آغاز سومین دوره اعتباربخشی آموزشی بیمارستانهای دانشگاه
- بازدید: 312
سومین دوره اعتباربخشی آموزشی بیمارستانهای دانشگاهی به مدت سه روز آغاز به کار کرد و در طی این مدت وضعیت 12 بیمارستان آموزشی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بررسی و ارزیابی آموزشی قرار میگیرد.
به گزارش وب دا، دکتر سیدعلی علمداران در آئین افتتاحیه سومین دوره اعتباربخشی آموزشی بیمارستانهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: موضوع آموزش از اهمیت بسیار بالایی در مسیر رشد و ارتقاء آموزشی در تمامی حوزهها از جمله حوزه سلامت برخوردار است و اگر در همان گام اول بهخوبی به آنها پرداخته نشود نمیتوانند آن اثرپذیری لازم را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه دانشجویان باید در دوران تحصیل نهایت استفاده در بهرهگیری از ظرفیت اساتید خود و همچنین امکانات موجود دانشکدهای و بیمارستانی داشته باشند، بیان کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نه تنها مورد مشروطی نداشتهایم، بلکه از امتیاز بالای آموزشی برخوردار بودیم و این دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاههای برتر کشور در حوزه آموزش معرفی شده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه یکی از نیازهای حوزه آموزش تقویت فضاهای بیمارستانی و بالینی این حوزه است، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر بیمارستانهای فعال آموزشی خوبی دارد که شامل مراکز درمانی امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج)، خاتمالانبیاء(ص)، شهید کامیاب، شهید هاشمینژاد، امید، دکتر شیخ، اکبر، ولایت، طالقانی، منتصریه، شریعتی و ابن سینا بوده و بیمارستان حضرت امالبنین(س) هم در حوزه زنان فعال از نظر ساختمانی نیاز به بازسازی دارد که کارهای آن در حال انجام است.
وی تأکید کرد: بیمارستانهای امام رضا(ع)، اکبر، ولایت، شهید کامیاب و شهید هاشمینژاد از وضعیت بهتری به لحاظ سایر مراکز آموزشی برخوردار هستند و در تلاش هستیم تا که بیمارستانهای نیازمند ترمیم در این حوزه را هم به سرعت بازسازی و نوسازی نماییم.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیشرفتهای بسیارخوبی در زمینه ارتقاء زیرساختهای آموزشی داشته است
در این جلسه دکتر حمیدرضا کیانیفر، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: سومین دوره اعتباربخشی آموزشی بیمارستانهای دانشگاهی از امروز به مدت 3 روز در شهر مشهد برگزار میشود و در طی این مدت وضعیت 12 بیمارستان آموزشی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بررسی و ارزیابی آموزشی قرار میگیرد.
وی افزود: در این دوره اعتباربخشی آموزشی تجربیات مؤفق دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه آموزش که بسیار زیاد هم هست به نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان میشود و امیدواریم که به مانند سالهای گذشته تأییده هیئت اعزامی از این وزارتخانه را در حوزه آموزش داشته باشیم.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: هدف از برگزاری این جلسات انتقال تجربیات ارزیابانی است که از دانشگاههای مختلف کشور در شهر مشهد حاضر شدهاند و مأموریت دارند تا که ارزیابی لازم بیمارستانهای دانشگاهی مشهد را در حوزه آموزش داشته باشند.
دکتر کیانیفر با بیان اینکه در حوزه آموزش بیمارستانهای بزرگ و سابقهای همچون امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج)، ابن سینا و خاتمالانبیاء(ص)، اکبر، دکتر شیخ، شهید هاشمینژاد، طالقانی و سایر مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی داریم، خاطرنشان کرد: این مراکز درمانی در حوزههای مختلف آموزشی همچون پزشکی عمومی، طب سرپایی، آموزش جامع نگر و دیگر حوزههای آموزشی فعال هستند و معتقدیم که این بیمارستانها و اساتید مستقر در این مکانها یکی از نقاط قوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه آموزش هستند.
وی تأکید کرد: نکته بسیار مهم دیگر در خصوص ارتقاء زیرساختهای آموزشی بوده و در این حوزه شاهد پیشرفتهای بسیار زیادی در طی سالهای اخیر بودیم و ساختمانهای نو، مکانهای آموزشی جدید و تقویت تجهیزات آموزشی در رشتههای مختلف پزشکی از جمله این موارد است، ضمن اینکه باید ارتقاء فضای آموزشی دانشکده پزشکی مشهد و همچنین ایجاد مجتمع آموزشی شهید خوارزمی که دانشکدههای بهداشت، پرستاری و مامایی، طب ایرانی و مکمل و علوم پیراپزشکی و توانبخشی مشهد را در خود گنجانده هم اشاره نماییم، اقدام بسیار ارزشمندی که موجب قرار گرفتن تمامی دانشکدهها در محل پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه یکی از کارهای خوبی که در سالهای اخیر انجام در موضوع پیشرفتهای آموزشی در حوزههای عمومی و تحصیلات تکمیلی بوده و معتقدیم که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این 2 حوزه هم از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است؛ همچنین برنامه داریم تا که اگر نقطه ضعفی هم اعلام شد، آن مشکل را به سرعت برطرف نموده و آن حوزه را به عنوان یک نقطه قوت معرفی نماییم.
دکتر کیانیفر اضافه کرد: سیاست معاونت آموزشی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبنی بر افزایش و گسترش فضاها و زیرساختهای آموزشی در تمامی بیمارستانهای دانشگاهی بوده و ما در این حوزه پیشرفتهای خوبی با ایجاد بیمارستانهای نوسازی همچون مراکز درمانی ولایت، اکبر و شهید هاشمینژاد داشتیم و برای مراکز درمانی دیگر همچون بیمارستان حضرت قائم(عج) که سابقه بسیار بالایی هم در حوزه آموزش دارد به دنبال تقویت زیرساختهای آموزشیشان هستیم و در این خصوص تلاش میکنیم تا با اختصاص بودجههایی که به این حوزه تخصیص مییابد فضاهای آموزشی مراکز درمانی پرسابقه در حوزه آموزش را تقویت نماییم.
وی تصریح کرد: خیران نیکاندیش حوزه سلامت همواره به عنوان یک پشتیبان بسیار قوی یار و همراه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مسیر پیشرفت، ارتقاء، تقویت و بهروزرسانی حوزه آموزش علوم پزشکی بوده و هستند و برای برنامههای آتی هم از این ظرفیت حداکثر استفاده را خواهیم داشت.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین در نظر داریم تا با ایجاد ثمن خیران نیکاندیش حوزه آموزش و جذب خیران فعال در این حوزه، کارهای خوب و جدیدی را در سال آینده انجام دهیم.
تأکید بر تقویت آموزش علوم پزشکی با حمایت مسئولان مربوطه و خیران نیکاندیش حوزه سلامت
در این جلسه دکتر محرری، رئیس دانشکده پزشکی مشهد و دکتر حسینی، دکتر معموری، دکتر علیاکبریان، دکتر اکبری، دکتر موسوی، دکتر جعفری، دکتر قاسمی، دکتر کامیار، دکتر درخشان، دکتر شهیدثالث، دکتر صباغسجادیه و دکتر صاحبدلفر، روئسای بیمارستانهای امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج)، منتصریه، ابن سینا، شهید هاشمینژاد، اکبر، دکتر شیخ، ولایت، خاتمالانبیاء(ص)، امید، طالقانی و حضرت امالبنین(س) برنامههای مجموعه کاری خود در آموزش علوم پزشکی را بیان کردند و بر تقویت این برنامهها با حمایت مسئولان مربوطه و خیران نیکاندیش حوزه سلامت تأکید کردند.
سومین دوره اعتباربخشی آموزشی بیمارستانهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شنبه تا دوشنبه، سوم تا پنجم آذر ماه سال 1403 و با حضور نمایندگان اعزامی از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تالار شهید هاشمینژاد این دانشگاه برگزار میشود.