طرح سلامت خانواده جامعه نگر و خدمات آن پیشگیری محور است

146.jpg - 12.75 kBمعاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه با بیان اینکه طرح سلامت خانواده جامعه نگر و خدمات آن پیشگیری محور است، گفت: در حال حاضر بیشتر مطالبات عمومی در زمینه بیمارستان و آزمایشگاه و درمان است و مطالبه خدمات پیشگیری و بهداشتی اندک است.

دکتر مجید جعفری نژاد در  اولین جلسه کمیته "آموزش، ارتباطات و مشارکتهای اجتماعی "  ارتقای سطح سلامت جامعه، افزایش دسترسی عادلانه و سلامت جامعه، بهره مندی مردم از سلامت فعال و با کیفیت و کارآمد کردن حمایت های مالی و اجتماعی از خانواده ها را از اهداف کلان این برنامه برشمرد و افزود: سلامت نیاز ذاتی و دغدغه بشر است اما مفهوم سلامت از دیدگاه افراد متفاوت است و حق مردم است که بدانند سلامت خود را چگونه حفظ کنند تا سالم بمانند و بیمار نشوند.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست اظهار کرد: سلامت خانواده در حال حاضر طبق برنامه چهارم، پنجم و ششم توسعه و وظایفی که برعهده وزارت بهداشت است به عنوان مهمترین راهبرد تامین مناسب و مطلوب سلامت مردم تدوین و طراحی شده است که در بستر نظام شبکه بهداشت و درمان کشور اجرایی می شود.

دکتر محمدحسن درخشان افزود: نظام شبکه بهداشتی درمانی، بستر همه خدمات سلامت در بالغ بر 40 سال گذشته بوده و علیرغم کم و کاستی های زیاد، کشور ما به عنوان جزیره ای که در بین کشورهای اطراف نظام بهداشتی منسجمی ندارند و با عوامل تهدید کننده سلامت نظیر سرخک و فلج اطفال و مساله جهانی کووید‏-19 مواجه بوده؛ توفیقات بسیار خوبی بدست آورده است . .

دکتر درخشان گفت: اهتمام مسئولین رده بالای نظام جمهوری اسلامی، تحقق برنامه سلامت خانواده با محوریت پزشک و خانواده در بستر نظام شبکه بهداشتی درمانی است و بالاترین سند ما منویات مقام معظم رهبری است که بارها و بارها بر نهضت احیا بهداشت و طب پیشگیری تاکید کردند.

 مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه با بیان اینکه سلامت، مقوله ای چند وجهی است و باید تمام سازمانها، دستگاهها و سمن ها و خود مردم در آن ایفای نقش کنند و نیازها و حق خود را بدانند، خاطرنشان کرد: در دولت مردمی حاضر، بحث سلامت مبتنی بر توسعه مراقبتهای سلامت، پزشکی خانواده و نظام ارجاع نگاه جدی به سلامت دارد و در جامعه آرمانی سند 1404 حمایت همه سازمانها در جهت تحقق این برنامه است.

وی با بیان اینکه از الزامات اجرای طرح، بحث فرهنگ سازی است تا مردم نیاز سلامت را مطالبه خود بدانند و قبل از درمان، در سطح اولیه و پیشگیری سلامت را مطالبه کنند، گفت: اولین استراتژی طرح، فرهنگ سازی در جامعه و تعهد مدیران در سطح ملی و استانی و بهره گیری از تمام امکانات و ظرفیت های موجود است و بایستی در بحث ایجاد نیاز در جامعه برنامه های گسترده ای جهت سایر سازمانها از جمله بیمه انجام شود.

272.jpg - 87.21 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳