موفقیت 83 درصدی عمل های جراحی صرع مقاوم درمان در مشهد
- بازدید: 100
رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با همکاری متخصصین دو حوزه پایه و بالین علوم اعصاب، انجام عمل های جراحی در بیماران صرع مقاوم درمان در مشهد میسر شده که بالای 83 درصد موفقیت آمیز بوده و بعد از اعمال جراحی ، درمان به صورت کامل انجام شده است.
پروفسور علی گرجی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه تمرکز گروه علوم اعصاب بر روی بیماری صرع است و درهمین راستا در چند سال اخیر تجمیع سه حوزه تحقیق، تشخیص و درمان بیماری صرع در دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است، خاطر نشان کرد: همکاری دو حوزه پایه و بالین علوم اعصاب دردرمان صرع مقاوم به درمان یکی از موفقیت های این حوزه است که برای بیماران بعد از انجام تکنیک های بررسی طولانی مدت و تشخیص کانون صرع ، اعمال جراحی انجام می شود.
وی با بیان اینکه 17 مورد جراحی با بالای 83 درصد موفقیت کامل برای بیمارانی که صرع مقاوم درمان داشته اند ، انجام شده است، تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی تا یک ماه آینده نیز حدود 8 بیمار تحت عمل جراحی قرار می گیرند و بافت جدا شده از مغز برای تحقیقات و پیدا کردن دارو در بخش علوم پایه بررسی میشود.
پروفسور گرجی با اشاره به اینکه ارتباط درمان و پایه یکی از موفقیتهای دانشگاه در زمینه صرع مقاوم درمان است به نحوی که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ردیف پیشگامان درمان بیماری صرع قرار گرفته است گفت: بخش علوم اعصاب در بیمارستان امام رضا(ع) با ایده نوین به دنبال اجرا و پیشرفت درمان های علوم اعصاب است و جذابیت این اقدام در حضور همه متخصصین این حوزه است تا با تمرکز بیشتر روی بیماران ، درمان بهتری برای آنها انجام شود.
رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همکاری گروه های مختلف برای درمان موجب تسریع درمان و کاهش هزینه های بیمار می شود .
شناسایی استعداد و توانایی کودکان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
پروفسور گرجی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های والدین این است که کودکان در تحصیل موفق باشند، گفت: یکی از مسائل مهم در راستای ایجاد موفقیت کودکان، شناسایی به موقع و درست استعداد آنها است تا براساس استعدادها بتوان کودک را هدایت کرد.
وی بیان کرد: در برخی از اوقات شاهد هستیم والدین علایق خودشان را به کودک تحمیل می کنند ،در چنین حالتی شانس موفقیت کمتر و احتمال درگیر شدن کودک با بیماریهای روحی و روانی بیشتر می شود.
رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مهم در زمینه استعدادیابی در کودکان ، این است که نباید نخبه معادل کسی اطلاق شود که نمره بهتری را کسب می کند، ابراز کرد: به عنوان مثال قهرمان المپیک در تست ریاضی ممکن است حد نصاب نمره لازم را کسب نکند اما بازهم در رشته خود نخبه است بنابراین نباید برای تعیین نخبه بودن فرد، معیار نمره در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه در این طرح کودکان با مبانی علمی ارزیابی می شوند و توانایی و استعداد آنها شناسایی می شود، اظهار کرد: با شناسایی به موقع استعدادهای افراد، آینده کشور از نظر رشد و پیشرفت تامین است و افراد در زندگی موفق و به همان نسبت والدین نیز خوشحال خواهند بود و امیدواریم بتوانیم این طرح را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرایی کنیم.