راه اندازی سرور های سامانه سپید در 6 بیمارستان زیر پوشش

20.jpg - 32.93 kBمدیر آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی سرور های سامانه سپید در بیمارستان های قائم(عج)،ولایت، هاشمی نژاد ، خاتم الانبیا(ص)، طالقانی و ابن سینا را از مهمترین اقدامات این مدیریت برشمرد.

مهندس احسان جلیلی هنرور در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: راه اندازی سامانه پاسخگویی رادیو لوژی و نیز راه اندازی سامانه ها و گزارشات مرتبط با کارانه مبتنی بر عملکرد پزشکان و پرستاران از جمله اقدامات صورت گرفته محسوب می شود.

وی با اشاره به اجرایی سازی سرویس TTAC و IMED بر اساس مصوبات هیئت وزیران تصریح کرد: راه اندازی پی سی پوز بر اساس دستورالعمل مرکزی در بیمارستان قائم (عج) صورت پذیرفته است همچنین پیاده سازی دستور العمل رسیدگی به اسناد بیماران خاص و صعب العلاج و تسهیم حساب درمان و دارو در پی سی پوز های بیمارستان های دانشگاه و نیز پیاده سازی فرم های اطلاعات بالینی ابلاغی وزارت بهداشت توسط این مجموعه انجام شده است .

مهندس جلیلی هنرور با اشاره به پاسخگویی به 6 هزار و 853 درخواست سامانه جیرا از مجموع 7 هزار و  459 درخواست ثبت شده بیان کرد: اتصال و ارسال داده های آزمایشگاهی و پاتولوژی از سامانه های LIS به سپاس و پیاده سازی تبادل اطلاعات مصدومین ترافیکی و شناسه کروکی از طریق سرویس روکش اسناد سپاس را میتوان از دیگر اقدامات این مجموعه نام برد.

مدیر آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به مهم ترین فعالیت های گروه زیر ساخت مدیریت آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه و همچنین با اشاره به راه اندازی و پیکر بندی شبکه و زیر ساخت شهرستان گلبهار و بروز رسانی سوئیچ های لایه 3 سیسکو جهت رفع آسیب پذیری های بحرانی و بروزسانی شامل 20 دستگاه ، بیان کرد: پروژه راه اندازی شبکه مجتمع شهید دکتر خوارزمی و مجتمع کردن 8 واحد دانشگاهی طبق آخرین استانداردهای روز دنیا توسط این مدیریت صورت پدیرفته است.

مهندس جلیلی هنرور ضمن اشاره به بر قراری ارتباط با تمام کلینیک ها و درمانگاه های خصوصی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت ارتباط با وزارت بهداشت از طریق MPLS مخابرات استانی گفت: برقراری ارتباط با پهنای باند بالا بین دو مرکز اساسی دانشگاه"پردیس دانشگاهی و مدیریت آمار فناوری اطلاعات" و نیز برقراری ارتباط بین چندین مرکز دانشگاه با سرعت بالا از طریق فیبر نوری منجمله مجتمع شهید خوارزمی به طول 40 کیلو متر صورت گرفته است.

وی ضمن اشاره به ارتقای 110 سرور دیتا بیس بیمارستانی به نسخه 2019 و نیز پشتیبانی ونگهداشت 120 سرور دیتا بیس توسط گروه نرم افزار مدیریت آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه افزود: راه کار های مانیتورینگ جهت تحلیل وبهبود عملکرد سرور های بانک اطلاعاتی راه اندازی شده است ..

مدیر آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه با اشاره به پیاده سازی ETL از سایر بانک های اطلاعاتی دانشگاه به اتوماسیون آماری دانشگاه و استخراج آمار از HIS و اصلاح فرایند جمع آوری و گزارش شاخص های 18 گانه اورژانس اظهار کرد: فاز اجرایی اتصال سامانه سینای معاونت بهداشت با پایگاه داده مدیریت آمار و فناوری توسط گروه آمار آغاز شده است . شاخص های حوزه فعالیت بیمارستانی در اتوماسیون اماری دانشگاه و داشبورد های آماری بازبینی و مورد پیگیری قرار گرفته است.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳