ذائقه غذایی کودکان تا قبل از 2 سالگی شکل می گیرد

182.jpg - 8.96 kBمتخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ذائقه غذایی نوزادان تا قبل از 2 سالگی شکل می گیرد اظهار کرد: کودکانی که از شیر مادر  استفاده نموده اند به دلیل طعم های مختلف شیر مادر  تنوع غذایی آنان به  سمت غذاهای طبیعی و سالمتر افزایش خواهد یافت.

دکتر سعیده طالبی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: والدینی که بیشتر از فست فودها و غذاهای آماده استفاده می کنند قطعا فرزندان آنان نیز به همین شیوه مصرف مواد غذایی عادت خواهند کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: تغذیه سالم برای کودکان به داشتن وزن ایده آل، جلوگیری از بیماری ها، تثبیت انرژی و افزایش هوش و ذکاوت کودکان کمک می کند و قطعا کودکان از همان ابتدا  میل شدیدی  به خوردن چیپس و پیتزا نداشته اند و این شرایط با گذشت زمان اتفاق می افتد و کودکان بتدریج به سمت غذاهای ناسالم پیش می روند.

وی با تاکید بر اینکه از سن 18-6 ماهگی تمامی مواد غذایی باید به کودکان عرضه شود تا در اینده تمایل کودکان به غذا های سالم و مفید افزایش پیدا کند افزود: لازم است برای ذائقه کودکان برنامه ریزی کرد و این ذائقه را به سمت غذاهای سالم تغییر داد و هرچه در تغییر غذاهای ناسالم به سالم سرعت بیشتری بخرج دهیم، راحت تر می توانیم تغذیه سالم برای کودکان  نهادینه نماییم.

متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن توصیه به رعایت وعده های غذایی کودکان یاد آور شد: خوردن صبحانه حفظ انرژی مداوم را در کل روز برای کودک  آسان می‌سازد و اگر کودکان عادت خوردن صبحانه را از همان سنین کم‌ ،تجربه کنند، این عادت‌ها در دوران بزرگسالی با آنها خواهد ماند.

وی به والدین توصیه کرد: اگر برنامه‌ای سرشار از غذاهای سالم برای کودکان  داشته باشند، می‌توانند عادات سالم غذایی برای کودک و نوجوان پایه ریزی کنند و  رشد صحیحش را تضمین نمایند، و قطعا رژیم غذایی سالم باعث افزایش قدرت شناختی و  سالم کودکان خواهد شد  و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را در آن‌ها کاهش خواهد داد .


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳