مشارکت خیرین در حوزه پژوهش، زمینه اشتغال جوانان و تولید محصولات فناورانه را فراهم می کند
- بازدید: 468
مدیر پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: مشارکت خیرین نیکاندیش حوزه سلامت در اقدامات پژوهشی را به فال نیک میگیریم، زیرا این مهم،بستری در جهت اشتغالزایی جوانان و تبدیل طرحها به تولید محصول اثربخش را فراهم کرده است.
دکتر مژگان دارابیان در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: شکلگیری پارک علم و فناوری سلامت در محیط پژوهشکده بوعلی، ساخت مرکز سلولهای بنیادی و کلینروم مربوط به آن، تکمیل پژوهشگاه و انتقال مراکز تحقیقاتی به مکان جدید پژوهشگاه و سوق دادن پایاننامه هاوطرح های تحقیقاتی دانشجویان ومحققین به سمت تولیدات کاربردی و محصول محور از جمله اقدامات شاخص صورت گرفته در پژوهشکده بوعلی در طول یک سال اخیر بوده است.
وی تصریح کرد: مشارکت خیرین نیکاندیش حوزه سلامت در اقدامات پژوهشی بسیار حائز اهمیت است چرا که این حوزه بستری برای اشتغالزایی جوانان و تبدیل طرحها به تولید محصولات اثربخش را فراهم می کند که موجب ایجاد انگیزه مضاعف در روحیه دانشمندان و محققان فعال در این عرصه می شود.
مدیر پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه آخرین اقدام شاخص صورت گرفته در این پژوهشکده در خصوص مشارکت خیران نیکاندیش حوزه سلامت تهیه دستگاه btxecm830 انتقال ژن بوده است، خاطرنشان کرد: برای خرید این دستگاه فوق پیشرفته مبلغ 22 میلیارد ریال با همکاری خیرین نیکاندیش حوزه سلامت هزینه شده که تاکنون نزدیک به 10 میلیارد ریال آن توسط ایشان پرداخت شده و مابقی در طی چند مرحله باید پرداخت شود، ضمن اینکه در این مسیر همکاری معاونت پژوهش وفناوری دانشگاه نیز وجود داشته است و جا دارد که از همه مشارکتکنندگان در این خصوص، بهخصوص خیر ین نیکاندیش حوزه سلامت تقدیر و تشکر ویژه نماییم.
دکتر دارابیان گفت: نمونه مشابه این دستگاه در داخل کشور وجود ندارد، دستگاهی که در کشورهای آلمان، فرانسه، آمریکا و کانادا تولید میشود و ما معتقدیم که میتوانیم با استفاده از ظرفیت دانشمندان توانمند ایرانی نمونه داخلی این محصول را با همان کیفیت نمونه خارجی و حتی بهتر از آن و با هزینه کمتر در داخل کشور تولید نماییم.
وی افزود: حمایت خیران نیکاندیش در تولید علم و محصول بسیار حائز اهمیت است و ما نیازمند مشارکت بیش از پیش خیران در کارهای پژوهشی هستیم، موضوعی که هم در بحث اشتغال جوانان متخصص و تحصیل کرده موثر بوده و هم اینکه میتواند بهرهبرداری انتفاعی برای خود مشارکتکنندگان داشته باشد.
مدیر پژوهشکده بوعلی مشهد ادامه داد: ما به دنبال خرید تجهیزات بهروز دنیا در جهت انجام بهتر تحقیقات و پژوهشهای حوزه سلامت هستیم، پژوهشهای محصول محوری که در درمان بسیاریاز بیماریهای صعبالعلاج از جمله تالاسمی و انواع سرطانها موثر است.
دکتر دارابیان بیان کرد: تعداد 6 مرکز فعال شامل ایمونولوژی و ژنتیک انسانی، بیوتکنولوژی، علوم دارویی، میکروبیولوژی، فیزیک پزشکی و نانوفناوری بوده و هر مرکز متناسب با نوع فعالیت و تخصصش زیر مجموعه پژوهشکده مربوطه قرار میگیرد.
وی با ذکر این نکته که دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارتباطات موثری با دانشگاههای شاخص کشورهای مختلف داشته است، تاکید کرد: همچنین پژوهشکده بوعلی مشهد به عنوان یکی از پتانسیلهای قوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جهت برقراری هرچه بهتر و اثرپذیری مطلوبتر ارتباطات بین دانشگاهی در سطوح ملی و بینالمللی بوده و این پژوهشکده جزو زیرمجموعههای موفق این دانشگاه بوده است.