لزوم استفاده از ظرفیت دانشکده ها در جذب دانشجویان بین الملل
- بازدید: 314
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر استفاده از ظرفیت دانشکده های این دانشگاه در جذب دانشجویان بین الملل تأکید کرد.
دکتر شاپور بدیعی در بازدید از دانشکده های پزشکی، بهداشت، داروسازی و طب ایرانی و مکمل و نشست با رؤسای این دانشکده ها، ضمن بررسی روند پذیرش و ظرفیت های دانشکده ها در پذیرش دانشجویان بین الملل اظهار کرد: با شکل گیری معاونت بین الملل توانسته ایم اقدامات ویژه ای در جذب دانشجو بین الملل از چند کشور همسایه از جمله عراق، لبنان و افغانستان داشته باشیم.
وی تصریح کرد: وجود بارگاه مطهر رضوی، وجود اساتید برجسته و سطح علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب شده است که بسیاری از گردشگران سلامت و دانشجویان بین الملل مشهد را به عنوان مقصد درمان و یا تحصیل خود انتخاب کنند.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ظرفیت های دانشگاه در پذیرش دانشجویان بین الملل اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی قرار است در تمامی دانشکده ها، واحد مدیریت بین الملل تشکیل شود تا ضمن ارتباط بیشتر با دانشجویان بین الملل، زمینه جذب بیشتر دانشجویان این حوزه فراهم شود.
دکتر بدیعی افزود: در سفر اخیری که به کشور ترکمنستان داشتیم با توجه به رغبت رؤسای دانشگاه ترکمنستان به تحصیل دانشجویان ترکمنی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موفق به عقد تفاهم نامه ای با این کشور شدیم و در تلاش هستیم تا با کمک رؤسای دانشکده ها بتوانیم زمینه را برای حضور این دانشجویان فراهم سازیم و از ظرفیت های علمی و تخصصی اعضای هیأت علمی در دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تحصیل دانشجویان خارجی استفاده نماییم.
مدیر روابط و اعتبار بخشی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست در خصوص فرصت های مطالعاتی برای اعضای هیأت علمی ، جذب اساتید برجسته ایرانی و غیرایرانی از خارج از کشور و ارائه فرم پیشنهادی جهت عقد قرارداد و تفاهم نامه با دانشگاه های خارج از کشور مباحثی را مطرح و اظهار کرد: عقد تفاهم نامه با سایر کشورها، بایستی هدفمند و نتیجه محور باشد و رتبه دانشگاه مربوطه باید از نظر علم سنجی مورد بررسی قرار گیرد.
دکتر گنودی خاطر نشان کرد : حضور افراد در همایش های بین المللی در خارج از کشور باید با تأیید گروه توسط دانشکده ها و تأیید همایش مربوطه توسط معاونت بین الملل دانشگاه باشد و حکم تأیید نهایی جهت حضور در همایش بین المللی توسط معاونت بین الملل انجام خواهد شد.
دکتر عطاران سرپرست آموزش و پژوهش معاونت بین الملل نیز در این نشست ضمن قدردانی از همکاری رؤسای دانشکده ها و کارشناسان مربوطه در روند پذیرش و نام نویسی دانشجویان بین المللی در خصوص برگزاری دوره های آموزشی برای دانشجویان بین الملل و تأیید صلاحیت عمومی توسط معاونت بین الملل و صلاحیت علمی دانشجویان توسط دانشکده ها گزارشی ارائه داد.
وی گفت: پیگیر آن هستیم که برگزاری مصاحبه ها برای دانشجویان خارجی بصورت نظام مند و ترجیحا با حضور یک ارزیاب روانشناس انجام شود تا دانشکده ها بتوانند ارزیابی درستی از این فرایند داشته باشند و پذیرش دانشجوی بین الملل در سطح علمی بویژه در مقطع تحصیلات عمومی با دید بازتری صورت گیرد چرا که این افراد در ابتدا به دلیل محدویت های زبانی و فرهنگی نیازمند حمایت و توجه ما نیز هستند.