تغذیه و صنعت غذایی در سلامت جوامع تاثیر مستقیم دارد

مدیر مرکز یونسکو نيجريه اظهارکرد: تغذیه و صنعت غذایی در سلامت جوامع تاثیر مستقیم دارد و برگزاری کنگره های بین المللی فرصت مناسبی برای تبادل تجربیات در این حوزه است.

پروفسور امزورویک لاینو اوپارادر در حاشیه دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه تغدیه در سلامت جهانیان موثر است و بدون تغدیه سالم، سلامت جوامع به خطر می افتد گفت: کنگره تغدیه که به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، فرصتی را برای تبادل تجربيات علم تغدیه فراهم نموده است.

مدیر مرکز یونسکو تیجربه با بیان اینکه تجارب خوبی درباره مصرف نمک در این کنگره به متخصصان یادآوری شد تصریح کرد: بحث ها و مسائل خوبی در این کنگره مطرح شده که اگر وارد سبک تغدیه عمومی مردم شود تاثیرات مثبت خواهد داشت.

وی با بیان اینکه علم تغذیه در کشور ایران مورد اهمیت قرار گرفته و تا کنون دستاوردهای بسیار خوبی در این حوزه داشته است افزود: مطالعات گسترده ای در موضوعات مختلف تغدیه انجام شده که می‌توان از دستاوردهای آن در صنعت غذایی استفاده کرد.

دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی با حضور دانشمندان برتر از انجمن های بین المللی UNESCO، IUBMB ، IFCC، مسئولین ارشد سازمان بهداشت جهانی در زمینه تغذیه، سخنرانان خارجی، اساتید، پزشکان، صاحب نظران داخلی و همچنین برندگان جایزه نوبل در حیطه های مختلف علم تغذیه در محورهای تغذیه بالینی، تغذیه ورزشی، تغذیه سلولی مولکولی، تغذیه جامعه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی با رویکرد مسئله محور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مرکز بین المللی یونسکو علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی و با همکاری باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران طی روزهای 12 الی 14 مهر ماه در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.

325.jpg - 100.07 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳