پرونده الکترونیک سلامت در تمام بیمارستان های دانشگاهی اجرایی شد
- بازدید: 211
مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در راستای بهبود روند درمان بیماران ،پرونده الکترونیک سلامت در تمام بیمارستانهای دانشگاهی اجرایی شده است.
دکتر جواد ملکی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیمارستان های دانشگاهی مجهز به سامانه HIS و پرونده الکترونیک سلامت هستند تا زمینه خدمت رسانی بر اساس فرایند علمی و نیاز بیمار انجام شود که مزیت آن دسترسی آسان به اطلاعات و روند درمان است.
وی با بیان اینکه حوزه اقتصاد درمان و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از حوزه های درخشان و پیشگام در بین دانشگاه های کشور است تصریح کرد: اقدامات و دستاوردهای شاخصی جهت افزایش بهره وری و کاهش هدررفت منابع و همچنین تحقق دولت اکترونیک توسط این مدیریت انجام شده است و می توان گفت این دانشگاه از جمله موفقترین مجموعههای کشور در بحث هوشمندسازی خدمات درمانی به شمار می رود.
وی با اشاره به اجرای طرح ترخیص از بخش در بیمارستان های دانشگاهی تصریح کرد: در جهت نظم بخشی به ترخیص بیماران، افزایش کیفیت دادههای بیمارستانها، تکریم ارباب رجوع با دیدگاه صرفه و صلاح اقتصادی مراکز درمانی، بیمارستانهای دانشگاهی با توجه به شرایط بیمارستان یکی از مدلهای ترخیص از بخش یا ترخیص متمرکز را انتخاب کردند که تاثیر زیادی در افزایش رضایت ارباب رجوع داشته است.
مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرای طرح تبادل الکترونیک پرونده پزشکی با پزشکی قانونی را یکی دیگر از دستاوردهای مهم معاونت درمان در طی یک سال گذشته برشمرد و اظهار داشت: در راستای افزایش بهره وری و کاهش مصرف کاغذ، پیاده سازی تبادل الکترونیک پرونده پزشکی با پزشکی قانونی در تمام بیمارستان های دانشگاهی به اجرا در آمده است، که درطول این مدت، تمام مراکز پزشکی قانونی در استان خراسان رضوی به شبکه ارتباط دانشگاه متصل شده اند و پرونده های بیماران به صورت الکترونیک ارسال می شود که در هر پرونده حداقل 30 برگ کاغذ کمتر مصرف می شود.
دکتر ملکی بر همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جهت تقویت خدمات رسانی به مناطق کم برخوردار اشاره و تاکیدکرد: توسعه تلمدیسین (پزشکی از راه دور) یکی از ظرفیت های مطلوب در راستای افزایش دسترسی و تسهیل درمان در نقاط کم برخوردار به شمار می رود که در دستور کار حوزه اقتصاد درمان جهت توسعه خدمات قرار گرفته است که کمک شایانی برای پیاده سازی هر چه بهتر نظام ارجاع خواهد بود.
مدیر اقتصاد درمان دانشگاه به نقش پررنگ این مدیریت در برنامه نویسی سامانه کارآمد جهت پرداخت تعرفه پرستاری اشاره و بیان کرد: سامانه مراقبت پرستاری با هدف اجرای تعرفه پرستاری مبتنی بر داده های آنلاین وابسته به بیماران و نظارت برخط بر نیروهای پرستاری راه اندازی شده است، به طوری که از ابتدای امسال تا کنون یک میلیون و 550 هزار و 394 انتصاب انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: این مدیریت در نظر دارد همگام با سایر مدیریت های ذیربط در دانشگاه برنامه ریزی های لازم جهت هر چه الکترونیک شدن فرآیندهای درمانی در راستای افزایش رضایت مردم را توسعه بخشد.