تخلیه تنش ها و احساسات منفی از بروز اختلالات اضطرابی جلوگیری می کند

00195.jpg - 14.56 kBرئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تخلیه تنش‌ها و احساسات منفی در قالب صحبت کردن یا خلق یک اثر هنری، نقش موثری در جلوگیری از بروز اختلالات اضطرابی دارد.  

پروفسور علی گرجی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه هنگامي كه در معرض مشكلات روزمره زندگي قرار مي ‎گيريم، تنش، دلشوره، دلواپسی و احساسات منفی وجودمان را به تسخیر خود در می‌آورند؛ این تنش و احساسات منفی بایستی تخلیه شود تا زمینه برای بروز بیماری‌های اضطرابی فراهم نشود، خاطر نشان کرد: یکی از دلایل مزمن شدن بسیاری از تنش‌ها در زندگی این است که آن‌ها را به رسمیت نمی‌شناسیم و حاضر به قبول آن‌ها به‌عنوان مشکلی جدی در زندگی‌مان نیستیم.

وی با اشاره به اینکه در برخی از مواقع  با همسرمان، فرزندانمان، همکارانمان و غیره دچار اختلافات عمیق و مشکلات جدی هستیم ولی حاضر به قبول آن‌ها نیستند، تصریح کرد: انکار این معضلات آن‌ها را به صورت غده چرکی که هر روز بزرگ‌تر شده و دردش بیشتر  و درمانش مشکل‌تر می‌شود، در می‌آورد.

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد  با اشاره به اینکه گاهی غرور بیمار گونه در وجودمان رخنه کرده است و قبول یک تنش یا مشکل، پایه‌های صلابت شخصیت‌مان را فرو می‌ریزد، گفت: به رسمیت شناختن بعضی از تنش‌ها گرچه نمی‌تواند حتماً به معنای خلاصی یافتن از آن باشد ولی باعث می‌شود که شرایط برای ما قابل تحمل‌تر شود.

وی ابراز کرد: انگیزه و انرژی لازم برای مقابله با شرایط تنش را و همّت برای حل این مسائل از مهمترین فاکتورهای کاهش تنش در زندگی است .

پروفسور گرجی با بیان اینکه اولين گام در پاسخ موفق به يك تنش، ديدن آن به جاي انكار است در همین راستا میتوانید تنش را با جزئياتش براي خودتان توصيف كنيد، افزود: كاغذي را در جلوي خودتان بگذاريد. ابتدا يك تيتر براي تنش خود بنويسيد و سپس سعي كنيد تا به تمام جوانب آن فكر كنيد و هر چه به ذهنتان در مورد آن مي‌رسد به نگارش در آوريد ؛ در قدم بعد مي‌توانيد به ريشه‎ هاي اين مشكل بيانديشيد و هنگامي‌كه كاملاً به آن احاطه يافتيد می توانيد در مورد راه حل‌هاي آن به تنهايي و يا با مشورت يكي از دوستان معتمد تصميم بگيريد.

 

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳