شود.

وی با اشاره به آمار رو به رشد حضور گردشگران سلامت در سال های اخیر اظهار امیدواری کرد: این نشست آموزشی گامی موثر در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و تسهیل فرآیند جذب گردشگران سلامت در استان خراسان رضوی باشد و انتظار می‌رود که این سامانه نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری سلامت در کشور ایفا کند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست به معرفی جامع سامانه بین الملل گردشگری سلامت و قابلیت‌های آن پرداخت و بیان داشت: این سامانه به منظور تسهیل ارتباط و ارائه اطلاعات به گردشگران سلامت، ارائه خدمات آنلاین، مدیریت نوبت دهی، رزرو هتل و خدمات جانبی  و ... طراحی شده است. 

دکتر داوود خوش شکن اظهار کرد: یکی از نقاط مثبت این سامانه را جلوگیری از امکان پذیرش و ارجاع مستقیم بیماران از سوی مترجمین و لیدرها دانست و گفت: یکی از مزایای مهم این سامانه ثبت دقیق اطلاعات مرتبط با بیماران و ایجاد امکان استخراج آمارهای دقیق و مستند است که در درازمدت باعث می‌شود ضمن منطقی و واقعی شدن قیمت خدمات قابل ارائه در حوزه گردشگری سلامت، سطح کیفی این خدمات نیز افزایش و ارتقا دهد.

در پایان معاون فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان با اشاره به اهمیت توسعه صنعت گردشگری سلامت در استان، بر لزوم همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف برای جذب بیشتر گردشگران سلامت تأکید کرد. ایشان همچنین به اهمیت بازاریابی و تبلیغات در این حوزه و نقش سامانه بین الملل گردشگری سلامت در این زمینه اشاره کرد.  

در پایان این جلسه، به سوالات و ابهامات  در رابطه با سامانه بین الملل گردشگری سلامت پاسخ داده و در خصوص نحوه استفاده از این سامانه آموزش‌های لازم را دریافت کردند. 

0643.jpg - 101.35 kB

0644.jpg - 103.34 kB

 

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳