مشهد از جایگاه ویژه ای در حوزه تخصصی طب سوزنی برخوردار است

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طب سوزنی علاقه‌مندان زیادی در نقاط مختلف کشور دارد و در همین خصوص باید بگوییم که مشهد هم از جایگاه ویژه‌ای در حوزه تخصصی برخوردار است.

به گزارش وب دا، دکتر سیدعلی علمداران در مراسم بزرگداشت روز جهانی طب سوزنی و تجلیل از دکتر عبدالله بهرامی، بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران، اظهار کرد: دکتر بهرامی کارهای شاخص زیادی در کشور انجام داده که یکی از آنها راه‌اندازی طب سوزنی بوده که کمک بزرگی در مسیر رفع مشکلات بیماران و همچنین کاهش هزینه‌های دارو و درمان کرده است.

وی تصریح کرد: رشته طب سوزنی در توسعه حوزه سلامت نقش بی‌بدیلی داشته و در همان زمانی که بنا بود که این رشته تخصصی دایر شود تلاش‌های خستگی‌ناپذیر دکتر بهرامی را به عینه می‌دیدیم و نتیجه همین تلاش‌ها این شده که نام دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان تنها دانشگاهی که در کشور پذیرش دانشجویان این رشته تخصصی را دارد مطرح باشد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شهر امام هشتم(ع) جایگاه ویژه‌ای در حوزه طب سوزنی دارد، خاطرنشان کرد: طب سوزنی علاقه‌مندان زیادی در نقاط مختلف کشور دارد و ما می‌بینیم دانشجویان زیادی از تمامی استان‌ها به مشهد آمده‌اند و در این رشته درس خوانده‌اند و امروزه به عنوان یک متخصص طب سوزنی در شهر و استان خود مشغول خدمت به مردم هستند.

دکتر علمداران تاکید کرد: مشهد چهره‌های شاخص و تاثیرگذار زیادی در رشته‌های مختلف پزشکی دارد که یکی از آنها دکتر بهرامی است که با تلاش‌های خستگی ‌ناپذیرش در حوزه طب سوزنی نام این شهر را بیش از پیش به اقصی نقاط دنیا معرفی کرده است، ضمن باید نام و یاد درگذشتگان حوزه سلامت را هم گرامی بداریم، عزیزانی که تلاش‌های بسیاری در طول عمر با برکتشان داشتند و یکی از آنها مرحوم دکتر گلچیان بود.

فراهم شدن زمینه توسعه همکاری‌های علمی و آکادمیک مرتبط با حوزه طب سوزنی در عرصه بین‌الملل

در این مراسم دکتر شاپور بدیعی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به کارهای شاخص انجام شده در جهت جذب دانشجویان غیرایرانی، بیان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد کار خوبی روی افزایش پذیرش دانشجوی غیرایرانی از کشورهای مختلف دنیا انجام شده و امروزه می‌بینیم که دانشجویان زیادی از کشورهای مختلفی همچون افغانستان، عراق، لبنان، کویت، ترکمستان و دیگر کشورها داریم که در رشته‌های مختلف از جمله طب سوزنی تحصیل می‌کنند.

دکتر شاپور بدیعی خاطرنشان کرد: در آخرین اقدام صورت گرفته بحث حضور بورد تخصصی طب سوزنی را در یکی از کشورهای منطقه داشتیم که اطلاعات تکمیلی آن به‌زودی اعلام می‌شود.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این مراسم باید نام و یاد دکتر گلچیان را گرامی بداریم و به روح پاکش درود بفرستیم، پزشک فقیدی که در طول عمر شریفش منشا خیرات و برکات بسیار در حوزه سلامت شد.

دکتر بهرامی نقش ویژه و پررنگی در حوزه طب سوزنی دارد

در ادامه این مراسم دکتر سیدکاظم فرهمند، رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: دکتر بهرامی جزء آن افراد و شخصیت‌هایی است که خدمت‌های بی‌شماری را به مردم و جامعه دانشگاهی ارائه کردند و جا دارد که در روز جهانی طب سوزنی نام و یاد تمامی پزشکان افتخارآفرین در این حوزه تخصصی را که در میان ما نیستند و به رحمت خدا رفتند گرامی بداریم که یکی از آنها دکتر گلچیان بود که دار فانی را وداع گفت.

وی تاکید کرد: ما در حوزه طب سوزنی افتخارات زیادی به واسطه داشتن اساتیدی توانمند در این رشته تخصصی کسب کردیم و کارنامه این نوع طب در شهر و استان هشتم(ع) و در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی بسیار درخشان بوده است.

رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی شهد افزود: در این روز افتخار داریم تا که قدردان شخصیت بزرگی همچون دکتر بهرامی باشیم که نقش ویژه و پررنگی در حوزه طب سوزنی دارد.

دکتر فرهمند گفت: مشهد جزء شهرهای پیشگام کشور در حوزه‌های مختلف پزشکی بوده و این شهر متخصصان زیادی تحویل جامعه داده که در رشته‌های مختلف از جمله رشته طب سوزنی فارغ‌التحصیل شده‌اند و امروزه به عنوان یک پزشک متخصص در حال خدمت‌رسانی به بیماران هستند.

طب سوزنی یکی از روش‌های ساده و در دسترس مردم در حوزه درمان بوده است

در بخش دیگری از این مراسم دکتر هدی عزیزی، مدیر گروه طب سوزنی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد، تصریح کرد: حضور اساتید و دانشجویان این دانشکده در این محفل باشکوه را به فال نیک می‌گیریم و معتقدیم که طب سوزنی یک درمان نوین، کم هزینه و پر بهره در حوزه سلامت است.

وی تاکید کرد: طب سوزنی یکی از روش‌های ساده و در دسترس مردم در حوزه درمان بوده و معتقدیم که آینده این نوع طب بسیار روشن است و کمک بزرگی به ارتقاء سیستم‌های بهداشتی و درمانی می‌کند.

مدیر گروه طب سوزنی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد با بیان اینکه کارهای شاخص زیادی در حوزه طب سوزنی در طی سال‌های اخیر با حضور متخصصان توانمند این نوع طب انجام شده است، خاطرنشان کرد: ما خیرات و برکات بسیار آن را در حوزه سلامت و استقبال مردم از این نوع طب در درمان بیماری‌هایشان به‌خوبی دیده‌ایم.

دکتر عزیزی بیان کرد: همه ساله از حضور دکتر گلشن در این محفل باشکوه بهره‌مند بودیم، پزشک توانمندی که در سال گذشته به عنوان متخصص برتر طب سوزنی مورد تجلیل واقع شد، اما متاسفانه در برنامه امسال حضورش را در این محفل باشکوه نداریم و جایش در این جمع فرهیخته خالی است و در این روز و ایام عزیز نام و یادش را گرامی می‌داریم.

درمان بیماری به شیوه طب سوزنی یکی از راه‌های موثر در کاهش هزینه‌های دارویی و درمانی بوده است

همچنین دکتر عبدالله بهرامی، بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران هم در این مراسم، گفت: هر کاری سختی‌هایی دارد تا که به نتیجه برسد و یکی از آنها در حوزه طب سوزنی بود که هیچ حمایتی از سوی وزیر و معاونانش نشد، اما این موضوع موجب نشد تا که از پا بایستیم و ما با قدرت در مسیری که ترسیم کرده بودیم حرکت کردیم.

وی افزود: طب سوزنی از روش‌های جدید علمی در حوزه پزشکی بوده که با هزینه‌های کمتر و اثرپذیری‌های بیشتر همراه بوده و بر خلاف سایر حوزه‌های تخصصی که هزینه‌های بالای دارو و درمان در آنها دیده می‌شود، این موارد در طب سوزنی نبوده و نیست.

بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران تصریح کرد: مشهد جایگاه ویژه‌ای در حوزه طب سوزنی دارد، طبی که در دیگر نقاط کشور مورد توجه واقع نشد و اولین فارغ‌التحصیل این طب در کشور ما دکتر حمیدرضا بهرامی بود.

دکتر بهرامی تاکید کرد: در شرایط فعلی که مشکلات اقتصادی متعددی هست معتقدیم که باید روی کاهش هزینه‌های دارویی و درمانی استفاده نماییم که یکی از آنها درمان بیماری با روش‌هایی همچون طب سوزنی بوده است، حتی سازمان بهداشت جهانی هم بر انجام طب‌های نوین و رایج دنیا تاکید کرده که یکی از آنها طب سوزنی بوده است.

وی با اشاره به اینکه من در زمانی که دکتر پزشکیان، رئیس جمهور کنونی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود تلاش‌ها و پیگیری‌های زیادی برای ترویج طب سوزنی در نقاط مختلف کشور داشتم، اما حامی‌ای در این کار نداشتم، بیان کرد: حتی در دولت‌های هشتم و نهم هم مشابه این پیگیری‌ها را داشتم، اما باز هم نتیجه لازم حاصل نشد.

بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران افزود: دامنه علم پزشکی وسیع بوده و دنیای امروز هم به سمت ژن درمانی گام برداشته که در درمان صرع، مشکلات قلبی و عروقی و دیگر بیماری‌ها بوده و در نظر داریم تا که این برنامه را در بیمارستان امام رضا(ع) اجرا نماییم.

دکتر بهرامی در پایان گفت: ما در زمینه طب سوزنی سرتر از دیگر کشورهای دنیا هستیم و همواره معتقدیم که باید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متخصصان این حوزه به نحو احسن استفاده شود.

تجلیل از بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران

در پایان این مراسم از دکتر عبدالله بهرامی، بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران با اهدای هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمد.

همچنین در این مراسم از فرزانه محبی، سرپرستار و زهرا سلطانی، حنانه فرهادی‌مقدم و آسیه کهنی، پرستاران درمانگاه طب سوزنی بیمارستان امام رضا(ع) هم تقدیر به عمل آمد و از آنها بابت تلاش‌ها و همراهی‌های صورت گرفته‌شان در درمان بیماران دریافت کننده خدمات طب سوزنی این درمانگاه تخصصی تجلیل شد.

در این مراسم نام و یاد متخصص فقید طب سوزنی، مرحوم دکتد امیررضا گلچیان که در فصل تابستان امسال به رحمت خدا رفت گرامی داشته شد و فرزند این پزشک پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی مشهد که تمامی همکارانش از او به نیکی یاد می‌کردند به بیان خاطراتی از پدر مرحومش و تلاش‌هایش تا آخرین لحظه عمرش در مسیر خدمت به مردم پرداخت.

0671.jpg - 282.41 kB

0672.jpg - 240.57 kB

0673.jpg - 187.11 kB

0675.jpg - 185.89 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳