افتتاح بخش ICU شماره ۶ بیمارستان شهید کامیاب با کمک خیران

در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) بخش ICU شماره ۶ بیمارستان شهید کامیاب با حمایت خیران سلامت و با ظرفیت ۶ تخت به بهره‌برداری رسید.

با حضور مسئولان دانشگاهی و بیمارستانی، خادمان حرم مطهر امام رضا(ع) و خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت و در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) بخش ICU شماره ۶ بیمارستان شهید کامیاب با ظرفیت ۶ تخت به بهره‌برداری رسید.

این بخش به نام مرحوم حاج محمد مودی‌قالیباف، از خیران فقید حوزه سلامت که در طول دوران حیات خویش کارهای شاخص زیادی در حوزه سلامت داشت نامگذاری شده و پس از فوت این مرحوم هم خانواده این خیر خوش‌نام حوزه سلامت در تداوم راه حاج محمد مودی‌قالیباف، هزینه‌های ساخت و تجهیز بخش ICU ۶ بیمارستان شهید کامیاب را تقبل کردند.

با فعال شدن این ۶ تخت تعداد تخت‌های مراقبت ویژه بیمارستان شهید کامیاب از ۵۰ به ۵۶ تخت افزایش یافت.

در این بیمارستان بخش‌های ICU یک با ظرفیت ۹ تخت، ICU ۲ با ظرفیت ۱۲ تخت، ICU ۳ با ظرفیت ۱۲ تخت، ICU ۴ با ظرفیت ۸ تخت و ICU ۵ با ظرفیت ۹ تخت فعال است و برای بخش ICU ۶ این بیمارستان هم که با ظرفیت ۶ تخت فعال شده مبلغ ۲۰ میلیارد تومان در حوزه‌های‌ عمرانی و تجهیزاتی (۷ میلیارد تومان در حوزه عمرانی و ۱۳ میلیارد تومان در حوزه عمرانی) آن هزینه شده است.

روزانه ۶۰ عمل جراحی در بیمارستان شهید کامیاب انجام می‌شود

در ادامه این مراسم دکتر علی مقدسی، رئیس بیمارستان شهید کامیاب، بیان کرد: بیمارستان شهید کامیاب ۳۰۰ تخت بستری، ۸ تخت اتاق عمل و ۵۶ تخت ICU فعال دارد، بیمارستانی که جزء مراکز درمانی موفق در شهر مشهد در حوزه تروما است.

وی تصریح کرد: با توجه به حجم بالای مراجعات و اعمال جراحی بیمارستان شهید کامیاب نیازمند افرایش ۱۲ تخت اتاق عمل هستیم که این کار با همکاری آستان قدس رضوی و خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت در حال انجام است و امیدواریم که هر جه زودتر شاهد فعال شدن این تخت‌های جدید باشیم.

رئیس بیمارستان شهید کامیاب با بیان اینکه کارهای خوبی که در این مرکز درمانی انجام شده به واسطه حمایت خیران عزیز حوزه سلامت بوده و معتقدیم که این خدمات بازم با حضور و همراهی این عزیزان توسعه می‌یابد، خاطرنشان کرد: برای توسعه فضاها، بخش‌ها و تخت‌های بیمارستان شهید کامیاب ۱۶۰ میلیارد تومان نیاز است تا ۳۶۰۰ متر مربع زیربنایی که برای توسعه فضاهای درمانی تخصیص یافته به سرعت ساخت و راه‌اندازی گردد.

دکتر مقدسی با تاکید بر اینکه خدمات بیمارستان شهید کامیاب در حوزه‌های سرپایی و بستری و در موضوعات تخصصی و فوق‌تخصصی‌همچون تروما، ارتوپدی، جراحی مغزواعصای، جراحی عروق، دیالیز و مراقبت ویژه بوده است، گفت: ظرفیت اشغال تخت‌های این بیمارستان ۹۰ درصد بوده و روزانه ۳۵۰ ورودی ( ۶۰ بستری و ۲۹۰ سرپایی) داریم که ۲۵۰ نفر از آنها از خدمات بخش اورژانس و ۱۰۰ نفر دیگر هم  از خدمات درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی این مرکز درمانی بهره‌مند می‌شوند.

وی افزود: متوسط اعمال جراحی روزانه بیمارستان شهید کامیاب ۶۰ عمل بوده که ۶۰ درصد آنها اعمال اورژانسی است و ۴۰ درصد مابقی هم اعمال غیراورژانسی هستند؛ همچنین باید اشاره کنیم که متوسط بستری ۷۲ ساعت بوده و بیماران در کمتر از ۶ ساعت در اورژانس تعیین تکلیف می‌شوند و بیماران این بخش هم در کمتر از ۱۲ ساعت ترخیص می‌شوند.

بیمارستان شهید کامیاب در آخرین ارزیابی صورت گرفته به عنوان یکی از ۳ بیمارستان برتر شهر مشهد در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی معرفی شده است

در بخش دیگری از این مراسم دکتر مسعود خانی، مدیر بیمارستان شهید کامیاب، تصریح کرد: بیمارستان شهید کامیاب قوی‌ترین خیریه‌ بیمارستانی را دارد و با حمایت‌های دولت و همچنین خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت کارهای خوبی در این مرکز درمانی انجام شده است.

وی اضافه کرد: بیمارستان شهید کامیاب در آخرین ارزیابی صورت گرفته به عنوان یکی از ۳ بیمارستان برتر شهر مشهد در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی معرفی شده است و بی‌شک در کسب این افتخار بزرگ خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت هم شریک و سهیم هستند.

مدیر بیمارستان شهید کامیاب با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۰۰ تخت فعال و ۵۰ تخت ICU و مراقبت ویژه در این مرکز درمانی فعال است، بیان کرد: بیمارستان شهید کامیاب جزء بیمارستان‌های پرسابقه کشور در بحث تروما بوده که پوشش کامل شرق شهر مشهد را در این حوزه تخصصی دارد.

دکتر خانی خاطرنشان کرد: ماهانه ۱۴۰۰ تا ۲ هزار عمل جراحی ‌در این بیمارستان انجام می‌شود، بیمارستانی که همواره در مسیر پیشرفت گام برداشته و در آخرین برنامه اجرا شده هم توسعه اتاق عمل‌ها را داشتیم.

وی تاکید کرد: برای تکمیل برنامه‌ توسعه و افزایش اتاق عمل‌های بیمارستان شهید کامیاب مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز است که بخشی از آن توسط آستان قدس رضوی تامین شده و بخش دیگر آن هم مربوط به حمایت‌های دولتی، دانشگاهی و خیران عزیز حوزه سلامت بوده است.

توسعه خدمات درمانی بیمارستان شهید کامیاب با حمایت خیران عزیز حوزه سلامت

همچنین جمشید علی‌پور، مدیرعامل خیریه مشارکت‌های مردمی بیمارستان شهید کامیاب هم در این مراسم، گفت: طبق برنامه معین شده باید ۵ درصد بیماران نیازمند به عمل جراحی موارد تصادفی باشند که این میزان در حال حاضر در بیمارستان شهید کامیاب ۱۰ درصد است و همین موضوع کمبودهای تخت‌های اتاق عمل این مرکز درمانی را به همراه داشته است.

وی افزود: در سال‌های اخیر و با همکاری آستان قدس رضوی، خیریه امام حسن‌ مجتبی(ع) کویتی‌ها، دفتر آیت‌الله سیستانی و دیگر خیران عزیز حوزه سلامت کارهای خوبی در مسیر توسعه خدمات درمانی بیمارستان شهید کامیاب شده است، به‌خصوص برای کسانی که با مشکلات مالی مواجه هستند و ما قدردان تمامی این عزیزان بابت مشارکت‌های خیرخواهانه و خداپسندانه‌شان هستیم.

مدیرعامل خیریه مشارکت‌های مردمی بیمارستان شهید کامیاب ادامه داد: این بیمارستان با توجه به نزدیکی به حرم مطهر رضوی حجم زیادی از بیماران را دارد و باید آنگونه که شایسته است خدمتگزاری نماییم.

علی‌پور تصریح کرد: ما از تمامی عزیزانی که می‌توانند در کارهای خیر و خداپسندانه در حوزه سلامت مشارکت نمایند دعوت به عمل می‌آوریم تا مسیر خدمت‌رسانی بهتر و بیشتر به زائران و مجاوران امام مهربانی‌ها یاری‌گر خادمان بیمارستان شهید کامیاب باشند.

وی تاکید کرد: ما همواره معتقدیم که باید در کار خیر از یکدیگر سبقت بگیریم و نمونه بارز این سخن خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت هستند.

خیران عزیز لایه پنهان حوزه سلامت هستند

در این مراسم دکتر محمد صادقی، مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: ما ۲ لایه پیدا و پنهان در حوزه سلامت داریم که لایه پیدای آن پزشکان و پرستاران تمامی بخش‌ها از جمله ICU هستند و لایه پنهان آن هم خیران عزیز حوزه سلامت هستند.

وی افزود: در بیمارستان شهید کامیاب جمع زیادی از بیماران را داریم که زائران امام رضا(ع) هستند، زائرانی که در حین سفر دچار حادثه شدند و ما وظیفه داریم آنگونه که شایسته است خدمتگزار مهمانان امام مهربانی‌ها در حوزه سلامت باشیم.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: آرزوی قلبی ما سلامت تمامی زوار امام هشتم(ع) است، اما اگر خدای نکرده حادثه‌ای برای زائران امام مهربانی‌ها رخ داد تمامی مراکز درمانی شهر مشهد از جمله بیمارستان شهید کامیاب که نزدیک‌ترین مرکز درمانی به حرم مطهر رضوی بوده آماده خدمات‌رسانی سریع، به‌موقع، شایسته و باکیفیت و همراه با رضایتمندی بالا هستند.

دکتر صادقی با بیان اینکه در سال‌های اخیر همواره شاهد افزایش رضایت‌مندی بیماران و همراهیان آنها از خدمات دریافتی بیمارستانی بودیم، خاطرنشان کرد: بی‌شک این رشد در میزان رضایت‌مندی‌ها به واسطه حمایت‌های خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت بوده و همراهی این عزیزان با خادمان حوزه سلامت منجر به ارائه خدمات درمانی بهتر، موثرتر و شایسته‌تر شده است.

وی تاکید کرد: کسانی که در کارهای خیر و خداپسندانه مشارکت می‌کنند معامله‌ای با خدای خویش دارند و هیچگونه چشمداتی از دیگران ندارند و یکی از این گروه‌ها خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت هستند.

33.jpg - 79.12 kB

34.jpg - 82.87 kB

32.jpg - 76.37 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳