شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری سلامت به عنوان شرکت نوپای برتر استان انتخاب شد

شرکت دانش بنیان ریز سامانه بهبود درمان از جمله شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که موفق به تولید دستگاه های نانو سنتز شده ، در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش به عنوان شرکت دانش بنیان نوپای برتر برگزیده شد.

دکتر علی موسوی شائق، مدیر عامل شرکت دانش بنیان ریز سامانه بهبود درمان  و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه به مناسبت هفته پژوهش و با حضور استاندار خراسان رضوی مراسم تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی برگزار شد که شرکت دانش بنیان ریز سامانه بهبود درمان به عنوان شرکت دانش بنیان نوپای برتر انتخاب شد، گفت: شرکت دانش بنیان ریز سامانه بهبود درمان در بحران کووید و با هدف تلاش برای مدیریت این بیماری در سطح کشور ایجاد شد.

وی گفت: سال 99  با شروع پاندمی کووید تلاش برای کنترل این بیماری جزو دغدغه های اصلی بود از همین رو با تلاش های زیاد در نهایت پروژه ساخت دستگاه نانو سنتز  در شرکت دانش بنیان ریز سامانه بهبود درمان کلید خورد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مجموعه معاونت علمی ریاست جمهوری بر روی تولید واکسن های برپایه  MRNA تاکید داشت و در این زمینه حمایت هایی از شرکت های دانش بنیان انجام می شد، گفت: در همین راستا فعالیت خود را برای ساخت تجهیزات مورد نیاز برای تولید نانو واکسن ها قرار دادیم چراکه این تجهیزات در داخل کشور وجود نداشت و شرکت دانش بنیان ریز سامانه بهبود درمان، موفق به تولید دستگاه نانوسنتز شد تا زمینه تولید نانو واکسن ها فراهم شود.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان ریز سامانه بهبود درمان  بیان کرد: دستگاه های ساخته شده توسط این شرکت که در دو ظرفیت کم با نام INSIGHT و ظرفیت تولید بالا با نام INSPIRE ساخته شده اند، باعث عدم نیاز به استفاده از روش های کاهش سایز (روش تک مرحله ای)، تکرارپذیری بالا، قابلیت تولید نانو حامل ها در حجم بالا به طور پیوسته و قابلیت بالای کنترل اندازه ذرات، توزیع آنها و بازده بالای محصور سازی با حجم نمونه کم را فراهم میسازد.

وی بیان کرد: این دستگاه ها امکان تولید انواع نانو داروها و واکسن از جنس لیپید نظیر لیپوزوم و پلیمر، را فراهم میسازد.

 دکتر موسوی شائق عنوان کرد: تکنولوژی میکروفلوییدیک به کار رفته در محصولات این شرکت با استفاده از اختلاط بهینه و کنترل شده محلول های فرمولاسیون به داخل یک تراشه میکروفلوئیدیکی، تولید نانوذرات دارویی با بالاترین اثربخشی در مقیاس آزمایشگاهی را فراهم  می کند؛ تراشه این دستگاه از جنس پلیمر بوده که با حلال های مختلفی سازگار می باشد.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان ریز سامانه بهبود درمان بیان کرد: این دستگاه در رقابت بین المللی علم و فناوری مصطفی (بخش رقابت KANZ) در سال 1400 پس از سه دوره داوری طرح برگزیده از بین 230 طرح انتخاب شد.

وی با بیان اینکه یک تیم 7 نفره متشکل از فارغ التحصیلان رشته های مهندسی مکانیک، الکترونیک، داروسازی و بیوتکنولوژی در ساخت این دستگاه ها همکاری می کنند، ابراز کرد:  در حال حاضر علاقه صنعت به استفاده از این محصولات به شدت زیاد میباشد و مذاکراتی با شرکت های دارویی در حال انجام میباشد تا دستگاه مطابق با نیازهای شرکت تولید کننده دارو تجهیز شود.

1005.jpg - 69.90 kB

996.jpg - 80.04 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳