حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی تمامی مادران و همسران هستند

42.jpg - 5.62 kBرییس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی طالقانی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی تمامی مادران و همسران هستند، بانوی بزگواری که هم کار خانه و هم کار بیرون از خانه انجام می‌دادند و اگر بانوان ما با روش ایشان آشنا شوند در هر دو حوزه مؤفق خواهند بود.

دکتر سعیده صباغ‌سجادیه ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زهرا(ع) و بزرگداشت مقام مادر در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: من در اسفند 55 در مشهد متولد شدم، 3 خواهر و یک برادر دارم که دکترای علوم سیاسی، لیسانس علوم قرآنی و دیپلم هستند، پدرم شغل آزاد داشته که به رحمت خدا رفته و مادرم هم خانه‌دار است و من فرزند آخر خانواده هستم.

وی تصریح کرد: من در سال 82 و سال اول رزیدنتی ازدواج کردم، همسرم پزشک عمومی بوده و رئیس اداره بیمه گری و درآمد بیمه سلامت استان است و نوبت عصر هم در دارالشفاء امام(ع) خدمت می‌کند، ثمره ازدواج من و همسرم 2 پسر 18 ساله و 8 ساله بوده که فرزند بزرگتر در آستانه کنکور بوده و فرزند کوچکتر هم کلاس دوم است.

دکتر صباغ‌سجادیه با بیان اینکه من جزء یک درصد اول دانشکده بودم و در همان سال اول فارغ‌التحصیلی در مقطع عمومی در آزمون تخصص شرکت کردم و در رشته پاتولوژی پذیرفته شدم، خاطرنشان کرد: من دوره عمومی را در مشهد و دوره تخصص را هم در ساری بودم و در زمان فارغ‌التحصیلی هم در آزمون بورد تخصصی شرکت کردم و جزء رتبه‌های برتر این آزمون بودم و در آن سال 70 نفر از سراسر کشور شرکت کردند که 15 نفر مؤفق به دریافت بورد تخصصی شدند و یکی از آنها من بودم.

وی خطاب به تمامی بانوان به‌ویژه گروه شاغل، بیان کرد: کار بیرون خانه برای یک خانم سخت و مشکل است، اما نشد ندارد و با توکل به خدا می‌توان هم در هر کار خانه‌داری و هم در کار تخصصی فعالیت کرد، ضمن اینکه معتقدم من در پیشرفت کاری‌ام همراهی همه جانبه پدرم، مادرم و همسرم را داشتم و همین همراهی منجر شده که هم در نقش مادری و همسری و هم در نقش پزشکی در حرفه‌ تخصصی‌ام مؤفق باشم.

متخصص پاتولوژی گفت: الگوی تمامی مادران و همسران حضرت فاطمه زهرا(س) هستند، بانوی بزرگواری که هم در کار خانه و هم در کار بیرون از خانه مؤفق بودند و اگر ما هم این شیوه را به درستی اجرا شود و با سبک زندگی ایشان به‌خوبی آشنا شویم هم در محیط خانه و هم در فضای خارج از خانه مؤفق خواهیم بود.

دکتر صباغ‌سجادیه ضمن اشاره به اقدامات مؤثرش در محیط کار به خصوص تقویت حوزه پاتولوژی و درمان بیماران تروما، تصریح کرد: من شروع کار حرفه‌ای را با مسئول فنی آزمایشگاه اورژانس بیمارستان قائم(عج) آغاز کردم و پس از آن مسئول فنی آزمایشگاه‌های بیمارستان طالقانی و شریعتی بودم، در مرکز درمانی طالقانی خودم بخش آزمایشگاه را تجهیز کردم و بخش پاتولوژی را هم خودم و در دوره مسئولیت دکتر قاضی‌زاده‌هاشمی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راه ‌انداختم و معتقدم راه‌اندازی این بخش کمک بزرگی به تشخیص به‌موقع و پاسخ سریع و درمان‌ به‌هنگام بیمارن ترومایی مؤثر بود.

وی اضافه کرد: همچنین نقش مؤثر اقدامات صورت گرفته و خدمت رسانی بهتر و بیشتر به بیماران تروما هم باید بگویم که این گروه از بیماران شرایطی اورژانسی دارند و ما در راستای خدمت بهتر، سریع‌تر و مؤثرتر، در این بیمارستان آزمایشگاه اورژانس را فعال کردیم و تمامی آزمایش‌های بیمارانمان را خودمان در محل انجام می‌دهیم و موارد محدود جزئی هم از محل ارجاع صورت می‌پذیرد و بیمار خودش مستقیم پیگیری نمی‌کند.

عضو هیأت علمی گروه پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: همچنین از سال 94 هم تمامی تجهیزات آزمایشگاهی، رادیولوژی و اتاق عمل را در بیمارستان طالقانی مجهز کردیم تا بیمار ترومایی به مکان دیگر اعزام نشود و تنها نیاز ما در حال حاضر دستگاه ام آر آی بوده که مسئولان وزاتخانه قول تحویل آن را داده‌اند.

دکتر صباغ‌سجادیه در خصوص افتخارات کسب شده در حوزه پاتولوژی، گفت: ما به عنوان آزمایشگاه بیمارستانی منتخب خراسان رضوی در بخش دولتی معرفی شدیم و در بخش خصوصی هم بیمارستان رضوی رتبه برتر را کسب کرد، در آزمایشگاه این مرکز درمانی تمامی تجهیزات آزمایشگاهی متناسب با نیاز روز دنیا در حوزه‌های بیوشیمی، هورمون شناسی، خون شناسی، میکروب شناسی، ایمونولوژی و پاتولوژی فعال بوده، ضمن اینکه بانک خون بیمارستان طالقانی هم فعال است.

وی تداوم فعالیت در حوزه‌های آموزش و پژوهش را به عنوان رمز مؤفقیت خود در حوزه‌های بالینی و آزمایشگاهی برشمرد و گفت: من در 3 پایان نامه استاد مشاور بودم و جزو مدرسان ضمن خدمت هم هستم، تعداد مقالاتم 6 مورد در موضوعات تروما، بانک خون، کرونا، میکروب شناسی و پاتولوژی بوده است.

رئیس بیمارستان طالقانی تصریح کرد: من همچنین یک مقاله مؤثر و مرتبط با کرونا در خصوص میکروب‌های اضافه شده به کووید 19 نوشتم که خوشبختانه تأثیرپذیری خوبی در تشخیص صحیح و درمان مؤثر بیماران کرونایی داشت.

دکتر صباغ‌سجادیه با اشاره به حضور در کارهای جهادی و خداپسندانه، بیان کرد: من در طرح غربالگری قند خون، توجیه بانوان برای تست‌های غربالگری سرطان‌های پستان و دهانه رحم مشارکت داشتم و در سال 95 به عنوان بانوی نمونه دانشگاه شدم و در روز زن مورد تقدیر قرار گرفتم و در سال گذشته به عنوان بانوی برگزیده استان معرفی شدم.

وی تصریح کرد: من به دانشجویان توصیه می‌کنم که کار خود را به درستی انجام دهند و نقش مؤثرشان در دوران تحصیل و پس از فارغ‌التحصیلی را به نحو احسن ایفا نمایند؛ همچنین تفاوت دانشجوی پزشکی با غیرپزشکی در این است که با جان بیمار سروکار دارد و اینکه راه سختی در این مسیر طولانی دارد و باید بیدارخوابی، سختی کار، مقابله با بحران‌ها و دیگر موضوعات را بپذیرد و اگر در هرکدام غفلت کند نامؤفق است.

متخصص پاتولوژی ادامه داد: دانشجویان پزشکی باید ارتباطات صحیح با بیمار و همراهی آشنا شوند تا در مواقع بحران و اعلام اخبار تلخ، با آرامش کامل این کار را انجام دهد و در چنین مواقعی ارتباط خوبی با مدیریت درست با بیمار و خانواده‌اش داشته باشد.

دکتر صباغ‌سجادیه افزود: به تمامی بانوان توصیه می‌کنم که در کنار خانه داری، همسرداری و فرزند داری در فعالیت‌های اجتماعی هم مشارکت داشته باشند، چرا که نیمی از جمعیت جامعه هستند و باید به سهم خود در افتخارات جامعه سهیم باشند.

وی در پایان گفت: همچنین از مسئولان می‌خواهیم که دستورالعمل‌های حمایتی بهتر و بیشتری را برای بانوان شاغل بگذارند، به‌خصوص در شرایط فعلی که موضوع فرزندآوری و جوانی و افزایش جمعیت تصویب شده است و در این خصوص معتقدیم که باید بانوان شاغل به‌طور ویژه دیده شود، من در بیمارستان طالقانی که مجموعه کاری خودم است از تمامی خانم‌ها حمایت یکسان در بحث فرزندآوری دارم و ما در این مرکز درمانی هیچگونه محدودیتی برای مادران باردار و شیرده شاغل نداریم، ما در این بیمارستان مادران باردار و شیرده را در محل‌های پرخطر به‌کارگیری نمی‌کنیم، حتی اگر محل کارشان در همان باشد و در آن مقطع به محل دیگر انتقالشان می‌دهیم و با تمام توان از آنان در مسیر تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت حمایت می‌کنیم.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳