توسعه خدمات گردشگری سلامت در مسیرها و مناطق مرزی خراسان رضوی

039.jpg - 19.97 kBمعاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: توسعه خدمات گردشگری سلامت به تمامی بیماران غیرایرانی در مسیرها و مناطق مرزی خراسان رضوی یکی از مهمترین برنامه های این معاونت محسوب می شود.  

دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در حوزه گردشگری سلامت به دنبال توسعه خدمات در حوزه IPD برای خدمت‌رسانی بهتر و مؤثرتر به بیماران غیرایرانی هستیم.

وی تصریح کرد: ما در حوزه گردشگری سلامت رتبه اول کشور را در حوزه گردشگران سلامت در نیمه نخست سال 1402 داشتیم و در 6 ماهه نخست امسال بالاترین تعداد بیماران غیرایرانی در بیمارستان‌‌های دارای مجوز IPD در مشهد پذیرش، بستری و درمان شدند و باید اشاره کنیم که خدمات ارائه شده به این گروه از بیماران  همانند بیماران ایرانی با کیفیت بالا بوده و با رضایت‌مندی بیش از 90 درصدی آنان همراه بوده و همین خدمت مؤثر و باکیفیت موجب شده تا که این بیماران به عنوان سفیر سلامت کشورشان مشوق هموطنانشان برای انتخاب مشهد جهت انجام اقدامات درمانی موردنیازشان باشند.

معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ما در روزها و هفته‌های اخیر بازدیدی را بیمارستان‌های قوچان، درگز، فریمان، تربت جام و تایباد داشتیم، خاطرنشان کرد: در بازدیدهایی که از این بیمارستان‌ها در این شهرها داشتیم بر توسعه خدمات گردشگری سلامت به تمامی بیماران غیرایرانی، به‌خصوص بیمارانی که از کشورهای دوست و همسایه ترکمنستان و افغانستان جهت درمان به ایران و خراسان رضوی می‌آیند تأکید کردیم.

دکتر بدیعی اضافه کرد: در اینجا جا دارد که از مسئولان دانشکده علوم پزشکی تربت جام که شهرستان در مسیر فریمان و تایباد بوده بابت همکاری صمیمانه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جهت خدمت‌رسانی شایسته به بیماران غیرایرانی وارد شده از مسیر مرز دوغارون تشکر کنیم.

وی تأکید کرد: در مسیرهای مرزی استان بیمارستان‌های خاتم‌الانبیاء(ص) تایباد، سجادیه تربت جام، حضرت فاطمه زهرا(س) فریمان و امام خمینی(ره) درگز دارای مجوز IPD هستند و بیمارستان موسی بن جعفر(ع) قوچان در حال دریافت این مجوز بوده تا که بتواند پذیرش و درمان بیماران غیرایرانی داشته باشد.

معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: با اضافه شدن بیمارستان‌های دارای مجوز IPD در خراسان رضوی فرصت خدمت‌رسانی بهتر، سریع‌تر و مؤثرتر به بیماران غیرایرانی کشورهای همسایه شرقی فراهم می‌شود و این گروه از بیماران پس از این اقدام کمتر نیاز به حضور در مشهد و بستری در بیمارستان‌های این شهر پیدا می‌کنند و صرفاً جهت موارد خاص که در دیگر شهرها امکان انجام آن دسته از اقدامات خاص وجود ندارد به بیمارستان‌های مشهد مراجعه می‌کنند.

دکتر بدیعی در پایان گفت: ما همچنین اقدام مؤثر دیگری را هم در جهت قطع دست دلالان، واسطه‌گران و سودجویان حوزه سلامت داشتیم و با اقدامات صورت گرفته‌ای که پس از امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری با دیگر کشورها داشتیم بیماران این کشورها را مستقیم به بیمارستانی که می‌خواهند پذیرش و درمان شوند متصل کردیم تا که این گروه از بیماران در زمان حضور در خراسان رضوی دچار مشکل نشوند و هزینه‌های اضافی هم بر آنان تحمیل نشود.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳